braza 25.11.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/36/72/95/91/3672959153 http://www.krysztalowelampy.pl/images/smalto.jpg Jak dla mnie ekstra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 A takie mi na żywo się spodobały w brw... Chodzi mi o te białe ze złotym środkiem w dwóch rozmiarach... duża na środek, a listwa z 3 małymi kulami nad blat i nad stół.... Są fajne, metalowe, złoty środek , takie same ,m nawiązują to dębu i do złotych żyrandoli w salonie, mają prostą formę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Zapomniałam, a właściwie czasu nie miałam powiedzieć, że dziś rano spadł pierwszy śnieg... zimno już jest, samochód musiałam odśnieżać i skrobać szyby... a Emil po raz pierwszy wyszedł w kurtce do szkoły... jemu wiecznie gorąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.11.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 sam z siebie założył??? Nie wierzę.. U nas też śnieg a właściwie zaledwie wrażenie śniegu. I dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Niieeee .. no matka dyrektorka nakazała.. a on spoglądając na leżący śnieg.. poprosił SAM o czapkę.. nie wierzyłam własnym uszom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Niieeee .. no matka dyrektorka nakazała.. a on spoglądając na leżący śnieg.. poprosił SAM o czapkę.. nie wierzyłam własnym uszom... Dziś rano poprosił o zimowe buty:o u nas troche sniegu z deszczem popadalo a paraliz na drogach jakby srylion ton tego sniegu spadlo, spoznilam sie dzis pol godziny do pracy przez debilne tiry wyprzedzajace pod gore na dwupasmowce, gdzie na calej trasie jest zakaz wyprzedzania oczywiscie jeden matol z drugim utknal i zablokowal cala trase - nie czaje czy oni mozgu nie maja?!?!?!, powinni jakies testy coroczne przechodzic na myslenie. Nie mają mózgów... albo mają, ale niewiele z tego myślenia mają.... znaczy nie używają... To samo na Zakopiance... o autostradach nie wspomnę jak jeden debil z drugim przez kilkanaście km się wyprzedzają 80-90km/h , albo jak zmienia pas jak równolegle jedzie osobowy samochód... tak by mnie w sparku zdmuchnął na A4 tir z drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.11.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ni i w ten sposób pojawia się myslenie przyczynowo-skutkowe. będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Na temat kierowców TIR-ów to ja nic nie powiem .... za kulturalne towarzystwo tu się spotyka!!!! Ładne te lampy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.11.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Masz Ty się Arniko z tymi lampami. Ciekawa jestem, które ostatecznie zwyciężą? A łazienka już gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.11.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Właśnie szlak mnie trafił - ŚWIERADÓW ZDRÓJ i wszystkie jego zdrowotne wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ann... łazienka na razie roooobi się... Pan jest baaardzo powolny, ale dokładny... dobrze, że jesteśmy umówieni od pracy, a nie za godziny... za to dokładnie przygotowuje pracę... Dotychczas zdjął sufit, obniżył go o 3cm bo by oczka nie weszły, zrobił nową elektrykę, zrobił nowe dopływy i podłączenia do wody, musiał co nie co podkuć... zaczął wczoraj stawiać murek.. i okazało się, ze kabina będzie za mała czego mój mąż nie zniósł.. i biegiem po nowe drzwi do kabiny, poprzednie oddać.. powiększamy ją... znów przeróbka.. Może dziś zacznie kleić pierwsze kafle, w co wątpię... Lampy do kuchni to niezła zagadka... Naoglądałam się ich tyle, że oczopląsu dostałam... w sumie wszystko jest na jedno kopyto...Chyba staną te białe metalowe ze złotym środkiem.. środek złoty nawiąże do frontów dębowych i do złotych żyrandoli w salonie... białe z wierzchu jest wg mnie neutralne i fason ponadczasowy.. i wcale nie zabije mnie ceną, choć do tanich ta duża lampa nie należy... ale damy radę... Musi mąż jeszcze tylko zatwierdzić w realu te lampy, bo na zdjęciu to je widział, ale do sklepu za nic nie chce pójść oglądać... Natomiast ta szklana latarenka/banieczka do wiatrołapu się za nic nie nadaje... ma tylko 1 żarówkę na E14 więc jak dam energooszczędną będzie za ciemno... muszę szukać innych.. a chodzi mi po głowie kryształ plafon na 3 żarówki ... ładny skubany jest... ale to nie jest mus wiec nie świruję... Gosia.. głupota ludzka i wszechświat jest tylko niezbadane... i jakby odebrali im status uzdrowiska, zakazali wysyłać kuracjuszy tam.. to by wszyscy w mieście poszli po rozum do głowy może.. ale w tyłek finansowo by dostali na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 27.11.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 hej hej Arnika jak sampoczucie ?? widze, ze lampy sie przewijaja ja juz mam wiekszosc z glowy, ale przyznaje to jeden z trudniejszych tematow, jakos inne powazniejsze decyzje latwiej bylo mi podjac, ale lampy beda mi sie dlugo przypominac zaglebie sie w temat i moze cos doradze o szalencach na drodze nic mi nie mowcie ......... sniegu u nas na szczescie nie ma, ale od 2 dni skrobanie aut ....... bo mrozi coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.11.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 TARcia, ale ta woda leci sobie po całej łazience... Dlatego nie lubię wanny. Wanna służy do kąpieli, napuszczasz wodę i włazisz. Myjemy się gdzieś indziej PS. wszelkie zasłonki są dla mnie nie do przyjęcia, są zwykle oślizgłe i wstrętne, błeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Zaglądam czy są nowe fotki. Ale widzę, że nie ma. Co do lamp, na pewno znajdziesz swoją. U nas zimno, mróz trzyma, bajkowo dziś za oknem było. My z Teściową gadamy, gotujemy i gotujemy, gadamy..., i czas leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Czyli TARcia .. odpowiedziałaś w temacie umieszczenia słuchawki w kabinie prysznicowej , czyli od góry deszczownica, a niżej słuchawka jeszcze niżej odkręcanie wody???? Czy chodziło Ci op słuchawką w baterii wannowej? Pan dalej dłuuubie.. ale dokładnie dłubie... i nie mam położonej jak na razie ani jednej kafli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.11.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 aaa, ty o prysznicu mówiłaś? No, ja nie mam problemów z marznięciem. Po to właśnie mam kabinę z dachem. Szukałam jej jak głupia, warunkiem było szkło, brak aluminiowych łączników i dach.... Dość się wymarzłam u mojej mamy, ciepełko odfruwało w górę i trzeba było wodę lać na siebie. Wtedy faktycznie wysokość jest istotna. Byle włosów samoistnie nie moczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts