Arnika 30.01.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Idę.... Boję się jak nie wiem co... Emil już od rana zapowiada, że nic sobie nie da zrobić.... ale kebabem przekupuje.... noo i mam jeszcze coś w zanadrzu... kciuki potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.01.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 to trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.01.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 kciuki zaciśnięte, niech się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.01.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Kombinerki i ząb .... hard core normalnie!!!!! Powodzenia Arni w przekonywaniu Emila i uściski dla Niego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Ja też kebab lubię. Trzymam dla Was kciuki. ps Arni, mam interes do załatwienia z tobą, szczegóły na pw. Pozdrawiam wszystkich Was tutaj zaglądających! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.01.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 A Arni żyje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.01.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Pół godziny temu po calutkim dniu weszłam do domu... Padam...Kawałek zęba został u dentystki... resztę do chirurga.. ale podobno można koronkę w korzeń włożyć... cholibka.. nie znam się...Młody świrował jak diabli... przekonał go choć nie do końca kebab.. i wyjazd do Wisły na nartki... ..położył się dzielnie, ale ciut nie mógł już wyleżeć... przecież to całe chyba z 10-15 minut trwa jak wieeeeki... był aż 5 godzin bez jedzenia i opedzlował zanim do samochodu doszedł dwie duże drożdżówki.. i o kebaba sie upominał..., myślałam , że nie zje.. ależ się zdziwiłam.. bo zjadł .. i to jeszcze jak wieeelkiego ...Za to padłam na zakupach ciuchowych... znaczy dziecku trzeba było kurtkę kupić... na narty... decathlon oblatał, objeździł na rowerze a wybrane kurtki przez mamę przymierzał z takimi fochami.. w odsiecz zabrałam wiedząc jak z nim jest męża... byliśmy obydwoje wyprowadzeni z równowagi... Kurtka na narty soft shell jest kupiona, bo jemu we wszystkim jest gorąco.. a tak będzie ja miał i na lato i na wiosnę... Zmartwił mnie tylko widok mojego dziecka jak po feriach od babci wrócił chyba z 5kg grubszy.. bożesz... ale będzie co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.01.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 No to dobrze, że załatwione, choć po przejściach. A ja ciekawa jezdem po kim to Dziecko takie uparte jezd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Oj to musial byc ciezki dzien Wiola fajne kurtki tez bywaja w tk maksie dobre firmowe w fajnych cenach Ja zachorowalam na fajna leciutka ciepła puchowke ale na razie nie chce mi sie jechac jej szukac Ty znasz fashion outlet center? warto tam pojechac? sa sklepy sportowe? Edytowane 31 Stycznia 2014 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 nie wiem, jak w waszym, ale w łódzkim ptak outlet to.. jechać warto ale trzeba mieć dużo kasy. Z jednej strony płaszcz Gary Webera nabyłam za jedyne 350 zł (z 1200) ale z drugiej strony 350 to też sporo. No i rozmiarówka tam przetrzebiona, co jest ładne to albo duuuże albo maaałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 a to wszystko pewnie jak w tkmaksie, ze sa ciuchy z poprzednich sezonow poprzeceniane troche ale firmowe wiec mozna znalezc jeansy za 400 jak i za 90 Dwie babcie sklerotyczki poszły do kina. Po seansie na ulicy spotykają dziadka. Dziadek: "Na czym byłyście?". Babcia1: "Eeee.. Jak się nazywa takie co z ziemi wyrasta?"Dziadek: "Drzewo?" Babcia1: "Nie, mniejsze..." Dziadek: "Kwiat jakiś?" Babcia1: "Tak, tak... ma takie zielone i na końcu czerwone." Dziadek: "Tulipan?" Babcia1: "Nie, nie...kolce, kolce ma..." Dziadek: "Róża?" Babcia1: "Ooooo, właśnie! [odwraca się do drugiej] Róża, na czym byłyśmy w kinie?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ooo o tikeju zapomniałam... a w decathlonie kupiłam softa .. ale przekonana nie jestem.. na wszelki wypadek nie pozwoliłam młodemu metek odrywać...Zajrzę więc i do tikeja... fakt.. za tą samą cenę może mies fajną kurtkę... Matra.. o Jaworzno pytasz? bo jak tak.. to fakt.. niby są wyprzedaże.. ale i nie za wielkie... i niby pisze.. ale.. no i tu jest to ale.. kolekcje stare.. za ceny podobne jak w normalnych sklepach.. np niby przecenione.. ale cena podniesiona - 40% i wychodzi na jedno.. kilka razy przerabiałam z chłopakami.. typowych sportowych nie ma.. ciuchowe tak.. ze sportowych to nike, adidas, reebok i takie tam.. ale nart nie ma.. adidasy kupisz... Musisz jechać na wycieczkę i sama zobaczyć... To może zbieżemy się na jedno auto.. i pojedziemy do tego ptaka.. to niecałe dwie godzinki.. z tym, że teraz jakbym była spłukana... Gdzie śmigaliście na nartkach...? Jak sobie pomyślę, że jeszcze raz młody ma mi robić cyrki z przymierzaniem w TK to już mi się słabo robi... wolę na orkę iść w pole , albo na kopalnie... Doba jest za krótka... jak młody wrócił to i bałaganu narobił, i krzyku mnóstwo, i nerwy podniesione... kuźwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Bylismy w Austrii ale nie pojezdzilismy bo A. nam sie rozchorowala i caly tydzien lezała z goraczka i na antybiotykach, a ze maja duzo mniejsze dawki antybiotykow to nic na nia nie działaly, miala dokladnie 7dni goraczki, wiec moglismy jezdzilic tylko na zmiane. E nie no jazda do jakiegos sklepu 2h to nie dla mnie poza tym my teraz to pusciutkie portfeliki mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 My też... Ale może wiosną - przed latem... z drugiej strony my szmat mamy mnóstwo... Brakuje młodemu tylko kurtki na narty i do śmigania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts