anSi 05.01.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dobrze, że pod fachową opieką babcia się znalazła. Niedobrze, że musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.01.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 A to musi tak więcej razy przyspieszać, czy jak raz tylko przyspieszy a potem znowu normalnie to też jest migotanie? Bo ja mam coś takiego, jeno pojedyncze przyspieszenia. Puka regularnie i potem przyspiesza i tak ze 5, 6 razu szybko uderza i potem znowu wraca do normy. I ja to czuję jak takie podskakiwanie w klatce i troszkę głupie uczucie, ale nie boli. A swoją drogą Babcie masz superową. nie, nie jest masz jakieś skurcze dodatkowe i je czujesz. Albo i to nie, bo czasem czuje się tak a w zapisie nic złego nie ma. To wtedy takie nerwicowe jest. Mogotanie to całkowita arytmia. Serce bije sobie zupełnie nierówno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dobrze, że pod fachową opieką babcia się znalazła. Niedobrze, że musiała o to to Jak Babcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Serce pracuje bardzo nierówno... skacze od 80 po 250 i leci na dół ,.. aż do zero... kilka razy zero się pojawiało... Emil, jak to Emil powiedział to na głos... Babcia lekko wystraszyła się... a ja na to, że sprzęt stary i musi się co jakiś czas resetować... ale wszystko jest OK... Babcia źle nie wygląda, nawet ma siłę w głosie... znaczy rozmawia dobrze, ale od kąd pojawio się w domu pogotowie i z chwila przyjęcia do szpitala.. jest jakby chorsza... Ja się na zapisie tego monitora nie znam.... ale dobrze to nie wygląda... I dostała kolejną zjebkę od pani doktor w szpitalu... może kolejnym razem wezwie pogotowie wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Niestety starsi ludzie (i nie tylko) mają awersję do pogotowia. Nie to, że o pawulonie pamiętają, ale generalnie chyba wszystkim źle się kojarzy. Moja babcia jak się pojawiła u lekarza z ciśnieniem 180/280 i lekarz stwierdził, że pisze skierowanie do szpitala to tylko ramionami wzruszyła i się pochwaliła "-a w domu to ponad 300 miałam:wiggle: nie pójdę do szpitala bo tam umrę" no i gadaj z taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nie trzeba być starszym człowiekiem, żeby nie przepadać za szpitalem... Pozdrowienia dla Babci i powiedz Jej, że następnym razem to pospolite forumowe ruszenie zwołamy, żeby Ją do szpitala wcześniej dostarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 06.01.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Dużo zdrówka babci życzę ,aby serduszko wróciło do normalnego rytmu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No u nas tez poswiateczny czas szpitalnie Tesciowa upadla i złamala kosc ramienia w kilku miejscach i strzaskała łokiec widoki w szpitalu makabryczne, starosc to sie jednak Panu Bogu nie udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Arnika, zdrowia Babci życzę i wiary w to,że w szpitalu naprawią wszystko co można i zdrowa do domu wróci.Nie dziwię się ludziom, że mają obawy przed położeniem do szpitala,zwłaszcza od momentu położenia mego Taty na oddział i wszystkiego co się potem wydarzyło.Markoto, zdrowia dla Teściowej, żeby mocno nie bolało zanim wszystko się zrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Dzięki Tolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Markotka zdrówka dla Teściowej.. kawałek macie... jeździliście tam czy akurat byliście...? Tola i Dziewczyny dzięki Babcie wypisali dzisiaj ze szpitala więc sobie pojeździłam troszkę.. a to po babcie, za 2-3 godz po wypis, a to później miała wizytę hematologa... Nie unormowali chyba serca na 6+ ale już wczoraj widziałam, ze źle nie pracowało... to i po co mieli ją trzymać...????? Po za tym koniecznie chciała być u tej dr hematolog.. i była.. pani doktor ją zobaczyła, tylko wyniki i 21 stycznia przełożyła jej wizytę... 20 stycznia ma kardiologa.. dobrze, że pamiętam... i tak cały dzień z głowy jeżdżąc do i z szpitala, przychodni... Dobrze, że już lepiej.. bo bardzo dobrze jeszcze pewnie nie jest.... No cóż.. starość... I tu masz Markotka racje.. nie udała się starość Panu Bogu... bo i On staro nie odszedł... pewnie dlatego... No i zapowiedziałam Jej, że jak Jej serce zacznie mrygać, to ma dzwonić po pogotowie, , że tak lekarka powiedziała i pielęgniarki na oddziale... dopytywała się czy aby na prawdę... nooo zadowolona była, że jakby co to KAZAŁY;) Szczerze to mam dość... może wreszcie pójdę jak biały człowiek spać.. bo przez dwie noce oka nie zmróżyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jezdzilismy niestety, zlamala sobie juz po naszym wyjezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No to niefajnie, ze się połamała... a ma się Nią ktoś zaopiekować? czy przywieźliście Ją do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.01.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Zdrowia dla Babci i Teściowej życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 no tesciu jeszcze jest i mama tescia, juz ja do domu wypisali bo nie ma miejscu w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nooo to tak jak i moją babcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Początek roku, nowe limity to i miejsc w szpitalach nie ma. Pod koniec roku będzie mozna sobie łóżko z widokiem zamawiać Przepraszam, tak mi się na mało wybredne żarty zebrało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Terminy do lekarza Wizyta u okulisty w jednym miejscu w marcu, w drugim... w czerwcu to jakaś paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ja na kardiologa ze dwa/trzy lata temu czekałam 6-7 miesięcy, na neurologa 9 miesięcy.... zrobiłam podstawowe badanie, wszystko Ok i już na kolejną wizytę nie zapisywałam się za kolejne pół roku... po co? ... gdyby stan pilny tylko prywatnie... Z ZUS za który sporo płacimy.... nie będziemy mieli ani emerytury, ani opieki medycznej... tylko podstawowa zostanie...No cóż... Wczoraj mieliśmy cudne słonko... dziś jest pochmurnie i mglisto... jak nic ... zmienia się pogoda... w przyszłym tygodniu ma być poniżej zera ... i popadać śnieg.. Jeśli ma być mrozik i padać śnieg.. to albo by już był do końca zimy... albo nie przychodził wcale... bo... zaraz się roztopi i będzie chlapa... Marta.. pamiętasz gdzie jest serwis ekspresów w moim mieście? w bramie czy na Kołłątaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Aaa tak mi się przypomniało.. wypowiedź naszego premiera z wczoraj... limity na służbę zdrowia muszą być, bo tak były by wydane nieograniczone pieniądze... wypowiedź dotyczyła się min. chorych na nowotwory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts