braza 02.01.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Matkooooo, Wy znowu o odchudzaniu??????? Dziewczyny Moje Kochane, jesteście cudne, wspaniałe więc poooooo cooooooo???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.01.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 dla swojego dobrego samopoczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.01.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.01.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 przeciez to tylko dla chetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.01.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam się poświątecznie...gdzie nie spojrzę tam wszędzie się odchudzają ...ja zrezygnowałam z jedzenia chleba .nie jem go od miesiąca i już jest efekt.Faktem jest ,ze na wafle ryżowe nie mogę już patrzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.01.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Matkooooo, Wy znowu o odchudzaniu??????? Dziewczyny Moje Kochane, jesteście cudne, wspaniałe więc poooooo cooooooo???????? bo nie mam spodni? dobrych, bo za małych to mam z 5 par. Jednym słowem muszę z przyczyn ekonomicznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Uffff... dotarłam po całym dniu... Marta... klub, nie klub, bikini czy spodnie. ale jak to robić??????? Kuźwa trzeba coś zrobić i koniec... to już postanowione... oby tylko silnej woli starczyło... i wiedzy... I Te które nie chcą .. nie muszą... kawy parzonej dostaną bez mleka.. a która chce to i mleka i cukru dostanie... Bożesz,... jak za mną chodzi ciasto od przedwczoraj i wczoraj... i to jeszcze jak.... i to takie z wiśniami... mniaaaammmmm.... No i żeby była jaszcze taka dieta co by od czasu do czasu ciacho można było zjeść.... Beata.. i nie jedz wafli ryżowych , bo one krzywdę robią jelitom (tak mówił lekarz mojego męża... )... nic dobrego w nich nie ma... Braza.. no w sumie po nic.. ale już coraz trudniej fajne ciuchy znaleźć można w moim rozmiarze... Ja muszę trochę zrzucić... bo tak chcę..., Ewa musi do spodni.. Marta do bikini (ale że aż do Amelki chcesz wejść.. nooo nooo ależ laska będziesz..) No i tak dla własnej siebie... no i żeby można tak z ciastem i bez wysiłku i żeby się nie chciało chleba naszego powszedniego... no i tak z dobrymi rzeczami... Nooo wiem, wiem.. takie rzeczy tylko w erze... No i jak tu jeść 5 posiłków w ciągu dnia jak ja na dwa się dzisiaj załapałam.. śniadania o dziewiątej z minutami i obiadokolacje... i stresująca dniówka w szkole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.01.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 TARcia zdrówka ... jak wejść wejdziesz..... to z góry może weź sanki i zjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.01.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Dziewczyny.. Potrzebna będzie mi pomoc...Chodzi o to, że chcemy jako Rada Rodziców naszej szkoły (znaczy Emila szkoły) zorganizować bal charytatywny z przeznaczeniem na sprzęt dla dzieciaków dość drogi sprzęt ... chodzi mi o fanty... Musimy zorganizować fajne fanty na licytacje od znanych osób, aby uczestnicy chcieli coś kupić za odpowiednią kasę... Aukcja odbyła by się na balu w jednej z restauracji... na razie wszystko załatwiamy i organizujemy... jeśli by bal nie wyszedł w tym roku (ze względu na mało czasu) to na bank będzie w przyszłym roku.. więc fanty i tak zbierać będziemy. Czy macie jakieś pomysły, propozycje, znajomych, którzy mogli by coś przeznaczyć???Wszelkie pomysły co zebrać jako fant, od kogo (np grupa zawodowa, konkretna osoba, itd) mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Wiola, sama to wymyslilas? ladnie tak sie smiac? A wiesz, że sama... jakoś tak mi się skojarzyła z filmem o bobsleistach z Jamajki... no i takie plastikowe sanki przed oczami mi się pokazały.. na takich byś sobie krzywdy nie zrobiła... bo tak to byś miała niezłe kuku jak kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.01.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 A jakbyś kask założyła?????Emil ma kilka... pożyczy Ci.. Takie od motoru ma i taki na rower do skakania (nie wiem jak się nazywa... ale nie taki do kolarskiej jazdy, raczej wygląda jak ..hmm... gornek...)... Mózg mam już wyprany... Od 10 rano w szkole do 16.00... mam prawo głupcować już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Arnika, ja jeszcze z noworocznymi uściskami Niech to będzie prawdziwie szczęśliwy rok w każdej możliwej dziedzinie życia, tej rodzinnej, towarzyskiej, zdrowotnej, sportowej i jakiej tam sobie wymarzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Dzięki Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.01.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Tarcia niestety robienie brzuszkow bez tracenia sadla nic nie daje mowi sie, ze brzuszki robi sie w kuchni. ja dzis mam ten drugi dzien diety z diety 5:2 wiec ja tez na 2 posilkach pierniki pochowalam w pudla zeby nie pachnialy i kusily i zaczynam odwyk odslodyczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.01.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.01.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 OK .. to rozruszać musisz, na sanki nie wsiadaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts