markoto 09.01.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 nie pamietam gdzie to gdzies na kolataja zdaje sie lezala na chirurgi i wypisali ja bo tyle jest zlaman ze codziennie kilka osob przywozili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.01.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Hej Arnika tak malo mam czasu na FM, ze nie wiem, co u Ciebie ..... a jeszcze mi obowiazki doszly pod postacia malego psotnika Jesli chodzi o lekarzy i zus to mam podobne zdanie ....... Jakis koszmar, a co bedzie dalej ..... ja wciaz mowie, ze gdybysmy te pieniadze na osobne konta odkladali to i na leczenie by bylo i na przyszlosc ...... To ile idzie na zus i nic z tego nie mamy to jakis koszmar ....... akurat w temacie lekarzy, leczenia itp glowa mi puchnie od niemal 1,5 roku i wiele mozna by powiedziec ....... ale nie dolujmy sie bardziej ........ Przesylam sloneczko, bo u mnie sie przebija ladnie przez chmury pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Cześć Słonko A zdjęcia łazienki widziałaś... co prawda jeszcze nie skończona ale już jest Marta... ale na początku od ronda czy dalej... nie mam pojęcia gdzie szukać... a w necie nic nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) ... ale zadzwon tam bo nie wiem czy maja serwis czy tylko akcesoria Edytowane 9 Stycznia 2014 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dzwoniłam już... mają od reki akcesoria... znalazłam ich na innej stronie... No i podali mi adres na serwis do K-c na Owocową... Muszę go odmienić i przeczyścić, wymienić uszczelki... z tym , ze cenę podali sporą... we Wrocku robiłam to rok temu i o połowę mniej,... ale adresu nie zapisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 to wejdz na strone jury i poszukaj serwisow i podzwon sprawdz gdzie tu w okolicy najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 W kulturalnym towarzystwie nie wypada używać brzydkich słów, więc nie skomentuję wypowiedzi pana (tfu)premiera!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 .....nie wypowiadaj się Braza ... nie warto... Martaa.. dietujesz?????? ...ja wczoraj zaczęłam... 5 X dziennie... może dam radę, bo czasami głodna jestem jak diabli... A przegrałaś mi już na płytkę jakieś ćwiczenia? No i czy jeszcze chcesz ten szampon??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 nie przegrywalam ci nic bo nie wiem co chcesz tak po szampon podjade , ale nie wiem kiedy zacznij cwiczyc od skalpela chodakowskiej on jest na youtube to takie spokojne cwiczenia, jak ci sie spodobaja to ci przegram inne w podobnym stylu, fajne ma tez na brzuch i nogi Natalia Gacka na ochudzaniebezkitu mozna je znalezc i na youtube ja dzis na 5:2 fajna jest tez jillian michaels sporo jej na youtube albo mel b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.01.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jesli chodzi o lekarzy i zus to mam podobne zdanie ....... Jakis koszmar, a co bedzie dalej ..... ja wciaz mowie, ze gdybysmy te pieniadze na osobne konta odkladali to i na leczenie by bylo i na przyszlosc ...... To ile idzie na zus i nic z tego nie mamy to jakis koszmar ....... Też mi się to marzy. Choćby dlatego, żebym mogła z czystym sumieniem powiedzieć pacjentowi [patrząc prosto w oczy "ooo a pana limit finansowy to już się wyczerpał... teraz tylko wizyty płatne do czasu, aż pan sobie uskłada, żeby dalej chorować" Życie byłoby piękne, żadnych kolejek, ludzie by 100 razy pomyśleli, zanim by poszli do lekarza, bo staość tuż tuż a i wypadek jakiś może siętrafić i co? I oszczędności całego życia idą wtedy na leczenie... taki przeszczep 200 tyś, operacja serca koło 100... Inna sprawa, że niektóre specjalności można by było zlikwidować, bo kto by się tam słuchem jakimś przejął czy wysypką Arni, ustaliłam termin ale nie pamiętam... ale dopiero