Arnika 31.01.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Zdrówka dla A.A nie zabrałaś żadnego antybola ze sobą.. ja zazwyczaj zabieram, po przejściach z anginą z Emilem i 40* gorączki... lato , upały, Bułgaria.. a my mamy chorego jak fiks.. jak zbiłam gorączkę to kąpał się w morzu, jadł lody i był ucieszony bo mógł je jeść do woli... a angina jak muchomor.. po drodze tak go złapało... w Rumuni zastanawialiśmy się czy nie wracać, bo żaden proszek nie zbił gorączki, antybol który w Rumunii dostałam bez recepty też był za słaby.. ale zinant , a że go znałam (dawek zapomniałam jaki dla niego ) to mu je nabyłam.. i drogo jak fix był... Młody półtorej godzinki temu zjadł śniadanko.. wielki kawał kiełbaski smażonej.. chcę wychodzić.. a on piszczy , że głodny jak diaaabli... Nosz kuźwa... z torbami pójdziemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 No własnie pierdoły z nas straszne bo nie wzielismy nic i przez to tyle sie to wszytsko ciagło Wiola dla mnie zakupy ciuchowe to kara za grzechy jade jak juz na prawde musze a i tak nic nie kupuje dla siebie tylko dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Aaa to nie jedź.. kaskę wydasz niepotrzebnie... Ja w tym roku baaardzo zaszalałam z odzieniem wierzchnim... od lat nie kupiłam sobie nic nowego... , bo stare lubiłam a i kasy nie było.. W tym roku kupiłam sobie w TK cudną granatową puchową kurteczkę.. boska jest, ale tania nie była , bo z 600 na 300zł przeceniona przed sezonem... w sezonie droższe były.. w decathlonie też puchową ale za 80zł taka promocja była, że szok... i nabyłam bardzo fajny kożuszek.. ja kocham kożuszki, tylko, że ten to kurteczka taka króciutka do spodni.. Bożesz.. jak ja je lubię te 3 rzeczy .. śmigam w nich non stop... pewnie następnych kilka lat nie wymienię garderoby .. ale ta jest super... A dostałam od babci na nowe firanki przed świętami... to se wnusia kożuch kupiła... za to jaki.. babcia się nie pogniewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Aaaa i melduję, że kieeedyś nie weszłam w moją narciarską kurteczkę zeinera ... wczoraj przymierzam.. i szok... spokojnie weszłam, zasunęłam się .. jest dobrze... spodnie muszę jeszcze oblookac... bo nie wyjęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Eee tam na resztkach.. pewnie masz całe mnóstwo... I po co ci kolorowe.. jak taka ładna jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 kosmetyki to lubie kupowac ale tez ja z tych niskopolkowych szkoda mi wydawac na drogie kremy, lubie tez pierdolki do kuchni kupowac i nie tylko, to sa dla mnie najlepsze rzeczy teraz na 40-tke sobie kupilam wymarzona wyciskarke do owocow -poszalalam ale takie drogie nabytki kupuje raz na 5 lat zazdroszcze ci tych puchowek, mi niestety wszelkie sklepy nie po drodze a porzadna puchowka niestety kosztuje 300 zl z gorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) ja mam nawet fajne pedzle z sephory, musze sobie dokupic jeszcze jeden do brwi ale teraz jak spojrzalam na ceny to chyba lekk przegieli zbey pedzelek 140zl kosztowal to ja mam kolorowe raczej nizsza polka miss sporty, sensique z natury, bella, loreal czy max facor Edytowane 31 Stycznia 2014 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 no KA to byl jeden z pierwszych nabytkow, nie zamienilabym go na nic innego ale ja co tydzien pieke ciasto wiec to moja 3 reka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) no u mnie sa wspolne obiady niedzielne a ze ja nie gotuje to z ciastem ide no i na wszytskie imprezy rodzinne to ja pieke No wlasnie sie musze do rossmana przejechac bo ta cena mnie zabila, a one sie kupuje pojedynczo czy to taki zestaw? taki? http://www.rossnet.pl/Produkt/Ecotools-pedzelek-do-cieni-1-szt,110925 on ma wloski ? Edytowane 31 Stycznia 2014 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ja cicho piekę 2 X w roku na święta.. no i czasami zdarzy mi się popełnić w roku... zazwyczaj sernik bez spodu... mam starego jeszcze z komuny malaksera i mi wystarczy... jest schowany w spiżarni...A dlaczego KA musi być na wierzchu???TARcia.. mam podobne kosmetyki.. czasami diorem zaopatrzy mnie szwagierka, czasami ...bourjois sama kupuję i inne takie... ale mam na tak długo, że aż strach... I nie chodzę w dresach, i nie mam brzydkiej buzi nawet przy nivea.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Wiola bo KA jest duzy i ciezki a poza tym fajnie wyglada i szkoda go chowac po szafkach Dzieki Tarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts