Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Eee tam.. opowiadałam jak mnie kilka razy przyłapali na złych uczynkach.. a to za prędkość, a to za komórkę, a to znów za coś tam.. i jak kazałam zamknąć się do więzienia... uśmiałyśmy się z tego bardzo... przez prawie 27 lat jeżdżenia , miałam bliskie spotkanie z policją 4 czy 5 razy.. więc średnia chyba dobra wychodzi...

I nie obgadywałyśmy Brazunia... ;) wspomniałyśmy tak... :) ale pozytywnie :)

Łazienki też jestem ciekawa... nawet bardzo.. i nie powiem, mam serce na ramieniu...

Lecę zamawiać zwisy do łazienki... ha.. ... i wiem co mam kupić.. będzie tylko kliknij, zapłać i czekaj aż przyjdą , bo spory czas oczekiwania...

Za to nie wiem co mam do kuchni kupić.. cała głoopia jestem.... a muszę coś kupić, bo z molestuję pana aby mi światło przerobił...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arnisia, też jestem fotek pokoju kąpielowego ciekawa.

A z policjantami...hm...nooooo, niektórzy wyglądają tak,

że zamknięcie z nimi w więzieniu nie musiałoby oznaczać traumy ;)

Arnika chyba na dobre utknęła w nowowyremontowanej łazience, albo zwisy pasjami ogląda, bo jakoś tu cicho. Gdzieżeś, Arniko, gdzie, bom i łazienki ciekawa i wyboru lamp do kuchni.

:lol2:

Wszystko...

Gości dziś miałam na obiad kilku... znaczy nas 4+1pan+3 kolegów starszaka... , 2 postanowiło się wyautować, zapominając mi o tym powiedzieć, więc obiad podałam dla wszystkich...

Węgiel nam przywieźli 3 tony , to chłopcy przerzucają... robota głupiego....

Zwisy oglądałam w necie... i wiem., że nic nie wiem....

Pan kłuje dalej, demoluje, przygotowuje pod nowe przyłącza, zmienia odpływy w kabinie, ...oda... i takie tam.... Może dziś skończy przygotowywanie... długo to schodzi, nawet nie miałam pojęcia.. a na podłogówce to musi delikatnie.... w łazience jest jakby armagedon....

Jak wszystko przygotuje dobrze i dokładnie to zacznie z płytkami... jakby nie było robota na dwa tygodnie jak nic...

Jadę do Casto po zaprawy i inne takie rurki do odpływów potrzebne...

I nie mam za bardzo kiedy iść na sklepowe ciuchowe oglądanie....

Nie do wiatrołapu.... foto może do łazienki... ale nie jestem przekonana... a ta druga.. to sama nie wiem.. wkleiłam , bo mi się podobała.. a w otchłani propozycji za nic bym jej nie znalazła...

Wiatrołap przemaluję ... kiedyś... może na szaro-grafitowy jedną ścianę...

Dobiegło końca księgowanie 1% za rok 2012 w Fundacji.

Chciałam serdecznie podziękować za przekazanie Swojego 1% Emilowi.

Wpłaty zostały zaksięgowane z miast: Dąbrowa Górnicza, Będzin, Białystok, Mysłowice, Piekary Śląskie, Pruszcz Gdański , Rybnik i Olkusz.

Za okazane zaufanie bardzo dziękujemy, a środki jak co roku rozsądnie przeznaczymy na terapie psychologa w miejscu zamieszkania :):hug::hug::hug:

Edytowane przez Arnika