Żelka 18.11.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Arni, jeśli Tobie ze srebrem bardziej po drodze, to kupuj swoje wybrane lustro i swoją lampę, a wieszak w razie by Ci potem kuł w oczy (co nie sądzę, bo jak mówisz i tak zakryty kurtkami) to pomalować można. A ja zaczynam sprzątać.., bo goście bedom, na dłużej. Jak się cieszę, że będzie do kogo gębę otworzyć. Trzymanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Ja odgruzowałam dom... ...jestem mega zadowolona Pan kafelkowy po którymś tam przełożeniu terminu miał być o 13.00... nie ma go jeszcze... miał załatwiac sprawy urzędowe... Zaczynam się wkurzać... baaardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.11.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Aaaa .. nieee nieee... Na to mi na razie kasy nie starczy Szukam: Lustra do łazienki sztuk 2 Lustra do wiatrołapu szt 1 Oświetlenia do wiatrołaopu szt1 Oświetlenia do kuchni.. sztuk niesprecyzowane... i co też nie... Kinkiety nad lustro do łazienki.. szt 2 ale też nie wiem co i jakie.. a to będę szukała dopiero jak zrobi mi pan łazienkę... Noo i czy się pojawi.. bo dzwonił dzisiaj .. i nie dojedzie , będzie jutro... Opierniczyłam go już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 A wiesz, że ostatnio oglądałam też i dywaniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.11.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Po co przenosiłaś? My nasz tylko zwinęlismy, schowaliśmy za sofę a po tygodniu znowu rozłożyliśmy:) Arni, nie zazdroszczę wyborów, bo to cholernie trudne jest! Żadnych sugestii na razie wysuwać nie będę, i tak masz już niezły mętlik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Przyjechał pan kafelkowy Zaczyna robić demolkę..... Ależ będzie burdel... Kupiłam wczoraj , właściwie kupił mąż ... bo go wysłałam... po 3 lustra.... zapłacił za 3 , 2 do zamówienia, bo ich nie było w sklepie.. jedno kupił, zapakował, przywiózł... zadowolony z wykonanego zadania... a ja się go pytam co tak grzechocze... Lustro było w kawałkach... nie sprawdzili w sklepie... ale pan powiedział, ze jakby co to można zwrócić.. no to zwróciłam... Teraz czekam na 3 takie lustra... http://jysk.pl/do-domu/lustra/lustro-dianalund-78x180cm-antyk-srebrne (miałam kupić te drugie.. ale te są fajniejsze.. cena regularna mnie od nich odstraszała, a teraz jest promocja) jedno do wiatrołapu, dwa do łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 jednak srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.11.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mam jedno srebrne lustro z Jysk'a - ono bardzo user friendly jest , jestem w nim chuda jak szczypiorek Moja siostra nie miała tego szczęścia i w jej egzemplarzu jest plus 5 kg Ramy są fajne - ale samo zwierciadło to jak się trafi , mam nadzieję, że u Ciebie będzie ok, a jak już to na przynajmniej minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.11.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Arniko - to lustro fajne jest i widzi mi się, że jakbyś wieszaczki malnęła, to może nawet ten szklany zwis, co to i mnie i tobie się podoba, pasowałby Aż zajadę jutro do Józka sprawdzić, czy to lustro i mnie zechciałoby wyszczuplić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Nie wiem czy fajnie w nim wyglądam, bo to co mi sprzedali, a mąż tam nie rozpakowywał aby sprawdzić... w kawałkach było...Nad lampą myślę... baaardzo myślę... i nad kolorem wieszaków... i może jeszcze jedna zmiana.. ale nie dziś. nie teraz... teraz są ważniejsze rzeczy.... Pan zaczął robić.. przekłuł kawałek wylewki.. zaczął mierzyć, przymierzać... pojechaliśmy po kleje i inne takie tam.... od jutra, właściwie od dziś ma front pracy przygotowany...Sporo tych ustaleń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Takiego lustra (w kwestii wymiarów) szukam do salonu, jeno ramę chcę nowoczesną. No i przyjdzie mi zamówić .... Ładnie się prezentują, naprawdę ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Antyczne srebro kupiłaś, bardzo ładne. Czekam na efekt końcowy całości i za łazienkę kciuki trzymam też. U mnie pokój gościnny już przygotowany, w sobotę rano jeszcze fryzjer do domu, fryzjerka-rodzina mojej sąsiadki przyjedzie siwiznę mi pochować w paseczki. Jeszcze balejażu nie miałam, oby tylko fiolet mi nie wyszedł. A po południu maż gościa przywozi, teściowa moja będzie. Się nagadamy, bo mi obie gaduły jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 ... to kto Żelciu będzie słuchał....? Lustro bardzo mi się podoba.... Na łazienkę też czekam... Na razie same przygotowania... nowe przyłączenia, przeróbki, podłączenia...obniżenie sufitu, nowa elektryka... itd... Ani jeden kafelek jeszcze nie został przyklejony... z niecierpliwością czekam na koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.11.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ale u ciebie się dzieje,fajnie że łazienka wreszcie się robi.Lustra bardzo fajne,cena jeszcze lepsza,ja kupiłam lustro do salonu w srebrnej ramie raczej nowoczesne,a miałam dylemat obraz,czy lustro...ehh te wieczne dylematy;) Miłego wieczoru życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 ... to kto Żelciu będzie słuchał....? O jej. Ale tu chodzi o gadanie, nie o słuchanie. Ty wiesz, przypomniały mi się uczucia czekania na zrobienie tego i owego w domku. Fajne to było. Zerknę za jakiś czas zobaczyć czy już zrobione i ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Fajnie Nadi.. bardzo lubię ruch w interesie Żelcia.. jeśli i Ty i druga osoba lubią gadać... to kto będzie słuchał.... zagadacie się nawzajem.... Ależ się uśmiałyśmy .... z policji i mandatów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Jaka policja i mandaty, szczegóły podaj!!!! Też jestem ciekawa tej Twojej łazienki, bardzo ciekawa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts