lidszu 05.04.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 hello widzę Arnika, że udało ci się pokonać przeszkodę z wstawieniem nowych linków do podpisu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.04.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 hello widzę Arnika, że udało ci się pokonać przeszkodę z wstawieniem nowych linków do podpisu :D i co lalka a ty suwaczek masz niewidoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Cześć Zuza i Lidszu. Wstawiłam za instrukcją Boratom. Nie wiem czy następne dam radę wstawić. A jak się wstawia zdjęcia.... to nie mam pojęcia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dobry wieczórja poczekam ze zdjeciami aż przyspieszy ale to chyba w zaawansowanej taki obrazek z drzewkiem się klika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 05.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witaj Arniko:D Jeśli mogę, zdjęcia wstawiamy na nowym forum tak jak wcześniej: tutaj adres czyli URL zdjęcia -jeżeli całość ci się podkreśli to przed końcowym [/img] cofnij jeden raz backspace na klawiaturze Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 hejka w nowym świecie arnika bez paniki. na szczęście tu jest nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześć Efilo.Ty o tej godz. już nie śpisz? Już zajrzałam na budowę... Pan pomocnik nie przyjdzie... bo nie wiedział, że dzisiaj ma przyjść...Majstry do szczyciku i rynien nie przyjadą... bo są jeszcze w górach i nie przyjadą w tym tygodniu...Parapety miały na sklepie włamanie i jadą roletę u siebie naprawić... może później do mnie przyjadą - zobaczymy....Kafelki mają dotrzeć... zobaczymy czy dotrą....Kafelkarz miał przyjść.. ale, że kafelki później przyjadą - między 10-12.00 - to dzisiaj nie zacznie, tylko sobie zabawki przywiezie.... Oj..... życie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Arnika, jeszcze wszyscy poświąteczni są, więc się nie przejmuj. Zuza, funkcja suwaczków jest zablokowana w podpisie, tzn nie można ich pokazać tak jak na poprzednim forum . Mam nadzieję, że może to się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Lidzszu.... Ja wiedziałam, że tak będzie... Więc luuuuuzik...Zdążą wszystko zrobić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 arnika i tak dobrze że dzisiaj telefony odbieraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Do parapetów przyjechali.... Robią.... Kafelki przyjechały... ale nie wszystkie... dowiozą wieczorem, bo z fabryki jeszcze podobno nie dojechały... Dziwne , inny kolor i dekor dojechał z tej samej fabryki, a srebrne nie... Poczekam, zobaczę...Płyty karton gips dojechały... ale białe zamiast zielonych... odesłałam, mają przysłać zielone wieczorem.... No jak dobrze mieć włączony luuuzik... Wcale się nie denerwuje.... Efi... telefony to już ode mnie o 7.30 odbierali... co niektórzy bardzo zaspani jeszcze byli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 boroki a u nas elektryk o dziwo dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No to kafelki do WC dojechały, ale same dekory i podstawowa beżowa... , natomiast podstawowa srebrna dojedzie W PIĄTEK! Zamawiałam kafle 3 tygodnie temu! a na zamówienie podobno oczekuje się tydzień.... To nic... WC zaczniemy robić później... czyli do toalety jak biały człowiek zaczniemy chodzić dopiero za jakiś czas....Dowieźli też zielone kartongipsy... podobno 3 osoby sprawdzały co wywożą ze sklepu.... Ciekawe gdzie patrzyli.... Majster kafelkarz przywiózł swoje zabawki... jutro zaczyna.... Parapety zamontowane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 06.04.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześć Kobitki! Miło widzieć, że sobie coraz bardziej radzicie na nowym FM! Coraz bardziej mi się tu podoba - efekty pracy programistów są zauważalne, dla takiej blondynki jak ja Gdzieś wyczytałam, że pracują nad przenoszeniem komentarzy i dzienników - nie będzie trzeba po jednym poście przenosić Pojawiły się fajne gęby Twoje posty No i juz tak u mnie nie muli jak na początku! No i nie wylogowuje mnie co chwilka... Arnika - cieszę się że ci się powiodło ze stopką! Życzę dalszych sukcesów w zaprzyjaźnianiu się z nowym FM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 złapałam złapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A u mnie nadal są jakieś kwadratowe i koślawe te emotikony... Gdzie są takie ładne i jak się je wkleja? Zrobię jutro rewolucję w kafelkowaniu łazienki... będzie zupełnie inaczej jak zaplanowałam na początku.... Aż się boję co z tego wyjdzie.... Zamówiłam wannę, i umywalkę do łazienki... Zamówiłam umywalkę do WC... Jutro zaczynam walczyć z.... łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No i chciałam dać uśmiech nr 5 a wyszło... co wyszło...Przepraszam... Ale jak się robi te uśmiechnięte?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 dobry wieczór Arnika no widzisz nie ma to jak luzik włączyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Wusia... tylko jak te ładne żółte kółeczka wstawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Coś polkikałam... i napisałam odp.... i zatwierdziłam i .... zgubiło się w nowym świeci FM.... Ale ładne żółte już mam:wave: UDAŁO SIĘ:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts