Arnika 14.02.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Dużo rzeczy na bal mamy przygotowane.. Sporo osób potwierdziło przybycie, kilka jeszcze nie.. ale jak ich nie będzie to i tak będzie to pierwszy i najlepszy początek bali karnawałowych w naszej szkole.. Mamy fajny program z zespołem z MTV , z gwiazdą z naszego miasta która to wygrała z jednych śpiewanych programów TV , i jest do Fryderyków nominowany.. mamy fajne fanty, które spływają, .. i mamy wiiielki optymizm pracy... W tym tygodniu będziemy zajmowały się jeszcze jedzeniem , sałatkami, śledziami... ciastami i innymi jadłami... pewnie całe w gotowości będziemy ostatnie dni przed balem.. A dziś poznałam, zaprosiłam do szkoły pana, który to jest prezydentem jednych z naszych w woj Śląskim klubów choperów, cruiserów itd.. same fajne maszyny.. , robią od paru lat MOTOSERCE - akcja mająca na celu zbierania krwi... facet na poziomie, baaardzo sympatyczny, i mamy zielone światełko do dołączenia się do tej imprezy.. chcemy zrobić kiermasz z pracami dzieciaków i mam.. z fantami.. i zbiórkę kasy... Na bal zapraszałam go, ale mają w tym samym dniu bal u siebie w klubie.. ale wpadną w skórach z fantami do licytacji.. min płyta z autografami Wilków, Enej , jakaś koszulka z ich klubu.. i coś tam jeszcze.. fajny gest Nawet mogą wpaść np na dzień dziecka powozić dzieciaki, powsadzać je na rumaki ... Przedstawiłam go dyrektorkom.. i one nawet nie miały pojęcia kogo ja przyprowadziłam.. może myślały, że to facet nawiedzony na małym piździku.. a tu w stajni z 15 maszyn. połowa zabytkowych i to jeszcze jakich, a te co to na nich jeździ z butów wyrywają... rumak mojego męża nie jest zły.. alee czoła muszę uchylić przed panem.. Fajna wizyta, fajna znajomość... fajne rzeczy mogą z tego wyjść... W tym roku na motosercu będzie grał Perfect.. jeden z naszych ulubionych zespołów.. no to ja - my ... tam będziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Gratuluję Wiola i cieszę się, że wszystko po Twojej/Waszej myśli się toczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 nie znasz powiedzenia, że nie ma ludzi zdrowych, są tylko niezdiagnozowani ??? Co było do zdiagnozowania to już zdiagnozowane... reszty wolę nie ruszać bo znów coś się znajdzie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Wioluś kaj Cię zjadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Co było do zdiagnozowania to już zdiagnozowane... reszty wolę nie ruszać bo znów coś się znajdzie:sick: Ponoć lekarze lubią mówić: "Pokażcie mi człowieka a ja znajdę w nim chorobę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Nikaj... Gosciów mamy i świętujemy dwa złote medale... Głosu prawie nie mamy wszyscy.. a mam chałupę ludzi .. domek pojemny.. i wszyscy zaniemówili ... :wave::wave::wave: Gratulacje dla Zbyszka i Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Gratuluję Wiola i cieszę się, że wszystko po Twojej/Waszej myśli się toczy Jeszcze pokażemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2014 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Dzieje się!!! Brawo Wiolcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.02.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jeżeli organizujecie zlocik zawirowanych to ja j też jestem chętna!!:D Wiola ,ale sie u Ciebie dzieje.... :hug:pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Beata.. jak będzie e zlocik to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Dziewczyny potrzebuję spis super muzy z lat '80 do super zabawy i tańca. Zespół/ wykonawca , tytuł utworu. Potrzebujemy dla DJ aby zaproponować ... ja się nie znam.. a TARcia, Braza i Pestka, Tola i Maxtorka sypałyście z rękawa tytułami i wykonawcami. Do Marty... masz może butelki po winie? potrzebuję pilnie szkło... i nie tylko z wina... poj min 0.7.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dziewczyny potrzebuję spis super muzy z lat '80 do super zabawy i tańca. Zespół/ wykonawca , tytuł utworu.. poszperałam i troszkę jest Laura Branigan - Self Control.mp3 Pet Shop Boys - It'S A Sin.mp3 Samantha Fox - I Only Wanna Be With You.mp3 Modern Talking - Brother Louie.mp3 Grace Jones - I'Ve Seen That Face Before.mp3 Sandra - Maria Magdalena.mp3 Murray Head - One Night In Bangkok.mp3 Samantha Fox - Touch Me.mp3 Gazebo - I Like Chopin.mp3 Righeria - Vamos A La Playa.mp3 Bananarama - Venus.mp3 Bad Boys Blue - I Wanna Hear Your Heartbeat.mp3 Fancy - Bolero.mp3 Duran Duran „Ordinary World” I “Wild Boys” - DA FLOW - YOU'RE MY HEART YOU'RE MY SOUL.mp3 Black - It's A Wonderful Life.mp3 LAID BACK _ Sunshine Reggae.mp3 One Night in Bankok - Falco.mp3 Falco - Rock Me Amadeus.mp3 UB40 - Red Red Wine.mp3 Sting & The Police - Every Breath You Take.mp3 Scorpions - Smoke Is Going Down.mp3 Rod Stewart - Baby Jane.mp3 one hit wonders - one night in bangkok.mp3 Nik Kershaw - Wouldn't It Be Good.mp3 Mike Oldfield - Moonlight Shadow.mp3 Los Lobos - La Bamba.mp3 Mannam - Kocham cie kochanie moje.mp3 Joan Jett - I Love Rock and Roll.mp3 Gazebo - I Like Chopin (Techno Remix).mp3 Frankie Goes To Hollywood - Relax.mp3 Foreigner - I Want To Know What Love Is.mp3 Falco - Vienna Calling.mp3 Falco - Jeanny.mp3 Dire Straits - Brothers In Arms.mp3 Chris de Burgh - Suzana.mp3 Chris De Burgh - Lady In Red.mp3 Chris de Burgh - Don't Pay The Ferryman.mp3 A-Ha - Take On Me.mp3 Frankie goes to Hollywood - Welcome to the Pleasuredome.mp3 Live AID - We Are The World.mp3 R.E.M. - The One I Love (1987).mp3 The Art Company - Susanna(1983).mp3 Queen - Who Wants To Live Forever (1986).mp3 Rick Astley - Never Gonna Give You Up (1987).mp3 Opus - Live Is Life (1984).mp3 Mike & The Mechanics - The Living Years (1988).mp3 Michael Jackson - Beat It (1983).mp3 Michael Jackson - Bad (1987).mp3 Madonna - Material Girl (1984).mp3 Lionel Richie - Hello(1983).mp3 Europe - The Final Countdown (1986).mp3 Depeche Mode - Strangelove (1987).mp3 Bananarama - Cruel Summer (1984).mp3 A-Ha - Hunting high and Low (1986).mp3 Fiction Factory - Feels Like Heaven (1984).mp3 Huey Lewis And The News - The Power Of Love (1985).mp3 Tears for Fears - Everybody Wants To Rule The Worl d (1985).mp3 Modern Talking - You`re My Heart You`re My Soul (1985).mp3 Depeche Mode - Just Can't Get Enough (1981).mp3 Pet Shop Boys - It's a Sin (1987).mp3 UB 40 - Red Red Wine (1983).mp3 Zucchero & Paul Young - Senza Una Donna.mp3 Shakin' Stevens - Teardrops.mp3 kool & the gang - cherish.mp3 Bryan Adams - Heaven (1983).mp3 Limahl - Neverending story (1984).mp3 Shakin' Stevens - Cry Just A Little Bit (1983).mp3 Smokie “living next door to alice” No Mercy - Please Don't Go.mp3 EURYTHMICS - HERE COMES THE RAIN.mp3 ELTON JOHN - BLUE EYES(1).MP3 ELTON JOHN - NIKITA.mp3 DIRE STRAITS - WALK OF LIFE.mp3 CULTURE CLUB - KARMA CHAMELEON.mp3 CULTURE CLUB - DO YOU REALLY WANT TO HURT ME.mp3 BRYAN FERRY - SLAVE TO LOVE.mp3 BOBBY MCFERRIN - DON'T WORRY BE HAPPY.MP3 ALPHAVILLE - BIG IN JAPAN.mp3 AL BANO & ROMINA POWER - FELICITA.mp3 ACE OF BASE - ALL THAT SHE WANTS.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.02.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 No, Żelciu - nogi same rwą się do tańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 wow Żeluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Bożesz... DZIĘKI:hug: Nie mam czasu nawet przejrzeć... lecę jeszcze załatwiać sprawy.. Może uda mi się przejrzeć w nocy.. Czy jak tą listę skopiuję i wyśle na maila to będą mieli linki też??? Proszę wklejajcie jeszcze Głowa mi pęka... jeszcze dziś odprowadzaliśmy fajną rehabilitantkę... miała tylko 45lat... zostawiła syna... (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Arniko, te linki są z Chomikuj. Nie wiem czy stamtąd można ściągać czy nie, na tym się nie znam, ale jak ktoś się zna to jak ma te nazwy, to sobie poradzi z znalezieniem tego.Niestety ja się nie znam, więc nie doradzę. Aha i nie znam które z hitów polskich są z tego okresu a na pewno by się przydały, więc może ktoś tutejszy coś z polskiej listy przebojów by dodał.Trzymam kciuki za udaną zabawę!!! Co do rehabilitantki, to przykro mi bardzo. Pokój Jej duszy. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Żelcia jesteś nieoceniona.Jak będę miała chwilkę to przeczytam... kilka nazw jest mi znane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Młodość mi się przypomniała. :yes:Wtedy akurat większości z tego nie słuchałam, ale w pamięci pozostało. U mnie w tych czasach leciała inna muzyka - Bob Dylan, Eric Clapton, Gary Moore, The Smokie, The Credence, The Beatles, The Rolling Stones, ( jejku na "Angie" to skakaliśmy jak szalony by sobie z radia przegrać na kasetę, a z kolei Boba Dylana "Sara", to na to polowałam z pół roku koczując przy radiu).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 A teraz wystarczy wejść na YT i ... voila!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts