Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Trzymam kciuki za Dziecie.

Ja w tym roku skromnie porobię, ale z kolei naszło mnie na żywą choineczkę, taką w doniczce. Czy wiecie jak z taką postępować w domu w czasie kiedy będzie zdobić i co potem z nią zrobić. Na dwór czy na strych, bo cieplej, czy jak?

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak tam piątek 13?

Jak na razie pokłóciłam się z jedną koleżanką w pracy. Choć to raczej ona kłóciła się z mężem a ja niebacznie próbowałam mediować i g... z tego wyszło. Ciekawe, co dalej?

Dobrze jest :)

Pan właśnie skończył kafelkować... jeszcze tylko wyszlifować gips (ojjjj będzie się kurzyło...) i zafugować... później biały montaż ... może do niedzieli da radę....

Jutro akcja oświetlenie kuchni... po zrobieniu oświetlenia kuchni bierzemy się za malowanie...:yes:

Żelka.. nie wiem jak... wyniki za jakiś czas.. i nie wiem czy to cały już był czy jeszcze coś.. młody jak t o młody zadowolony.. a wyniki się czasami rozjeżdżają....

Łazienka "zaciera" się... jeszcze trochę i będzie gotowa do malowania.. po malowaniu fugi i montaż baterii, i sprzętów... czyli jeszcze ze dwa dni jak nic...

Za to właśnie zawisł mi żyrandol w kuchni... :lol: przeciąga pan kable do lamp nad blat... zaraz po tym zawisną tubki i iiiiiiii zabłyśnie światło... kolejno znów mąż wkroczy z malowaniem kuchni... później przedpokoju...

Na razie to mam taaaaki sajgon, że masakra.....

Ale to już końcówka bałaganiarskiego i kurzowego koczowania w domku...

ja też nie wiem, jakie lampy w końcu wybrane.

Za to ja mam - prawie- ża;uzje w łazience. Ładnie ale trzeba jeszcze boczki dokończyć i szafkę wymyślić na całą chemię gospodarczą..

Praca zespołowa została ukończona bardzo późno .. pomalowana została kuchnia na raz i połowę przedpokoju...

Teraz starszak wałkiem maluje na drugi raz kuchnię, młody kąty i wokół kontaktów... potem wezmą się za przedpokój...

Jak nic .. za godzinę- dwie będę miała pełne ręce roboty w kuchni... bo jak zaschnie emulsja to się załamię i nawet pani co to ma przyjść nie da rady..

Ależ już jest ładnie i czyściutko...:wiggle: a dopiero będzie ładnie..