EZS 16.11.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 AnSi, już się zdziwiłam, że żółtą lampę chcesz ale nie, przezroczysta to prawie szara Wiola, ta żółta ci pasuje do szafek. Wiem, ze ona nie jest zółta, ale mogła by być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.11.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 AnSi ... przezroczysta to prawie szara No tak, zwłaszcza, gdy nie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Ewa o tej mówisz? A te tanie to rzeczywiście nad blat i jakiś plafon.. tylko jaki... Normalnie głowa mała... Sama nie wiem... A do wiatrołapu to mnie się baaardzo podobała by.. ale ... chmmm... czy pasuje...? Jak pstryknę fotkę to wkleję... bo teraz nawet nie mam pojęcia gdzie mam aparat foto.... Właśnie zrobiłam demolkę w biurze... matko kochana... jak ja się połapię w tych papierzyskach... wszystko z szafek wywaliłam, ą że nic nie jest w segregatorach to mam armagedon... kryształy z półek.. meble aut.... i właśnie chłopaki debatują jak malować... Za nic w świecie się mężowi nie chciało zabrać za malowanie... ale juz wyjął wałek i jakoś pójdzie.. później jeszcze tylko przedpokój i kuchnia.... ale będzie jeszcze mamrotanie, że trzeba to zrobić... brrrr Wolałabym to sama zrobić niż się wkurzać, że im się nie chce... Za to biuro będzie świeżutkie i posprzątane... Idę szukać kabla i aparatu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.11.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 ta papryka na pierwszym planie.Na zdjęciach szafki masz dość żółte - moze aparat przekłamuje? - w każdym razie do tego żółtawego drewna nie widzi mi się biała a raczej żółtawa - przezroczysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 TARcia.. na razie biały sufit.. a później złamana żółtym biel.. albo lekko kremowy.. szczerze to ja bym białym poleciała.. ale mąż nie chce jak w szpitalu... Ewa.. papryka jest transparentna.. ale ciut drogawa by była jakby kilka kupić... sama nie wiem.. ale jakąś decyzje podjąć muszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Przedpokój sprzed chwilki To oświetlenie mi się nie widzi.. dałabym je do kotłowni... a takie wieszaczki mamy To lustro będziemy kupować w czwartek.. może być srebrne (bardziej mi się podoba, albo złote.. wówczas lampa była by chyba z innej bajki... http://jysk.pl/do-domu/lustra/lustro-reflection-72x162cm-srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Tarcia.. do białego cit pigmentu żółtego.. taki krem.. a nie żółty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 I to lustro zawiśnie po prawej str wejścia na wprost wieszaków... i zniknie wreszcie kaloryfer, który to nie wiem po co kazałam założyć... nadal jest w folii:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.11.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Arniko, czy Ty masz kuchnię otwartą na salon? Chodzi mi o to, czy widać z kuchni kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Za półwyspą widać przejście 130cm do salonu a kominek jest na wprost wyjścia z kuchni do salonu ,, więc go widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.11.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 bo chodzi mi o to, że jak widać kominek z białymi kaflami, to białe lampy są dopuszczalne i na dodatek tworzą spójną całość . Jeśli o plafon chodzi, to dobierz go do lampek, które wybierzesz nad półwysep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.11.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Może i tak.. Ja też się zasadzam na lustri z Iska w czwartek. Ale ja chcę to z serii mebli kolonialnych. Nad kominek Chyba, że zanim dojadę do domu, to mi wykupią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 To ja Ci kupię.... bo i tak będę po swoje jechać. a będzie od czwartku nas kolonialne promocja? bo na te srebrne i złote tak. A pasuje ta lampa do tego wiatrołapu i do tego lustra? Bo jak tak to zmieniam.. oświetlenie.. bo to co mam mi nie leży.. za to jest praktyczne, bo nikt kurtką nie zahaczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Wiolcia jak plafon do kuchni to może poszukaj takiego gipsowego z szybką pomalujesz na kolor sufitu i się stopi z tłem a światło da i nie będzie się "gryzł" z pozostałymi lampami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 WUsia.. a co to jest gipsowy plafon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.11.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 jeśli chcesz ukryć plafon, to może rzeczywiście gipsowy, ja natomiast pomyślałam sobie, że jeśli zdecydowałabyś się na lampy z ikei nad stół i nad półwysep. albo nawet na te najtańsze, to plafon mógłby być np. w takim stylu Nawiązywałby do okapu, do oświetlenia pod szafkami i nie kolidowałby - moim zdaniem - z lampami, o których wcześniej wspominałam. Oj biednaś Ty Arniko teraz, namąciłyśmy Ci w głowie, ale jestem pewna, że i tak wybierzesz, co Tobie będzie najbardziej pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 An .. skąd i za ile jest ten plafon?I czy jak dać plafon i zwisy nad stół i blat to robić jakieś zabudowy z GK czy na prosty sufit? Ja chyba bym zabudowy nie robiła... A co do wiatrołapu.. pasowałby ten zwis o którym mówiłam wcześniej (zachwycił mnie, ale ja to sroka jestem i to co mi się spodoba to bym kupiła.. i później mam od sasa do lasa..) + Józkowe lustro? mnie się podoba i lustro i zwis. Mam pytanie.. jak długo trzeba trzymać akta notarialne sprzedanej nieruchomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts