Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Zdrówka dla A.

A nie zabrałaś żadnego antybola ze sobą.. ja zazwyczaj zabieram, po przejściach z anginą z Emilem i 40* gorączki... lato , upały, Bułgaria.. a my mamy chorego jak fiks.. jak zbiłam gorączkę to kąpał się w morzu, jadł lody i był ucieszony bo mógł je jeść do woli... a angina jak muchomor.. po drodze tak go złapało... w Rumuni zastanawialiśmy się czy nie wracać, bo żaden proszek nie zbił gorączki, antybol który w Rumunii dostałam bez recepty też był za słaby.. ale zinant , a że go znałam (dawek zapomniałam jaki dla niego ) to mu je nabyłam.. i drogo jak fix był...

Młody półtorej godzinki temu zjadł śniadanko.. wielki kawał kiełbaski smażonej.. chcę wychodzić.. a on piszczy , że głodny jak diaaabli...

Nosz kuźwa... z torbami pójdziemy....

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaa to nie jedź.. kaskę wydasz niepotrzebnie...

Ja w tym roku baaardzo zaszalałam z odzieniem wierzchnim... od lat nie kupiłam sobie nic nowego... , bo stare lubiłam a i kasy nie było..

W tym roku kupiłam sobie w TK cudną granatową puchową kurteczkę.. boska jest, ale tania nie była , bo z 600 na 300zł przeceniona przed sezonem... w sezonie droższe były.. w decathlonie też puchową ale za 80zł taka promocja była, że szok... i nabyłam bardzo fajny kożuszek.. ja kocham kożuszki, tylko, że ten to kurteczka taka króciutka do spodni.. Bożesz.. jak ja je lubię te 3 rzeczy .. śmigam w nich non stop... pewnie następnych kilka lat nie wymienię garderoby .. ale ta jest super...

A dostałam od babci na nowe firanki przed świętami... to se wnusia kożuch kupiła... za to jaki.. babcia się nie pogniewała ;) :lol:

kosmetyki to lubie kupowac ale tez ja z tych niskopolkowych szkoda mi wydawac na drogie kremy, lubie tez pierdolki do kuchni kupowac i nie tylko, to sa dla mnie najlepsze rzeczy teraz na 40-tke sobie kupilam wymarzona wyciskarke do owocow -poszalalam ale takie drogie nabytki kupuje raz na 5 lat :D

zazdroszcze ci tych puchowek, mi niestety wszelkie sklepy nie po drodze a porzadna puchowka niestety kosztuje 300 zl z gorka

ja mam nawet fajne pedzle z sephory, musze sobie dokupic jeszcze jeden do brwi ale teraz jak spojrzalam na ceny to chyba lekk przegieli zbey pedzelek 140zl kosztowal

to ja mam kolorowe raczej nizsza polka :) miss sporty, sensique z natury, bella, loreal czy max facor

Edytowane przez markoto

no u mnie sa wspolne obiady niedzielne a ze ja nie gotuje to z ciastem ide no i na wszytskie imprezy rodzinne to ja pieke

No wlasnie sie musze do rossmana przejechac bo ta cena mnie zabila, a one sie kupuje pojedynczo czy to taki zestaw?

taki? http://www.rossnet.pl/Produkt/Ecotools-pedzelek-do-cieni-1-szt,110925 on ma wloski ?

Edytowane przez markoto

Ja cicho piekę 2 X w roku na święta.. no i czasami zdarzy mi się popełnić w roku... zazwyczaj sernik bez spodu... mam starego jeszcze z komuny malaksera i mi wystarczy... jest schowany w spiżarni...

A dlaczego KA musi być na wierzchu???

TARcia.. mam podobne kosmetyki.. czasami diorem zaopatrzy mnie szwagierka, czasami ...bourjois sama kupuję i inne takie... ale mam na tak długo, że aż strach...

I nie chodzę w dresach, i nie mam brzydkiej buzi nawet przy nivea..