braza 22.12.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 No!!!No!!! Ładnie, chociaż faktycznie troszkę jeszcze sterylnie. Osobiście dodałabym troszkę koloru innego niż biel i czerń, odrobinę, choćby właśnie na tapecie. Możesz być dumna z siebie (i z Pana Silikonowego)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.12.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Dziękuję Tapet będzie na "tapecie" po nowym roku... Nie kupiłam ładnych ręczników, które by mi pasowały... więc dałam te co miałam pod ręką.. jak na razie są turkusowe na pierwszy ogień... łazienka jest nawet nierozdziewiczona.. bo jakoś tak nie było czasu... Od 16.00 Emil wyciągnął choinkę .. i zaczął udawać, że rozkłada ii ubiera... no i jest.. maaaaamooooo poooomóż.... maaaamooo daj... moamo .. światełka... Muszę szybko skończyć z tą choinką, bo jakoś mi się tak nie chce... u nas jest co roku sztuczna.. bo jakoś tak wyszło.. ładna jest.. , ale to nie to samo, a z drugiej strony sztuczna postoi, a żywa by szybko opadła... No i choinka wygląda u nas jak choinka (nie nadaremno jest chyba takie powiedzenie...) mamy mnóstwo bombek różnokolorowych.. niektóre pamiętają dzieciństwo mojego męża, a niektóre były zakupione przez nas jak starszak był już na świecie ii była jego pierwsza gwiazdka... Trochę odgruzowaliśmy garażu.. chyba całe mężowe auto będzie kartonów i ciut ścinków z kafli, co nie co gruzu./.. jutro odwiezie mąż do firmy co to odbiera od nas śmieci. Samochody nadal parkujemy na podjeździe.. może w wigilię będzie dla nich miejsce w garażu... Dziś natomiast odwiozłam biednym chyba z 15 kurtek i buty .... i inne rzeczy.. część po mnie, część po mężu, a kilka po Emilu... on zawsze ma mnóstwo ciuchów.. więc wyrasta a nie niszczy... Idę kończyć ten nierówny pojedynek z choinką... bo bajzel przy tym masakryczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.12.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 też mam sztuczną. Żal mi prawdziwych ścinać na te kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.12.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 W sumie mnie też... ale te na święta są specjalnie hodowane... na ścięcie... ścinane są z miesiąc przed świętami... i jak je przyniesiemy do domu to już długo nie poleżą... i perzy mojej temp w domu by nie przetrwały do końca świąt....Emil z moją pomocą ubrał naszą choinkę... i choinka jest jak choinka.. kolorowa, pstrokata, zero elegancji... za to nasza.. i w nosie mam dizajnerskie choinki... my mamy swoją i to z historią... bo niektóre bombki pamiętają dzieciństwo mojego męża... i starszaka.W tym roku jak na razie stłukły się tylko dwie wielkie bombki... kilka starych Emil zabronił mi wieszać... starszak wymyślił, że nasza choinka powinna być złoto czerwona.. taka ciepła, a nie pstrokata.. niech i będzie.. ale jest nasza.. i to pstrokata;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Zdrowych, spokojnych Świąt, wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cuda mogą się wydarzyćjeśli uwierzysza nadzieję chociaż jest kruchatrudno zabić któż wie jakie cuda możesz otrzymaćkiedy uwierzysz SPOKOJNYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, BUDUJĄCYCH ROZMÓW PRZY WIGILIJNYM STOLE, UDANYCH SPOTKAŃ Z RODZINĄ I PRZYJACIÓŁMI, ŻYCZLIWEJ PAMIĘCI O TYCH, KTÓRZY SAMOTNI, STARZY, CHORZY LUB DALEKO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.12.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.12.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.12.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Gwoździk tradycyjnie ... jak co roku w swoim przebraniu ... życzy Wesołych Świąthttp://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.12.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Żelka, An, Ewa, TARcia i Gwoździk dziękuję baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.12.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://img12.imageshack.us/img12/5733/tpkn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.12.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Mam na dziś dość... Wszystko przygotowane do wigilii, 3 serniki w piecu... Jeszcze tylko kompot ze śliwek i łazanki, oraz schab upiec.. jest natarty czosnkiem... nie wiem czy dam radę z tym dzisiaj... no i jutro uszka z kapustą i grzybkami... Jutro też jest dzień... Iii brakło mi ze dwa duże garnki... I nie mówiłam, że ja gotuję jak dla wojska.. w głowę zachodzę ileż tego zrobiłam... Młody wyprał Inkę.. jaka śliczna czyściutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.12.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Dla Wszystkich tu zaglądających ... Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, upłyną Wam w szczęściu i radości przy kolędach i zapachu świerkowej choinki, niech Wam zdrówko dopisuje, a gotówki nigdy nie brakuje... .... Arnika z Chłopakami Edytowane 23 Grudnia 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.12.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Ja jestem w proszku, ale co tam, zdąży się Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.12.2013 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 To mam nad wykonanie.... kompot kończy się gotować, a schab w piecu.. jeszcze ze dwie godzinki i będzie pyszniutki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.12.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.12.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=231707&d=1387871276 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.12.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Niech ten świąteczny czas wypełni Wasze serca spokojem, miłością i nadzieją. Abyśmy w tych dniach odkryli to, co jest w życiu najważniejsze. Wesołych Świąt!!! http://img833.imageshack.us/img833/7876/1y66.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.12.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://img23.imageshack.us/img23/6338/889p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.12.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Wiolcia http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/piekna_jest_radosc_w_swieta_0.jpg i cierpliwości natychmiast życzy WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts