braza 08.12.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 A ja sie przywitam wieczornie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Nemiś... zajumali mi Mikołaja z renifkami.. ale dzięki Cze Brazunia A ja mam sajgon w domku.... nic świątecznie u mnie nie wygląda... nic a nic... Wczoraj wpadła do mnie koleżanka, uprzedzona, że mam remont w domu ii kurzu całą masę (a ma autystyka i czasami trzeba go położyć na podłodze... ) chodziła jakby ją miało coś ugryźć... czyżby aż tak źle było u mnie...? Dobrze wcale nie wyglądało.. to fakt... podłogi skurzone na maksa... wszędzie syf... Mam już DOŚĆ... chcę normalności... A pan kafelkowy jak w tym tyg skończy to będzie dobrze,.... Jedno jest pocieszające... że ma bliżej niż dalej do końca... i jest zrobione jak dotychczas super.... Największy kurz przed nami... będzie pan gipsował łączenia płyt ... i szlifował je,... brrrr ... już mnie otrzepuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Nemi .. już oddali mi Mikołaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Arniko, a pomyśl tylko ile radości będzie jak zrobisz już tą łazienkę. I ta myśl niech Cię trzyma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.12.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Pomyślałam to samo co Żelcia. Zadowolenie z efektu warte tej pyłowej mordęgi. Cierpliwości Arnika, cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Zacisnę zęby jeszcze tylko do końca tygodnia.... Uwielbiam ten moment w domu ... kiedy mąż zabiera do szkoły Emila, starszak też do pracy wychodzi.. i mam wreszcie święty spokój... Ostatnio młody daje tak popalić, że masakra...Odmawiam modlitwę " Boże daj mi cierpliwość , tylko natychmiast..." często to nie pomaga... dziś idę do lekarki jego... ciekawe co ona to powie.. bo już jakiś czas temu zastanawiała się nad zmianą leków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ame 09.12.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Witaj Arniko, Przepraszam, że tak Ci się tu wtrącam w Twój wątek, ale przypadkiem natrafiłam na Twój dziennik jak szukałam informacji o buforach i podłogówce i byłabym bardzo wdzięczna jakbym mogła popytać o parę rzeczy w związku z buforem i podłogówką, gdyż właśnie jestem na etapie wyboru ogrzewania w moim domu: 1. Widziałam, że bufor macie przez kogoś robiony czy ktoś z forum Wam go składał i gdzie znaleść takiego fachowca 2. Chyba jesteś też z okolic Śląska czy mogłabyś na priv polecić właśnie kogoś kto mógłby podłączyć taką kotłownię mam na myśli piec węglowy plus bufor i samorobną podłogówkę (bo zamierzam sama porozkładać rurki)? 3. Czy w sypialniach też macie podłogówkę jak się śpi przy takim ogrzewaniu, i czy dawaliście tam gęściej rurki ze względu na drewnianą albo drewnopodobną podłogę (chyba gdzieś widziałam w Twoim dzienniku)? Z góry dzięki jak podzielisz się wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Bufor mam, jest to praca jednego teraz już naszego znajomego... Podłogówke mamy wszędzie... w sypialniach jest rozłożona tak jak ma być i nie mam drewna a niestety panele... Brakowało mi kasy na drewno więc jest jak jest, choć dla mnie deski niby trójwarstwowe zwane parkietami trójwarstwowymi są dla mnie panelami również.. dla mnie drewno to drewno w całości... W sypialni śpi się dobrze.. mamy termostaty więc można skręcić podłogówkę do danej temperatury... ja nie widzę różnicy... Choć zdecydowanie cieplej jest w salonie i tam gdzie są kafle... jednak plastiki na podłogach(panele) izolują ciut... Gęściej rurki mamy w łazienkach i w wiatrołapie... ale za to z wiatrołapu do domu nie mam żadnych drzwi.. nie zniosła bym ich w tym miejscu... Jestem z Zagłębia.. więc nie tak znów daleko jak Ty jesteś ze Śląska.. Jak masz potrzebę to pytaj ... odpowiem.. I załóż proszę swój dziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Skoro koleżanka uprzedzona o wszędobylskim kurzu to dobrze wiedziała, że ugryźć coś może z każdego kąta. Budowa i remont swoje prawa mają, wytrzymasz, gorsza od nas wszystkich nie jesteś, a każdy z nas to przechodził (albo będzie w przyszłości;)) a później to już bedzie przepięknie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ty to potrafisz pocieszyć.... Fakt wiedziałam, fakt zdawałam sobie sprawę.. ale nie miałam pojęcia , że to tak długo potrwa.. za to jest naprawdę bardzo ładnie robione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.12.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Teraz masz kozę.... z tego żydowskiego kawału..... poczekaj jak się jej pozbędziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ame 10.12.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Dzięki Arniko za odpowiedź, u mnie też z kasą krucho i choć chciałabym i deski podłogowe w salonie to strasznie drogo wychodzi, a przy panelach jak liczylam rurki podłogówki wychodzą co 10 cm, chyba o szczegóły popytam w wątku o podłogówce i buforze bo mam jeszcze mnustwo pytań i już sama nie wiem co zrobić. Arniko najważniejsze to że dobrze Pan robi nic tak nie denerwuje jak coś krzywo i niedbale zrobione i tyle lat trzeba na to patrzeć Jak będę maiła chcilę to założę dziennik na razie obeznaję się z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ame.. zakładaj dziennik i komentarze... zawsze ktoś wpadnie i cos podpowie.. a tak, to nikt nie wie z kim rozmawia;) Nie wiem o co chodzi z tą kozą... ale powoli pan klei dalej... z dnia na dzień kafli przybywa... choć powolutku przybywa to naprawdę jest równiutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.12.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Jak to nie wiesz, o co z kozą??? To szmonces, który wszedł do obiegu W skrócie - jak myślisz, że ci niewygodnie, niekomfortowo, to kup sobie kozę i niech mieszka razem z tobą. A potem sprzedaj kozę. I od razu poczujesz komfort tego, co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.12.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ostatni na stronie http://joemonster.org/phorum/read.php?f=30&i=82480&t=82480 Gdzieś mam przy szabasowych świecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 :rotfl: Dooobre... To ja już nie chce tej kozy .. mam wystarczający burdel.. no i pana wreszcie też odprawimy.. kiedyś...., choć grzeczny i spokojny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.12.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Arni, dawaj zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Nie wiedziałam, że z kozą tak można. Co to ludzie wszystko nie wymyślą. Arniko, ja też fotki bym obejrzała. Czu już jest co nowego do pokazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Jak zdjęcia dawać jak siiiieee roooobiiii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Aaaa ... po tygodniowym leżakowaniu luster w kartonach w przedpokoju.. właśnie mąż z młodym wierci dziury na nie.. znaczy na dwa lustra... trzecie zawiśnie w łazience... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts