Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i te by były lepsze? to ten sam deseń... kurczak.. idę oglądać.. bo kilka godzin spędziłam żeby 3 zdjęcia wkleić... noo cuda i widy...

Ewa wiem.. ale ten za mną długo chodził.. bardzo długo.. wcześniej był mniejszy, sporo mniejszy... ale ten jakby stąd ...

Wiola co ty znowu wymyslilas, bo nie czaje. pokazujesz zegary a tu nagle mosiezne zyrandole no i czego dwa?:o zacznij od poczatku, a nie od dupy strony co? kontekst podaj chociaz do dyskusji, chiba ze nie chcesz dyskutowac:lol2::p

Wytłumaczę się ja, bo to ja narozrabiałam:oops:.

Powiedziałam Wioli, że te dwa cygańsko-koscielne zupełnie do niej nie pasują;). Szukamy więc ładnych, starych, prostych, nie koniecznie takich samych pająków do Wioli salonu... i szukamy też dwóch art-decowskich komodo-barków;)...

We wrześniu.. takoż i nasze księciunie chcą na rumakach... :rolleyes:

TARcia tak..

To nie tylko Rasia mnie namówiła...

No bo to było tak.. kupiłam mosiężne żyrandole na all.... bo chciałam mieć jasność już w pokoju.. no i na zdjęciach to i owszem mi się podobały.. przyjechały do domu to jeszcze ciut... może... mężuś powiesił, rusztowania wcześniej robić musiał... no i już mi się tak nie widziały.....

Jeszcze i Wy dolałyście kroplę, nie bez powodu... ale co miałam ślubnemu powiedzieć... zagryzłam zęby...

Rasia wczoraj określiła je jako "cygańskie" a ja jednego nie chciałam na pewno.. kościoła z salonu zrobić, a i cygańskie to już w ogóle...

Gdybym ja ślubnemu to powiedziała to by mi paternoster zrobił.. ale, że ekspert z innego miasta.. no to powiedział, że może za strojne...

no i tak szukamy... no i wchodzi wersja ekonomiczna w grę.. i zachowana w starszym stylu, bo art dekowskie komody za mną chodzą to wiecie nie od dziś... tylko kuźwa... muszę to znaleźć...

Te złote cuda pójdą na sprzedaż...