TAR 04.12.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wczoraj wieczorem wiało przeokropnie... a koło północy jak za okno spojrzeałam to spadł pierwszy śnieżek.. tak nieśmiało, nawet całego trawnika nie pokrył, leży plackami... ale jednak... Zimno jest jak cholera.... Na nic.. zima idzie... Wieści z placu budowy... łazienka się rooooobi.... Mam już dość brudu i kurzu,... nie wiem kiedy pan skończy.. zostało mu jeszcze trochę zabawy.. tzn kabina - podłoga w spady, ściany i ścianki w kabinie i koło umywalki z szafką i obudowa wanny + montaż sprzętów.... jak na niego to jakieś 4-5 dni jak nic , może i dłużej... Jak skończy łazienkę to ma do przeróbki oświetlenie w kuchni... i jeszcze kilka płytek w kotłowni.. to czego mój mąż nie skończył (będzie za niedługo 4 lata temu...) , a później malowanie... Z pracy pana jesteśmy bardzo zadowoleni... choć wolno robi, to bardzo dokładnie.. Zaciskam więc zęby i czekam na finał... No i oczywiście święta za pasem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.12.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Arniko, nie mogę się doczekać efektu, kibicuję, podglądam nieustannie. Oby pan kafelkowy do Sylwestra nie zechciał u Was pozostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Chyba mu dobrze u nas.... Nie pokarzę zdjęć, bo nie mam na razie co pokazywać... ale rooobi się... poooowoli... Dokładny jest to fakt... nie mam NIC w domy zrobione TAK dobrze... jak na razie robi...A jest u nas już ponad dwa tyg... przyszedł 19 listopada... miał bardzo dużo przeróbek , całe oświetlenie, sufit, kanaliza i wody... chyba wszystko musiał zmieniać... to zajęło mu tydzień lub ciut dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.12.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dla efektu warto się pomęczyć i poczekać. Na święta dom będzie jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kominek jest dobrze.. ale nie idealnie... bo może i kafle ręcznie robione na to nie pozwoliły.. a i fuga tuż nad wkładem zaczęła się wykruszać.. jest wiec do poprawy... ale całość wygląda dobrze...Łazienka .... to co już widzę jest zrobione idealnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 To Ty tego pana kołderką przykryj i patrz, coby się nie przeziębił!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kibicuję cały czas:). Jak dobrze zrobione, to warto poczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Cały czas patrzę na ręce jego... Rasia... czekam... czekam.. a ja choleryk... to już mam dość czekania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wiola zamawialas juz zooplusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Tak.. i szampon też... jutro powinno wszystko być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Patrzę czy są nowe fotki Pana Kafelkarza.., tfu.., łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.12.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Żelcia, pana kafelkarza widziałam na żywo i.. hmm, młody chłopak, za młody dla nas a na kafelki też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Właśnie wyłączył u nas się prąd po raz drugi... a my mamy wszystko na prąd.... Wichura jest spora.. ale żeby aż tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.12.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 U nas także trochę wieje, pies się boi wyjść za próg domu. Ja zresztą też : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wyszłam z Inką przed płot.. i miałam stracha... bo ja za płotem mam dróżkę, a za drogą las... drzewa pochylały się.. w domu czuję się bezpiecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wyszłam z Inką przed płot.. i miałam stracha... bo ja za płotem mam dróżkę, a za drogą las... drzewa pochylały się.. w domu czuję się bezpiecznie... An.. nie mogłam wysłać do Ciebie wiadomości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts