Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiesz TAR-cia tak pytam bo sama mam niskie więc mnie jednego razu doftor wytłumaczył że to zaburzenia naczyniowo-ruchowe som przy niskim ciśnieniu i gwałtownej zmianie pozycji serce nie nadąża kopsnąć krwi do mózgu i ciemność widzę ;)

no, otolitowe zawroty przez 12 lat nie mają szans być. Jeżeli masz uszkodzony błednik po prostu (a przy urazie głowy możesz mieć) to trzeba

1. Zrobić VNG / ENG żeby się o tym dowiedzieć

2. to ci mogłabym powiedzieć po pół godziny rozmowy i pół godziny badania (bo tyle to trwa u mnie). Przez net nie jestem w stanie :(

TARcia, rozumiem, że jesteś w jakimś Enelmedzie podpięta?

Pamiętaj o jednym. Najlepsi lekarze mają kolejki pod swoim prywatnym gabinetem i nie chcą pracować za 50 zł/godzinę. ......

Sław tam nie ma.... choć nie mówię, że ci co są, są źli. Różni...

Druga - migreny się leczy i powinno się leczyć ale nie każdy neurolog to robi. Nie wiem, dlaczego nie każdy. Jedni bagatelizują inni się w tym nie specjalizują. Jakoś tak jest, do mnie trafiają stada nieleczonych migrenowców, bo zawroty głowy i migrena idą razem. Jest nawet takie coś jak migrena przedsionkowa.

Napady migreny wywołuje stres i niektóre pokarmy. To pewnie wiesz? Jest takie hasło- dieta migrenowa.

Jak pisałam, godzina rozmowy i badania potrzebna.

Edytowane przez EZS