Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TAR-cia u nas jeden szpital, uwierz mi dowaliłam się do samej góry i jutro od rana będę robić awanturę znowu bo dzisiaj to już mnie nawet do szpitala nie wpuszczą:mad: cycki mi opadają i nie tylko, zrobili usg, jest stan zapalny, kamień zatkał przewód żółciowy no i żółć idzie sobie w krew, a tyle to ja qrwa i bez wyniku bilirubiny widziałam bo żółkła:mad: ktoś jutro serce straci bo ja też tego pojąć nie mogę to tak samo jakby przywieźli kogoś z rozpłatanym brzuchem i niech poczeka aż będą mieli okienko w planie operacji:mad:

Wiolcia nie odpuszczę, krew się poleje:mad:

Sipatko no właśnie też tego nie rozumiem, jest chirurg na dyżurze, anestezjolog też musi być jakiś w szpitalu powinni w tej sytuacji pokroić z marszu, tym bardziej że poza kroplówkami od wczoraj nic nie jadła i nie piła:mad:

Poszłabym tam chyba z maczetą...

Nie odpuściłabym.. zaraz byłyby zaalarmowane wszystkie instytucje, NFZty,.. i nie wiem co jeszcze...

Nie siedziałabym w domu za nic... WUsia.. wsiadaj w auto i domagaj się...

Skoro mają sale operacyjną, skoro jest anestezjolog, chirurg, skoro na ostro też do tego szpitala Mamę by odwieźli .. to operacje na ostro muszą zrobić.. choćby w nocy.. MUSZĄ....

Idź walcz, rozmawiaj, proś, domagaj się.. jak trzeba to krzycz...

Jeżeli są wskazania a nie ma np chirurga czy czegośtam to można do głównego lekarza miasta dzwonić z zapytaniem, gdzie mogą ją zoperować. Chyba, ze wskazań nie ma, to ja się już tu nie znam.

Poślizgaliśmy się wczoraj i dziś na nartkach...

W Beskidach wczoraj jedziemy i śniegu ni chu chu... trochę na stoku... w południe +10*c... Na stoku kasza.. przed wieczorem muldy...

Emil był w siódmym niebie... nie zapomniał jak się jeździ... '

Kalorii troszkę spaliliśmy...

Ale na śnieg i na jeżdżenie chyba w tym roku na nartach w PL to trzeba zapomnieć... na Górze Żar wyciąg ruszył we wtorek, a w niedzielę już płynie.. czyli zaraz będzie po sezonie, który się jeszcze nie zaczął...

Arnika, zapraszam do nas na biegówki :yes:

Wu, na słowo szpital reaguję wysypką.

Tak to teraz jest, że nie ma pacjenta, lekarza, leczenia choroby.

Jest świadczeniobiorca, świadczeniodawca i procedura.

Przychodzi walić głową w mur, nie wiele to zmienia.

Czasem pomaga dziennikarz z mikrofonem i kamerą,

ale to już szaleństwo, by w taki sposób domagać się opieki medycznej,

gwarantowanej nam konstytucyjnie.

Nie wiem do czego to wszystko zmierza.

Mam nadzieję, że Mama już po zabiegu, trzymajcie się wszyscy.