Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj wieczorem wiało przeokropnie... a koło północy jak za okno spojrzeałam to spadł pierwszy śnieżek.. tak nieśmiało, nawet całego trawnika nie pokrył, leży plackami... ale jednak...

Zimno jest jak cholera....

Na nic.. zima idzie...

Wieści z placu budowy... łazienka się rooooobi....

Mam już dość brudu i kurzu,... nie wiem kiedy pan skończy.. zostało mu jeszcze trochę zabawy.. tzn kabina - podłoga w spady, ściany i ścianki w kabinie i koło umywalki z szafką i obudowa wanny + montaż sprzętów.... jak na niego to jakieś 4-5 dni jak nic , może i dłużej...

Jak skończy łazienkę to ma do przeróbki oświetlenie w kuchni... i jeszcze kilka płytek w kotłowni.. to czego mój mąż nie skończył (będzie za niedługo 4 lata temu...) , a później malowanie...

Z pracy pana jesteśmy bardzo zadowoleni... choć wolno robi, to bardzo dokładnie.. Zaciskam więc zęby i czekam na finał...

No i oczywiście święta za pasem....:rolleyes:

Chyba mu dobrze u nas....

Nie pokarzę zdjęć, bo nie mam na razie co pokazywać... ale rooobi się... poooowoli...

Dokładny jest to fakt... nie mam NIC w domy zrobione TAK dobrze... jak na razie robi...

A jest u nas już ponad dwa tyg... przyszedł 19 listopada... miał bardzo dużo przeróbek , całe oświetlenie, sufit, kanaliza i wody... chyba wszystko musiał zmieniać... to zajęło mu tydzień lub ciut dłużej...

Kominek jest dobrze.. ale nie idealnie... bo może i kafle ręcznie robione na to nie pozwoliły.. a i fuga tuż nad wkładem zaczęła się wykruszać.. jest wiec do poprawy... ale całość wygląda dobrze...

Łazienka .... to co już widzę jest zrobione idealnie....