Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Arni, jeśli Tobie ze srebrem bardziej po drodze, to kupuj swoje wybrane lustro i swoją lampę, a wieszak w razie by Ci potem kuł w oczy (co nie sądzę, bo jak mówisz i tak zakryty kurtkami) to pomalować można. :yes:

A ja zaczynam sprzątać.., bo goście bedom, na dłużej. Jak się cieszę, że będzie do kogo gębę otworzyć. :D Trzymanko!

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaa .. nieee nieee...

Na to mi na razie kasy nie starczy :lol2:

Szukam:

Lustra do łazienki sztuk 2

Lustra do wiatrołapu szt 1

Oświetlenia do wiatrołaopu szt1

Oświetlenia do kuchni.. sztuk niesprecyzowane... i co też nie...

Kinkiety nad lustro do łazienki.. szt 2 ale też nie wiem co i jakie.. a to będę szukała dopiero jak zrobi mi pan łazienkę...

Noo i czy się pojawi.. bo dzwonił dzisiaj .. i nie dojedzie , będzie jutro... :mad:

Opierniczyłam go już.... :yes:

Po co przenosiłaś? My nasz tylko zwinęlismy, schowaliśmy za sofę a po tygodniu znowu rozłożyliśmy:)

Arni, nie zazdroszczę wyborów, bo to cholernie trudne jest! Żadnych sugestii na razie wysuwać nie będę, i tak masz już niezły mętlik!

Przyjechał pan kafelkowy :wave:

Zaczyna robić demolkę.....

Ależ będzie burdel...

Kupiłam wczoraj , właściwie kupił mąż ... bo go wysłałam... po 3 lustra.... zapłacił za 3 , 2 do zamówienia, bo ich nie było w sklepie.. jedno kupił, zapakował, przywiózł... zadowolony z wykonanego zadania... a ja się go pytam co tak grzechocze... Lustro było w kawałkach... nie sprawdzili w sklepie... ale pan powiedział, ze jakby co to można zwrócić.. no to zwróciłam...

Teraz czekam na 3 takie lustra... http://jysk.pl/do-domu/lustra/lustro-dianalund-78x180cm-antyk-srebrne (miałam kupić te drugie.. ale te są fajniejsze.. cena regularna mnie od nich odstraszała, a teraz jest promocja) jedno do wiatrołapu, dwa do łazienki... :yes:

Mam jedno srebrne lustro z Jysk'a - ono bardzo user friendly jest , jestem w nim chuda jak szczypiorek :)

Moja siostra nie miała tego szczęścia i w jej egzemplarzu jest plus 5 kg :rolleyes:

Ramy są fajne - ale samo zwierciadło to jak się trafi , mam nadzieję, że u Ciebie będzie ok, a jak już to na przynajmniej minus ;) :)

Arniko - to lustro fajne jest i widzi mi się, że jakbyś wieszaczki malnęła, to może nawet ten szklany zwis, co to i mnie i tobie się podoba, pasowałby :D

Aż zajadę jutro do Józka sprawdzić, czy to lustro i mnie zechciałoby wyszczuplić :D

Nie wiem czy fajnie w nim wyglądam, bo to co mi sprzedali, a mąż tam nie rozpakowywał aby sprawdzić... w kawałkach było...

Nad lampą myślę... baaardzo myślę... i nad kolorem wieszaków... i może jeszcze jedna zmiana.. ale nie dziś. nie teraz... teraz są ważniejsze rzeczy....

Pan zaczął robić.. przekłuł kawałek wylewki.. zaczął mierzyć, przymierzać... pojechaliśmy po kleje i inne takie tam.... od jutra, właściwie od dziś ma front pracy przygotowany...

Sporo tych ustaleń...

Antyczne srebro kupiłaś, bardzo ładne. Czekam na efekt końcowy całości i za łazienkę kciuki trzymam też.

U mnie pokój gościnny już przygotowany, w sobotę rano jeszcze fryzjer do domu, fryzjerka-rodzina mojej sąsiadki przyjedzie siwiznę mi pochować w paseczki. Jeszcze balejażu nie miałam, oby tylko fiolet mi nie wyszedł. A po południu maż gościa przywozi, teściowa moja będzie. Się nagadamy, bo mi obie gaduły jesteśmy. ;-)

:lol2: ... to kto Żelciu będzie słuchał....?;)

Lustro bardzo mi się podoba....

Na łazienkę też czekam...

Na razie same przygotowania... nowe przyłączenia, przeróbki, podłączenia...obniżenie sufitu, nowa elektryka... itd...

Ani jeden kafelek jeszcze nie został przyklejony...

z niecierpliwością czekam na koniec...;) :yes:

:lol2: ... to kto Żelciu będzie słuchał....?;)

O jej. :cool: Ale tu chodzi o gadanie, nie o słuchanie. :D

Ty wiesz, przypomniały mi się uczucia czekania na zrobienie tego i owego w domku. Fajne to było. Zerknę za jakiś czas zobaczyć czy już zrobione i ile.