Żelka 16.12.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Teraz troszkę cierpliwości, a potem łazienka na lata. I oto chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.12.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 A ja to się tych lamp doczekać nie mogę. Będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 An... są na poprzedniej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Przenoszę lampy z poprzedniej strony;) Bardzo mnie cieszy, że mam teraz jasno i widzę co jem. Moje nowe oświetlenie w kuchni Lampa nad stołem... ... i tubki nad blatami... Nareszcie mam widno nad blatem i widzę co robię... i widzę co jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.12.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Sorry Arniko, ostatnio jakoś mało czasu, to i pobieżnie jeno czytam. Już się poprawiam Lampy super - kuchnia pięknie rozświetlona, łazienka "się kończy" - prawie święta Matko, a ja ze świętami trochę w lesie - na nic nie mam czasu, albo taka jakaś niezorganizowana jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 17.12.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Witaj Arnika,przyznam się że od dawna byłam cichym podglądaczem twoich budowlanych poczynań i nie tylko:yes:Ja zaczęłam swoją przygodę z budową we wrześniu ,trochę mam stracha :oale U Ciebie domek pięknieje na Święta :yes:Pozdrawiam Ciebie i całe Zagłębie,dawno temu byłam jego mieszkanka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Witaj Ana u "mnie"i rozgość się An.. dzięki za pochwały oświetlenia nam się podoba, a i była to wersja ekonomiczna.. największym szaleństwem była lampa nad stół.. mój mąż nazwał ją nocnikiem:sick: a jest to lampa jakiegoś (nie pamiętam kogo) projektanta skandynawskiego.. przeceniona z prawie czterystu dwukrotnie ... na .. 50zł.. i taka cena mnie pasuje.... W łazience brakło emulsji... kupiłam wczoraj wieczorem ... ale limonkę... pomyliłam się... musiałam jechać do LM wymienić... zajeżdżam do domku.. a pan nie zamontował 3 oczek... nie mają oryginalnie sprężynek mocujących.. oczka kupione w warszawie... nie pojadę wymienić za nic... trzeba będzie drugi raz jechać... Panu zostało do przykręcenia bidet, montaż umywalki, baterii czterech, montaż szyb kabiny i pomalowanie ścian... w zasadzie tych kawałków ścian... i silikon... Może dzisiaj zdąży... może.... chociaż wątpię... bo dochodzi 13.00 a on w lesie z robotą... Za to pani do pomocy do sprzątania za niedługo wpadnie... Zdjęłam firany i zasłony ... i niech kobieta działa... bo nie chciałabym się zepsuć jak rok temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.12.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 też bym taką panią wzięła, tylko nie mam pomysłu, skąd. Takiej z ogłoszenia nie wpuszczę do domu, a z polecenia nie mam, jakoś moi znajomi mało bogaci czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 A ja rozpytałam znajomych.... i jedna koleżanka wpuszcza panią Basię do odgruzowania za.. uwaga..... 80zł - 3 pokoje, kuchnia... i mnóstwo prasowania... Tą poleciła mi kuzynka.. jest to sąsiadka mojej cioci... podobno super babeczka.. zobaczymy... bo ja matka dyrektorka .. i najlepiej to JA posprzątam.. ale z drugiej strony mam dość... i tez droga nie jest... oby się sprawdziła to będzie zaglądać do nas częściej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Przyszła pani Ania i okna myje:wiggle: Będzie dobrze.. w dwa dni odgruzuje domek po remoncie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.12.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Zazdroszczę pani Ani. Ja sama muszę jakoś temat ogarnąć. W piątek z sąsiadką na pierniczenie umówiłam się. Sobota, niedziela w szkole, a potem to już Święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Pani Ania umyła wczoraj okna... i przyjdzie dzisiaj dokończyć resztę sprzątania.. Ja piorę nasze ciuchy, bo wcześniej nie było sensu, potem zaraz firany i zasłonki.... Ale skończone na tip top nie będzie... bo pan moooooontuje... robi to niesamowicie dokładnie (a może robi to tak powoli, bo nie chce przed świętami robić coś w domu...???)... ale... już jestem bardzo wkurzona , a przede wszystkim zmęczona.... O ooo tak .. najbardziej jestem zmęczona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.12.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Arniko Wigilia zapowiada się chyba z panem kafelkowym. I nawet nie będzie można powiedzieć: Gość w dom... bo gość mocno już zadomowiony Odpocznij, święta też są męczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.12.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Pani Ania umyła wczoraj okna... i przyjdzie dzisiaj dokończyć resztę sprzątania.. Ja piorę nasze ciuchy, bo wcześniej nie było sensu, potem zaraz firany i zasłonki.... Ale skończone na tip top nie będzie... bo pan moooooontuje... robi to niesamowicie dokładnie (a może robi to tak powoli, bo nie chce przed świętami robić coś w domu...???)... ale... już jestem bardzo wkurzona , a przede wszystkim zmęczona.... O ooo tak .. najbardziej jestem zmęczona.... Szkoda ,że jakość pracy glazurnika nie idzie w parze z jakością:mad:ale skończyć przed Świętami musi , więcej spokoju i pozytywnego myślenia:yes:łazienka będzie śliczna i bez poprawek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Kiedy pan robi perfekcyjnie i jestem baaardzo zadowolona z jakości pracy. No i nie płacimy mu za godziny... ale za pracę.... I już mam chyba dość gości w domu;) a jeszcze w święta będą i wigilia u nas... Za to pani Ania odgruzowuje dom.. a ja jadę załatwiać sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.12.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Oczywiście wiem,że jest super jakość a chodziło mi o jego wydajność:cool:po prostu inne słowo na klawiaturę trafiło:bash:chyba za rano dla ;)mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.12.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Ale skończone na tip top nie będzie... bo pan moooooontuje... robi to niesamowicie dokładnie (a może robi to tak powoli, .... w sumie to on żyje na twój koszt a życie kosztuje. Jak pojedzie do domu, to wie, że i tak żadnej nowej fuchy nie złapie a żywić go będzie żona. To się nie kalkuluje, lepiej doczekać świąt u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts