Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matkooooo, Wy znowu o odchudzaniu??????? Dziewczyny Moje Kochane, jesteście cudne, wspaniałe więc poooooo cooooooo????????

bo nie mam spodni? dobrych, bo za małych to mam z 5 par. Jednym słowem muszę z przyczyn ekonomicznych...

Uffff... dotarłam po całym dniu...

Marta... klub, nie klub, bikini czy spodnie. ale jak to robić???????

Kuźwa trzeba coś zrobić i koniec... to już postanowione... oby tylko silnej woli starczyło... i wiedzy...

I Te które nie chcą .. nie muszą... kawy parzonej dostaną bez mleka.. a która chce to i mleka i cukru dostanie...

Bożesz,... jak za mną chodzi ciasto od przedwczoraj i wczoraj... i to jeszcze jak.... i to takie z wiśniami... mniaaaammmmm....

No i żeby była jaszcze taka dieta co by od czasu do czasu ciacho można było zjeść....

Beata.. i nie jedz wafli ryżowych , bo one krzywdę robią jelitom (tak mówił lekarz mojego męża... )... nic dobrego w nich nie ma...

Braza.. no w sumie po nic.. ale już coraz trudniej fajne ciuchy znaleźć można w moim rozmiarze...

Ja muszę trochę zrzucić... bo tak chcę..., Ewa musi do spodni.. Marta do bikini (ale że aż do Amelki chcesz wejść.. nooo nooo ależ laska będziesz..) No i tak dla własnej siebie...

no i żeby można tak z ciastem i bez wysiłku i żeby się nie chciało chleba naszego powszedniego... no i tak z dobrymi rzeczami...

Nooo wiem, wiem.. takie rzeczy tylko w erze...;)

No i jak tu jeść 5 posiłków w ciągu dnia jak ja na dwa się dzisiaj załapałam.. śniadania o dziewiątej z minutami i obiadokolacje... i stresująca dniówka w szkole...:confused:

Dziewczyny.. Potrzebna będzie mi pomoc...

Chodzi o to, że chcemy jako Rada Rodziców naszej szkoły (znaczy Emila szkoły) zorganizować bal charytatywny z przeznaczeniem na sprzęt dla dzieciaków dość drogi sprzęt ... chodzi mi o fanty...

Musimy zorganizować fajne fanty na licytacje od znanych osób, aby uczestnicy chcieli coś kupić za odpowiednią kasę...

Aukcja odbyła by się na balu w jednej z restauracji... na razie wszystko załatwiamy i organizujemy... jeśli by bal nie wyszedł w tym roku (ze względu na mało czasu) to na bank będzie w przyszłym roku.. więc fanty i tak zbierać będziemy.

Czy macie jakieś pomysły, propozycje, znajomych, którzy mogli by coś przeznaczyć???

Wszelkie pomysły co zebrać jako fant, od kogo (np grupa zawodowa, konkretna osoba, itd) mile widziane.

Wiola, sama to wymyslilas? :p ladnie tak sie smiac?

A wiesz, że sama... jakoś tak mi się skojarzyła z filmem o bobsleistach z Jamajki... no i takie plastikowe sanki przed oczami mi się pokazały.. na takich byś sobie krzywdy nie zrobiła... ;) bo tak to byś miała niezłe kuku jak kiedyś...

A jakbyś kask założyła?????

Emil ma kilka... pożyczy Ci..

Takie od motoru ma i taki na rower do skakania (nie wiem jak się nazywa... ale nie taki do kolarskiej jazdy, raczej wygląda jak ..hmm... gornek...)...

Mózg mam już wyprany... Od 10 rano w szkole do 16.00... mam prawo głupcować już...

Arnika, ja jeszcze z noworocznymi uściskami :hug:

Niech to będzie prawdziwie szczęśliwy rok w każdej możliwej dziedzinie życia,

tej rodzinnej, towarzyskiej, zdrowotnej, sportowej i jakiej tam sobie wymarzysz :)

Tarcia niestety robienie brzuszkow bez tracenia sadla nic nie daje :( mowi sie, ze brzuszki robi sie w kuchni.

ja dzis mam ten drugi dzien diety z diety 5:2 wiec ja tez na 2 posilkach :)

pierniki pochowalam w pudla zeby nie pachnialy i kusily i zaczynam odwyk odslodyczowy :)