Arnika 25.01.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Teraz w tempie ekspresowym fantów szukamy... Płyt z autografami, piłek, obrazów i innych gadżetów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 I do nas przyszła zima... Śnieżek poprószył, na.... lód na naszej uliczce... mrozu jest tylko -15*C.. nie jest źle bo w kraju jest gorzej... rośliny były mokre... oblane deszczem.. i ten deszcz skół mróz... boje się i zielone i o drzewa i krzewy... ...w domu bardzo spadła nam temp ogrzewania... znaczy chya się domyślam.. bo źle nie zaczęły pokazywać dwa termometry... w sypialni mam +18*C, a w salonie +20*C.... odpaliliśmy kominek... chyba książę małżonek zapomniał odkręcić zawór trójdrożny i działa on tak jak było w czasie wiosny zimą... W salonie kominek podniósł temp do +24* więc jest normalnie, a w reszcie domu niech szanowny jutro raniuśko zanim wstanę odkręci ciepełko w domku... Za to już odśnieżałam... lubię odśnieżać : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.01.2014 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 u mnie też mokre rosliny zmrozilo, pocieszam się, że może będzie tak, jak z tymi winnicami - jak miały być przymrozki, to pryskali i w lodzie nie marzły. Ale to przymrozki, a tu mrozy... nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Wiolcia u nas tak samo drzewka wyglądają jak zatopione w szkle:( mam nadzieję że przeżyją ech zmarźluchu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Cudne słonko dzisiaj... cudne i tylko -5*C... w słonku... Zawiesił się, zakamienił zawór trójdrożny... mąż pokręcił go dzisiaj, postukał.. i trochę już działa.... Za to palimy od wczoraj non stop w kominku.. cudnie jest... cudny ten komineczek... i temperatura w salonie już +25*C.. w innych pomieszczeniach ciut mniej... Da się już żyć... panie premierze... Popełniłam wczoraj sernik... bo inne ciacha to zakalca robię... sałatkę jarzynową... i inne pyszności. w końcu to karnawał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 26.01.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Bardzo zazdroszczę Ci tego kominka i atmosfery wokół niego w taki mroźny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Ana.. nie obejrzysz się... a taki czy inny kominek lub koza stanie i u Was Nie wiem czy pamiętasz lub wiesz... przez ponad 3 lata mieliśmy sam wkład kominkowy... dopiero w sierpniu zdun zrobił opakowanie do niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.01.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 A pokaż, jak płonie w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Wiola +25 wariatka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 .......nieeee... no normalna temp w salonie.... An..później zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.01.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Arni - +25 i jestem ugotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 26.01.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Ana.. nie obejrzysz się... a taki czy inny kominek lub koza stanie i u Was Nie wiem czy pamiętasz lub wiesz... przez ponad 3 lata mieliśmy sam wkład kominkowy... dopiero w sierpniu zdun zrobił opakowanie do niego... Tak pamiętam,obserwuję Twoje poczynania od dawna i powiem,że jesteś w tych swoich działaniach konsekwentna,a jednocześnie wiesz co jest ważne a co ważniejsze:yes I tak stopniowo bez wielkiego zadęcia krok po kroku realizujesz swoje kolejne marzenia:yes:Nie każdy to potrafi i nie jest to żadne słodzenie z mojej strony:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Wioluś u nas wyżej - 9 nie poszło ale też słonka ciut wyjrzało śnieżek taki drobny pyłek wirował jak pył z diamentów i cudnie było a te + 25 by mnie dobiło czytałaś u mię co chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Arni no i gdzie ten obiecany ogień w kominku? Czekałam, czekałam, aż w końcu w swoim rozpaliłam, a że drzewo było trochę wilgotne, to zadyma wyszła niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 An... gociów mam ... z daleka... no i nie wiem gdzie podziałam aparat... znajdzie sie.. ale gdzie on jest teraz to nie mam pojęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Tu u mnie , bo Twojego nie ma wątku... Ann Sto lat , zdrówka , miłości i uśmiechu :hug: http://i2.pinger.pl/pgr183/4541f4700022815f4dcd765b/bukiet%2B%C5%9Blubny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 a propos zimna w domu to my po przyjezdzie zastalismy 8 stopni w domu, okazalo sie, ze reduktor gazu zamarzl, po wymianie dopiero uruchomilismy kociol wiec od wczoraj rana z 7 stopni podnioslo sie do 16 stopni na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Gdy się poali w kominku to w salonie mam +27* a w kuchnia +23* ... i to lubię! Gratuluję zwycięstwa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.01.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Tarciu sprawdziłaś co to za wyciąg posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts