TAR 20.12.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.12.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Wiola a nie dalo sie przeniesc kranu od wanny? bo w kijowym miejscu jest zamontowany. niewygodnie w kapieli, w wannie tez ciezko bedzie polezec. Ależ akurat kran zamontowany jest w najbardziej optymalnym miejscu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.12.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Hej wiedzialam kiedy zajrzec Arnika lazienka wyszla super najlepszy efekt jest przy zapalonych lampkach slicznie gratuluje no i czekam na kasting z fototapeta alez masz duza wanne nie zazdroszcze mycia za to siedzisko fajna rzecz mialam podobna i wiem, ze sie przydaje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 nie wiem czy tam nie jest miejsce na nogi bo jakby z drugiej strony jest podniecione siedzisko czyli miejsce na zaglowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Dziękujemy Bateria wannowa jest w "nogach" Ledwo wpadłam, już lecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.12.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Kran jest dobrze, też tak mam i wygodniełazienka piękna, szkoda, że jej nie zobaczyłam na własne oczy, ale widziałam płytki, więc co zdjęcie przekłamie, to sobie dowyobrażę..Jedno tylko mnie ciekawi. Nie to, żeby źle, ale ciekawe dlaczego tak.. Są przy umywalce kontakty, w sumie mogłyby być poza płytkami a facet zrobił je w części opłytkowanej. Raz, że mogły płytki popekać a dwa- po co? Ma to jakieś uzasadnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Tak na razie wyszła łazienka, jutro silikon i ostatnie szlify, fototapetę założymy w nowym roku po kastingu. PADŁAM!!! Jest prze,prze,przepiękna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Dziękuję, Dziękuję, dziękuję W sumie te podziękowania należą się jednej dobrej Duszyczce forumowej (prosiła o anonimowość), która to miała taki a nie inny pomysł, Ona mnie namówiła na TO lustro.. a kręciłam nosem... no i wymyśliła zwisy za co ja jestem wdzięczna, bo ja jak to sroka.. kupiłabym inne.. a tak "dojki" pasują Płytki wybraliśmy sami, bo jestem nimi zachwycona.. szczególnie te fale... noi ja bym dała pod sufit kafle, a TA Duszyczka namówiła mnie na to co potrzeba. Generalnie jestem jak na razie zachwycona, baaardzo nam się podoba łazienka... Teraz jadę do sklepu po ręczniki... i jakiś choćby przylepny haczyk,.... muszę ją udomowić... Łazienka w sumie będzie będzie skończona w przyszłym roku... bo brakuje jej fototapety i innych dynksów... Ewa... kontakty potrzebne są do suszenia włosów, do szczoteczki elektrycznej.. i pewnie do różnych innych rzeczy.. i dlaczego nie w płytkach tylko na ścianie.. w sumie nie znam odp, ale tu mi będzie wygodnie, i tu jest... Pan pracę skończył , ma jeszcze coś zrobić drobnego mężowi.. i koniec.. zaczynam sprzątać.... Czyli nie będzie go z nami w Wigilię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Piękne Ci doradziła Duszyczka! Prócz dobrego serca ma także dobry gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.12.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Prawdę Żelka prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 20.12.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Bardzo ładna łazieneczka wyszła Trochę dziwnie wygląda dla mnie prysznic, jakby nie miał spodu ale może takie moje wyobrażenie, że musi być brodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ja znowu podglądałam fotki i tak sobie myślę, że ja bym tam ze szczęścia nawet spała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Nooo nie ma spodu.. znaczy brodzika... bo tak sporego do rogu to chyba nawet nie ma... TARcia.. noooo szczęka opada Rozmawiałam z drugą połówką.. i kiepsko może być.. choćbyśmy chcieli... musimy pomyśleć... Wróciłam z Ikei.. nie ma ani jednego haczyka na przylepiec, albo do prysznica koszyka... normalnie na łazienkowym dziale pustki... Ręczników nie kupiłam, bo... boooo nie byłam zdecydowana które... jakby co te do tikeja podjadę.. pooglądam... Ludzie wściku przedświątecznego dostali... masakra... ...pod market spożywczy to nawet nie podjeżdzam... bo nawet auta by nie było gdzie postawić... Ja uniknełam ludzi.. bo do Casto pojechałam o 20.00 a do Ikei o 20.30... ci nadgorliwi już z niej wyjechali... Skoro nie kupiłam haczyków, to kupiłam na święta i nie tylko ... czarne latarnie przed dom i świece... Będzie ładnie przed domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Żelcia... pan dzisiaj silikonował... i niestety mam ślady w różnych miejscach od tego silikonu.. zezłościłam się.. bo mam do szorowania specjalnym środkiem całą łazienkę... może nie całą... ale ślady znajduje w bardzo różnych miejscach...Specjalny środek zakupiłam... ale nie chce mi się dzisiaj już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ale śliczna łazienka sięęęęęęęęęęęęęęę zrobiła...nie myślałam, że aż tak nowoczesna będzie Wszystko zgrane i dopasowane. Co tylko - ja bym te zwisy dłuższe widziała, nawet jakby w lustro wchodziły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Dzięki Amtla .. zwisy ciut wchodzą w lustro Odgruzowujemy dom... Odgruzował mąż kotłownię, ja wymyłam ją.. bo była czorno... Mężuś zabrał się za odgruzowanie garażu.. już jest prawie bus kartonów i innych dynksów... troszkę odpadów kafli... w poniedziałek jedziemy odwieźć to wszystko na bazę firmy co u nas teraz odbiera śmieci.. można własnym transportem, a oni odbierają... Bożesz.. ileż jest tych kartonów... Cały dzień pracy... a samochody nadal się nie mieszczą w garażyku.... Ale jutro będzie już dobrze... Dom prawie odgruzowany.. prawie... to trochę robi różnicę.... Jest już bliżej niż dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts