Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie.. nie pisałam... ? przedłużyło mu się i robił do wczoraj, dziś miał w klinice z dzieckiem na badania jechać, więc co.. przywiózłby graty i pojechał.. toteż uzgodniliśmy , że zacznie i przyjedzie w poniedziałek...

Oby w ten.. bo konkretnie na bank się nie upewniałam, że od 18 listopada ma być...

A ja dziś cały dzień po casto, LM i BRW latałam.. za oświetleniem do kuchni...

Rasia.. ten pierwszy mnie się nie podoba za nic.. i nie chcę za rok wymieniać... nad drugim się już zastanawiałam właśnie... ale nie jestem pewna... No i mamm kilka co mi się na oczy rzuciły.. ale ja to sroka jestem, nie znam się , a jak mi się podoba to occhhhhh no i bym miała od sasa do lasa...

a powinno być ciut podobnie.. bo spójnie to nie będzie.

To mi się spodobało...

IMG_1057.JPG

Ta przeźroczysta.. takie same są kolorowe

IMG_1066.JPG

IMG_1069.JPG

IMG_1068.JPG

Te są 1, 2 i 3 punkty

IMG_1076.JPG

Zachwycił mnie ten zwis.. do wiatrołapu...

IMG_1083.JPG

I po taniości ..

IMG_1060.JPG

I te tubki nie wyglądają źle....http://allegro.pl/lampa-oprawa-sufitowa-natynkowa-plafon-e27-60w-i3692836154.html widziałam je w sklepie...

Natomiast te co wczoraj wkleiłam , te kolorowe są maleńkie..

Ten zwis jest jedynka! AnSi by go od razu zgarneła, nie AnSi? Ten po taniości całkiem przyzwoity. Niczego mu nie brakuje.

Co do prezentUF, to u mnie akcent wciąż na UF.

Arni, jak tam bark, nie przepracuj się czasami przed świętami. Mnie wczoraj dopadł syndrom dnia trzeciego pofugowego. :lol2: A podłoga w kuchni śliska, maż powiedział, coś tu tu narobiła, ktoś się tu na pisk wywali. :eek: Teraz codziennie myję ale wciąż ślisko. :mad:

Żelko :yes: zanim dotarłam do Twojego wpisu, obejrzałam zdjęcia lamp wklejonych przez Arnikę i przy zwisie od razu zabiło mi mocniej serce i pojawiła się myśl - pytanie, czy ja przypadkiem nie potrzebuję zmienić lampy nad stołem w kuchni :) Dobrze mnie znasz, choć osobiście ani razu się nie spotklałyśmy. Prawdziwa wiedźma z Ciebie :)

Arniko też wydaje mi się, że ta ostatnia lampa niczego sobie.

Edytowane przez anSi

O której mówicie lampie?

Ta ostatnia tanizna,.... niecałe 25zł klosz szklany... i tak myślałam 2-3 nad blatem i 2-3 nad stołem.. ale co po środku w miejscu gdzie wisi obecna lampa...

A czy ta lampa pasowała by do mojego wiatrołapu, ta szklana przeźroczysta...?

IMG_1083.JPG

O której mówicie lampie?

Ta ostatnia tanizna,.... niecałe 25zł klosz szklany... i tak myślałam 2-3 nad blatem i 2-3 nad stołem.. ale co po środku w miejscu gdzie wisi obecna lampa...

A czy ta lampa pasowała by do mojego wiatrołapu, ta szklana przeźroczysta...?

IMG_1083.JPG

O tej mówiłam, że AnSi by ją porwała i na mój gust jest nietuzinkowa, ciekawa.., a czy pasuje do wiatrołapu, to nie wiem, dawaj wiatrołap. ;-) A te co za 25zł całkiem przyzwoite, ja lubię takie proste, tylko znowu nie wiem o czym mówisz, że gdzie mają być i gdzie ten środek, pokaż, to doradzimy, jeśli nas wiedżmuf masz w ogóle słuchać. :rolleyes:

Ja mówiłam, o tych taniznach, że niezłe są - takie proste i jednocześnie klasyczne. No bo zwis ten, który chcesz do wiatrołapu to i mnie by się nadał

PS.

Poczytałam sobie Twój dziennik Arniko, pooglądałam fotki i tak sobie pomyślałam, że nad zlewem to już chyba nie dawałabym oświetlenia, bo masz podświetlone szafki nad nim. Tak jak TAR pisała, dałabym jakieś zwisy nad półwyspem i nad stołem, ale na środku to już chyba dałabym jakiś plafon, żeby za dużo tych sznurków mi nie wisiało, bo to nie są jakieś duże odległości od półwyspu do zlewu. Ikeowskie lampy RANARP w tej koncepcji najbardziej by mi pasowały (dwie mniejsze nad połwysep, większa nad stół, a na środku jak pisałam - jakiś plafon nawiązujący stylistycznie do lampek podświetlających szafki nad zlewem, tylko oczywiście większy). Tak sobie kombinuję, ale mogę nie mieć racji :)

Edytowane przez anSi