Arnika 15.04.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Pod oknem też mam takiego kwiatka... ale szkoda mi było dekoru.... Ale też muszę się zastanowić co z nim zrobić.... Niby dałam pozwolenie, bo dekorów szkoda, z drugiej strony brzydko wygląda....http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S8b0s3GPy9I/AAAAAAAABFw/gnM58rOgXPE/DSC06381.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Mysia ... kładę, kładę... Ale pan kafelkarz przez swojego bosa został zabrany do wstawiania okien, a do mnie ma przyjść sprytniejszy facet... oby... Grzebał się od ubiegłej środy do wczoraj... od rana do wieczora.... I jakoś tak mało zrobił.... Ale ja mu kupiłam np. umywalkę, a on dalej nie wiedział, jaką będę mieć umywalkę.... A miał ją już w rękach i oglądał Ja mu mówię tak, a on ni9e pamięta i dalej za dwa dni nie wie.... Już wyjeżdżam, żeby się nie denerwować.... Przyjdzie inny , będzie robił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.04.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Kurde, fantazje to oni maja... Ide, bo mi sie tylko niecenzuralne na usta cisna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 piknie pani, piknie łazienka śliczniusia, ale ten kawałek nad drzwiami, to rzeczywiście "wspaniała" fantazja kafelkarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Lidszu... taki sam kawałek jest pod oknem.... Le jak wspaniale mam wszystko zaczęte, a nic nie skończone.... A wczoraj pan pytał się mnie kiedy zaczynamy WC....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dobry wieczórArniczko no z tymi docinkami to poszli na całość ale poza tym wszystko fajniusio wygląda, płyteczki a przede wszystkim no przed domkiem miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Jeszce tylko połowę działeczki, ale to już po ustawieniu krawężników granitowych...... Miał pan robić to dzisiaj, ale cały dzień padało.... Przyjechał i zaparkował na przyczepce w garażu bufor... olbrzymi ten stwór jest..... Jutro przeprowadzka do kotłowni i ustawianie, a następnie podłączanie i spinanie kotłowni i CWU... I będzie ciepełko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Dźizyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys jakie zmiany kobieto ale pędziś Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Gratuluję takich osiagnięć i postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam się i dzień dobry mówię Mam już kocioł w kotłowni... i Bufor już stoi na swoim miejscu w kotłowni :D Zdjęć nie mam... więc nic nie wkleję.... Dzisiaj zaczniemy spinanie kotła i bufora, oraz rozdzielki z podłogówką..... Tylko czy sklepy będą pootwierane???????? Dzisiaj przychodzą panowie do poprawki od tynków... mam nadzieję, że dotrą..... Znikam na budowę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.04.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 oooo, zrób zdjęcia z ustawiania obrzeży Arniko i kotłownię też cyknij.Arniko nie denerwuj się, przecież układanie łazienek w końcu nie będzie trwało wiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dzień dobry Arnice to trzba strusia wkleić jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dzień dobry Arnice to trzba strusia wkleić jak nic Wusia.... - a dlaczego strusia.....:confused: 78mysz oooo, zrób zdjęcia z ustawiania obrzeży Arniko i kotłownię też cyknij. Arniko nie denerwuj się, przecież układanie łazienek w końcu nie będzie trwało wiecznie. Myszka... - wcale, a wcale się nie przejmuję kafelkami. Robi to firma i jak co to mniej kasy dostaną. Po raz pierwszy..... Zrobią kafelki raz dwa i wyjdą... a jak o kilka dni dłużej będą dłubać, to nic nie szkodzi.... Mnie się nie spieszy.... A, że autko jeszcze nie sprzedane, to i kasy nie mam na dalsze wykańczanie, to i mnie się nie spieszy.... Ważne, żeby dobrze i dokładnie zrobili..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Kilka zdjęć z kotłowni z kotłem i buforem w roli głównej.... Kocioł Biawar Viking.....http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S8oMrKKwvFI/AAAAAAAABHs/aCd0fuOJpFM/DSC06403.JPG http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S8oMyc0nu9I/AAAAAAAABH4/MyMXje1734g/DSC06407.JPG To monstrum ma 1300 litrów wody.....http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S8oMtqLNu2I/AAAAAAAABHw/vqI40TYhko4/DSC06404.JPG http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S8oMwNhCLoI/AAAAAAAABH0/2vkcq8TYZgA/DSC06406.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 takiego strusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Wusia... tylko po co....? Czy ja na ptaka wyglądam????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 oj widać że bajek nie oglądałaś z dzieckami:lol: to struś pędziwiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 No tak, zgadza się.... Oglądałam troszkę.... on zawsze pędził... Tylko czy ja tak wyglądam? A widziałaś kociołek i buforek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 no trudno nie zauważyć wielkie zwłaszcza buforek robi wrażenie no jak tak pędzisz to tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 no trudno nie zauważyć wielkie zwłaszcza buforek robi wrażenie no jak tak pędzisz to tak;) To znaczy pędzę na budowie z pracami, czy ja za szybka jestem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 na budowie zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts