EZS 13.01.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 aa, to dobrze, że tylko nudno. Mogę się nudzić,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.01.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 wyspa bardzo ladna, duzo fajnych starych miasteczek wartych przespacerowania w tym roku nie wiem jeszcze chcialabym okolice trogiru tam jeszcze nie bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 16.01.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Cześć Słonko A zdjęcia łazienki widziałaś... co prawda jeszcze nie skończona ale już jest Lazienka wyszla super a w blasku swiec podoba mi sie jeszcze bardziej swietnie z tym dlugim lustrem jak dojdzie tapeta to juz w ogole bedzie wow GRATULUJE tak sie smiejecie ze sciagaczki my tez uzywamy, ale mam nawet pod kolor czarno-szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Dziewczyny jakby trzeba było coś pomóc, czy przetłumaczyć, czy coś do kogo po chorwacku napisać, służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Dzięki Słonko Żelciu .. chyba nie potrzeba, na razie... , ale baaardzo dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 gdzie bywasz, jak cię nie ma U mnie od jutra ferie, hurra, wreszcie młoda obiad ugotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Pisałam kiedyś o balu.. pisałam... Balu nie będzie bo to jest sporo z tym zachodu i jeszcze wiele nie wiemy, nie potrafimy... Ale... ale zamiast balu mamy mieć imprezę charytatywną z fantami do licytacji, z fantami do sprzedaży, z domowymi wypiekami do sprzedaży itd... Impreza ma być otwarta, dla wszystkich z miasta, i nie tylko, będą zaproszeni goście, i będą mogli wejść też "normalni, zwykli" mieszkańcy z miasta.. jedyny minus... szkoła jest na uboczu... ale domowe ciasto i zabawa .. może okazać się strzałem w dziesiątkę... albo klapą... Nie macie pojęcia jak ja się boję tego przedsięwzięcia... Baaardzo się boję... Ale jestem dobrej myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 No właśnie napisałam za czym ostatnio biegałam... No i jedna sprawa spać mi nie dawała.. i nie wiem czy mogę już spać czy jeszcze... A tak sobie tą aukcją głowę nabiłam, że masakra.. nie wiem jak ja będę spała teraz... Na obiad zawsze możesz wpaść do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 No, na obiad do Katowic, rzut beretem A może by inaczej? Pogadać w jakiejś galerii handlowej - tam najwięcej ludzi- żeby się zgodzili na akcję dobroczynną. Sfotografować szkołę, zrobić parawany ze zdjęciami z życia codziennego, napisać baner, na co zbieracie, upiec ciasto.. dzieci, te co są w stanie, dać do pomocy przy sprzedawaniu.. wróć, ciasto nie może być sprzedawane tylko rozdawane a datki do puszki dla szkoły.. nie wiem, jak to prawnie. Bo obawiam się, że do szkoły to przyjdą tylko rodziny uczniów i to te, co i tak by dały kasę same z siebie. Wiem, jak u córki w szkole był piknik, kokosów się nie zarobi a wy, zdaje się, zbieracie na te urządzenia do gotowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Celi na co przeznaczyć jest sporo... i nie wiadomo , które pilniejsze... Ostatnio widziałam jakiś wózek z daleka.. i nie widziałam czy był to bemar, czy zwykły wózek.. z nierdzwki był na pewno... Galeria handlowa też była brana pod uwagę.. ale te wszelkie pozwolenia.. my zbierać będziemy datki... fakt.. Ważne jest to też, że ma byc to promocja szkoły.. Niech będzie w szkole... skoro tak chcieli rodzice... A z dawaniem kasy to już pisałam.. masakra... ale ciasto upiec upieką.. paranoja... za to będą mogły mamy kupić kawałek ciasta innej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 A jeżeli promocja szkoły, to iść do odpowiedniego urzędu miasta i poprosić o pomoc w załatwianiu pozwoleń. W końcu to szkoła państwowa, niech się wykażą organizacyjnie a wy załatwicie resztę. Zresztą jedno drugiemu nie przeszkadza, możecie teraz zrobić mini piknik wstępny a w międzyczasie załatwiać ten właściwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 To też byłyśmy ze znajoma chyba już we wszystkich drzwiach w UM... Będzie promocja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ewa.. ale mamy jeszcze kilka akcji w kolejce... Upieczone ciasta na święta, przed samymi świętami Wielkanocnymi...... zobaczymy czy chwyci pomysł.....No i zlot motorów i tu pytałyśmy się o termin.. chyba weekend majowy wchodził by w grę... Pomysłów sporo, ale mam co chcą dać coś więcej, niż wysłać dziecko do szkoły nie jest wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.01.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ktoś tu wspominał o Trogirze - przepiękne miasto i pobliska wyspa Ciovo także - naprawdę można się zauroczyć. Arniko - duuużo się u Was teraz dzieje - powodzenia we wszystkich akcjach, przedsięwzięciach i sił, dużo sił do ich realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Arniko, czyli to przed Wielkanocą ma być jakoś, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2014 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Wspieram Was duchowo Arnika, oby się udało! My w ub.r. walczyliśmy o przetrwanie LO w Czaplinku bo jakiś niesprawny umysłowo z powiatu chciał zamknąć ... Pikniki europejskie, petycje itp. akcje pomogły! W tym roku 2 razy większy nabór do LO był!!! Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Pisałyście, że zima u Was tu i tam... U mnie pada deszcz.... leje.. Była któraś z was na filmie "Wilk z Wall Street"... jeśli nie.. to polecam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Nie dotarłam do kina, najbliższe jest 26 km ode mnie;) Poczekam na dvd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 No to masz kawałek.... poczekaj na DVD.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Albo torrenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts