Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam dziś turkusowe... :)

Muszę na zakupy się wybrać ręcznikowe.... przed świętami był wszędzie szał... to sobie odpuściłam... i inne dodatki też teraz na spokojnie kupię...

Po to jest biała aby zmieniać dodatki na różnokolorowe... w ten sposób będzie zawsze inna.

Majster rzeczywiście zrobił bardzo ładnie... ale 5 tygodni dłubał... i wszystko by było OK gdyby nie wyszedł 3 dni przed wigilią... ;)

Powoli mi nerwy wracają do normy... tylko ze względu na stres przedświąteczny (wigilia dla całej rodzinki u nas)...

Mam dziś turkusowe... :)

Muszę na zakupy się wybrać ręcznikowe.... przed świętami był wszędzie szał... to sobie odpuściłam... i inne dodatki też teraz na spokojnie kupię...

Po to jest biała aby zmieniać dodatki na różnokolorowe... w ten sposób będzie zawsze inna.

Majster rzeczywiście zrobił bardzo ładnie... ale 5 tygodni dłubał... i wszystko by było OK gdyby nie wyszedł 3 dni przed wigilią... ;)

Powoli mi nerwy wracają do normy... tylko ze względu na stres przedświąteczny (wigilia dla całej rodzinki u nas)...

Lepiej stresować się 5 tygodni niz patrzeć na jakiegoś bubla przez kolejne lata:mad:Kolorki możesz zmieniać do woli,w zależności od nastroju czy pory roku:yes:Taki plus mają właśnie jasne wnętrza:lol2:

to nie jest krzyk mody tylko praktyczne uzywanie kabiny prysznicowej, ja tez mam sciagaczke ktora uzywam codziennie ,do zdjec bym ja schowala ale na codzien na pewno nie, u mnie wisi troche z tylu i jest wkolorze srebrnym wiec sie nie rzuca tak w oczy :D

Docelowo będzie wisiała na murku więc w oczy się nie rzuci, i wszystko mi jedno jakiego koloru...

I nie muszę ją mieć... a konieczność, bo ja nie mam zamiaru czyścić kabinę...

Przecież napisałam że nie mam jeszcze ani jednego haczyka... Kiedyś nabędę.. teraz nie mam głowy i kasy;)

no właśnie, ręczniki to mają wisieća nie leżeć :) To tak z perspektywy użytkownika!

ściągaczkę też mam ale nie do szyb a do brodzika. Bo mi woda nie spływa, albo źle sprofilowany albo, jak sadze, blizsze to prawdy, źle postawiony i trzeba trochę wodzie pomóc. Z szyb sama spływa, grawitacyjnie ;)