Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

nooo może być... i jeszcze to, że w domu czekała by pewnie na niego robota.. jak to w domu.... a tak...

Dziś założył połowę prysznica-deszczownic.i połowę umywalki , zaczął skręcać bidet...... znaczy wszystko zaczęte i nic nie skończone...

Mąż wrócił z pracy, i poszedł mu pomóc w montażu kabiny, bo jednemu fakt trudno by było...

Zobaczymy na koniec dnia..

Za to mam odgruzowany dom :lol::wiggle::wave:

Pani Ania wszystko pomyła.. a co nie dała rady dziś to zrobi po nowym roku..

po co się zarzynać... odgruzować musiała, bo tyle było kurzu , że masakra... i tak będę musiała kurz ścierać jeszcze, i podłogi odkurzyć i zmyć.. ale to już bułka z masłem...

Ależ się ciesze...

Ewa... szukaj takiej pani do pomocy.. Ty w pracy, albo na zakupach a ona zrobi za Ciebie tą pracę... i nie jest to aż tak drogie... :cool:

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie :no: boo... czasu nie maiłam z mężusiem usiąść i spokojne myśli zebrać... ale mam pewne typy...

Zamówię po świętach i też będzie OK... nie musi być teraz... bo i tak nie zdążymy a pan by ją chyba ze 3 dni kleił.. ale była by perfekcyjnie przyklejona...

Za to mam już działający bidet i WC... i kabina też już jest :) deszczownicy jeszcze nie...

Tak niewiele zostało do skończenia, tak manelko.. i na tym finiszu tracę cierpliwość... za to jest perfekcyjnie zrobione. I to mnie cieszy ...

Wolno bo wolno, ale jednak się robi ... ta łazienka. Nie narzekaj, gdy Pan powolny skończy to z błyskiem w oku będziesz zdjęcia robić, żeby sie pochwalić :yes: A ja bedę zgrzytac zębami z zazdrości .. :D

Nie odgruzowuję domu, osobiście mi się nie chce, a nikt nie ma ochoty zrobić tego za mnie to mam gdzieś!!!

Ja odgruzowany wczoraj dom odgruzowuję po swojemu .. znaczy jeszcze raz lecę podłogi bo mi kurz wyłazi...

Nie cierpię jak mi zgrzyta kurz czy piach pod kapciami....

A pan zamontował już deszczownicę, zwisy nad lustrem (lustra jeszcze nie bo potrzeba dwoje do trzymania =1 do zaznaczania... ) wieczorem faceci machną dwie dziurki... mam już działający bidet, WC , bedzie zaraz podłanczał odpływ umywalki i założy baterię do wanny....

Może koło 15 będzie koniec... może.. bo nie spieszy się .. choć jak na dzisiejszy dzień to szwungu dostał...

No i mieliśmy mały zonk z kabiną... kabina jest półokrągła i ma drążek stabilizujący szkło bocznej szybki sztuk dwa... niestety musi ten drążek być. i okazał się za mały bo kabina jest sporo powiększona... mąż pojechał za kawałkami rurek aby dokupić i przerobić, bo nowy zestaw to wydatek prawie 300zł... a nam potrzebne są tylko rurki... zobaczymy co dostanie.. jak nic nie da się dopasować.. to musi być ten zestaw setowy.. ale realizacja po nowym roku to raz.. i dwa , że trochę kosztowna...

O mniej więcej taki

http://www.sanplast.pl/uploads/tx_evoproducts/AVIV_stabilizator.jpg

Chyba taki dokładnie mam , ale przez to powiększenie kabiny nie pasuje... , jest za krótki...

http://www.indesa.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_59ff03cbe5293f02501424b628e77e1b.jpg

Edytowane przez Arnika

Arniko - pięknie w Twojej łazience - mogę tam zamieszkać. A w każdym razie w wannie posiedzę :) Lustro i lampy dodają smaku, świetna armatura. Jednym słowem - warto było trochę się pokurzyć, trochę powkurzać dla takiego efektu. Rozumiem, że kafelkowy na Wigilii u siebie? :)

wyszlo fajnie :) tylko chyba musicie uwazac z otwieraniem drzwi prysznicowych coby sie nie rozlecialy po kontakcie z wanna

te blaty wg mnie ladniejsze bylyby gdyby byly biale a nie szare, bedziesz przeklinac ta szarosc przy umywalce bo mocno widac na niej zaschniete krople

Edytowane przez markoto