coś połowa lutego, bo koleżanka idzie na urlop a po co ci 2 razy jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ooo .. to dobrze... bo 20 i 21.01 ma coś... To fakt.. była już kiedyś taka dyskusja.. Płacenie składek to takie nasz OC albo NW.. jak kto woli.. tylko szlag trafia, że wszędzie trzeba czekać nie wiadomo ile... Jestem za częściową odpłatnością za specjalistów... albo nawet za całkowitą... ale jeśli stan pacjenta tego by wymagał aby diagnozować... bez opat dalsze leczenie czy badania..... może wyeliminowało by się część osób, które chodzą do lekarza w ramach zabicia wolnego czasu, i.., booo .. warto bywać, aby sobie w kolejkach pogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Już kiedyś mi pisałaś .. ale nie pamiętam .. co to jest 5:2???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 wiola to bylo raptem 3 dni temu dieta taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Siedzę sobie przy komputerku i klikam z Wami.. a tu facet jedzie na rowerku przyglądając się naszej posesji i domkowi... pojechał, zawrócił... wracając przyglądał się znów... Nooo facet normalny w czapce kaszkieciku, czarna kurtka wiek powyżej 50+...Pojechał...I nie było by to absolutnie nic dziwnego.. gdyby nie to,, gdzie ja mieszkam... każdy kto przechodzi/przejeżdża... jest zauważony... (kto był u nas to wie..)...Około 16... ten sam facet prowadzi rower.. przyglądając się... wręcz zaglądając w okna... poszedł do końca uliczki może wcześniej wrócił .. i znów zawrócił przyglądając się, rozglądał w okna Emila (wschodnia boczna najdłuższa ściana) potem w okna z biura i salonu... minął dom przyglądał się ogrodowi , to znów odwrócił głowę w stronę okien bocznych z salonu... Samochodu nie było żadnego na podjeździe, mąż w pracy, mój w garażu... cisza, spokój... Kuźwa... co ja mam o tym myśleć... ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.01.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 a na wszelki wypadek pamiętaj o alarmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.01.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Siedzę sobie przy komputerku i klikam z Wami.. a tu facet jedzie na rowerku przyglądając się naszej posesji i domkowi... pojechał, zawrócił... wracając przyglądał się znów... Nooo facet normalny w czapce kaszkieciku, czarna kurtka wiek powyżej 50+... Pojechał... I nie było by to absolutnie nic dziwnego.. gdyby nie to,, gdzie ja mieszkam... każdy kto przechodzi/przejeżdża... jest zauważony... (kto był u nas to wie..)... Około 16... ten sam facet prowadzi rower.. przyglądając się... wręcz zaglądając w okna... poszedł do końca uliczki może wcześniej wrócił .. i znów zawrócił przyglądając się, rozglądał w okna Emila (wschodnia boczna najdłuższa ściana) potem w okna z biura i salonu... minął dom przyglądał się ogrodowi , to znów odwrócił głowę w stronę okien bocznych z salonu... Samochodu nie było żadnego na podjeździe, mąż w pracy, mój w garażu... cisza, spokój... Kuźwa... co ja mam o tym myśleć... ????????? Strach się bać normalnie, alarm konieczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.01.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Wiolu jestem, ale trochę dni minęło i nie wiem na co miałam zwrócić uwagę? Przepraszam, ale nie mogłam być na FM, a tyle tematów u Ciebie w ostatnich dniach było poruszanych Niepokojący jest opis "obserwatora". Może właśnie powinnaś wyjść choć do okna i pokazać, że go widzisz? Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Moje nowe oświetlenie w kuchni Lampa nad stołem... ... i tubki nad blatami... Nareszcie mam widno nad blatem i widzę co robię... i widzę co jem Tak na razie wyszła łazienka, jutro silikon i ostatnie szlify, fototapetę założymy w nowym roku po kastingu. Tu masz Julianko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts