markoto 10.04.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Arnika nie wiadomo czy to byla wina usterki w samolocie, warunki ladowania byly trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.04.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 z tego co mówili, to ostatnio ten samolot miał dokładny przegląd, był czymś doposażany i oczywiście przed lotem dokładnie sprawdzono czy jest sprawny. Mówią, że podobno po nieudanej próbie lądowania, podczas zawracania zahaczył o drzewo, ale czy to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.04.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 dzień dobrymożna kogoś nie lubić ale tyle osób smutek straszny Arnika rób fotki koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.04.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 (*) (*) (*):( Dla Tych , którzy odeszli....... Niekoniecznie musieliśmy się zgadzać i ich poglądami politycznymi... ale pozostawili swoje dzieci, żony, mężów, rodziców.... Wielka tragedia jako ludzi..... Byłam pod domem Grzegorza Dolniaka.... kwiaty i znicze... choć niewielu wie gdzie On mieszkał.... Dużo zrobił dla naszego miasta... zaczęło się ono rozwijać...... aby nie podcięto skrzydeł.....:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Fotek z tego wszystkiego nie zrobiłam.... Odpaliliśmy glebogryzarkę i grabie w dłonie i walka z ziemią i wyciąganie kamieni... Posiałam trawę na oczyszczonym kawału ... chociaż zostało jeszcze sporo do zrobienia.... to już jest mniej więcej 1/4 może 1/3 działki zrobiona....Czyli za niedługo sadzimy drzewka i kwiaty.... Odwodnienie się robi... chociaż dzisiaj zajęliśmy się trawką.....Więc do odwodnienia wrócimy w następnym tygodniu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 dobry wieczór Arnika znowu Cię trzeba szukać no i fotków nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.04.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witaj. Ciągle zapominam, bądź nie mam czasu pstryknąć zdjęć.... Kafelki się kładą.... I jeszcze pokładą się.... jakiś czas.... Zakupiłam sterowniki do pokoi do sterowania temp.....Zakupiłam i częściowo już zamontowane są rury odpływu deszczówki.... Oraz osadniki do rynien.... Oj Marley nie popisał się i nie miał takich jak mnie chodziło... kupiłam więc gamlet... czy jakoś tak... i montujemy....Robi się trawnik w dalszej części po prawej stronie ogrodu.... Jutro może będę siała trawkę.... Wujek złącza druciki.... Jutro może już skończy... i możemy montować gniazdka.... Tylko po co jak tynkarze mieli się pojawić dzisiaj i się nie pojawili... może pod koniec tygodnia wpadną... może..... więc po co zakładać gniazdka i pstryczki? W związku z opóźnianiem się prac... drzwi wejściowe nadal będą oczekiwały na montaż w sklepie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 dzień dobry Arniczko ale weź się spręż i pyknij foty nie dręcz ludziów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.04.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 ja tez czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Cześć Arnika Dużo się dzieje u Ciebie, dawno nie zaglądałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.04.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 ja też chcę coś nowego zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.04.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 ja też i co dadzą coś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.04.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam dziewczyny Zdjęć nadal nie ma... , bo jak wpadnę na budowę to 3 osoby na raz zadają dziesięć pytań i... zaraz muszę jechać po coś..... I oczywiście zapominam popstrykać..... Kable połączone... puszki założone... Jutro wujek łączy z bezpiecznikami w skrzynce.... I będzie prąd... Odprowadzenie z rynien zrobione. Teraz tylko dokończyć zasypywanie i dalej będzie praca nad tarasem i wyłożenie krawężników granitowych, wyznaczających taras.... Mężuś popracował z panem , który u nas pracuje i zmokli jak nie wiem... Ale się rozpadało... Jak będzie tak dalej lało, to nie ma sensu robić na zewnątrz.. .... a mogłam wczoraj zasiać trawę to by już namokła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 dobry wieczór oj Arniczko migasz się jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S8b04UTY1LI/AAAAAAAABGQ/uyjAzCsxmjg/DSC06389.JPG http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S8b1Kaoe0iI/AAAAAAAABGU/ASXFT5SCxIY/DSC06387.JPG http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S8b1SSPjrzI/AAAAAAAABGY/8DQAX_gZ_9M/DSC06379.JPG Odprowadzenie z rynien... tu powstanie studnia.... http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S8b1jfwwbrI/AAAAAAAABGc/azZ5MMCOtr0/DSC06384.JPG http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S8b1k_LP1JI/AAAAAAAABGg/MgCdSUPIOsY/DSC06385.JPG http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S8b1m-egpxI/AAAAAAAABGk/DnpDnsqGUkQ/DSC06390.JPG http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S8b1pInQhmI/AAAAAAAABGo/iSQI22vcuVE/DSC06393.JPG Już kliknęłam kilka zdjątek..... Reszta w dzienniku.... I nie migam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.04.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 oooo le rable, dawno ich nie widziałam Arnika boj się boga - co to za docinka nad drzwiami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 To tylko wie kafelkarz.... Wczoraj tego nie było jak wyjechałam... a dzisiaj widzę taki kwiatek.... szef zabrał kafelkarza na inną robotę i w poniedziałek przychodzi drugi.... Będą poprawiać... mnie też to się baaaaaaaaardzo nie podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.04.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 niech poprawią, najlepiej docinkę zrobić z lewej strony, będzie najmniej zdejmowania płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Też tak myślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Arnika Ty juz kafle kładziesz? Z tą docinką to pojechali po bandzie, ale jaki ogródek wygłaskany mniamuśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts