Arnika 24.02.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dzięki Po raz pierwszy w historii naszej szkoły zebraliśmy taką kasę... Widać było zadowolenie nauczycieli i rodziców. Wszyscy serdecznie się uśmiechali Tak.. zbieraj i te z wina i te np. po koniakach... Dziś miały dzieciaki w szkole bal karnawałowy.. Szalały... Jedzenia, słodyczy i przede wszystkim owoców miały taką ilość, że nie potrafiły tego przejeść... dostały na wynos do domów.., mam nadzieję, że rodzice będą zadowoleni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Najważniejsze, że dzieciaki szczęśliwe, rodzicami bym się nie przejmowała za bardzo, zawsze się jakaś maruda trafi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Jakie u nas wczoraj cudne słonko było... ubrałam tylko cieniutką bluzeczkę i cienki dżinsowy żakiecik i było mi dobrze....Dziś też słonko wychodzi... Czy ja powinnam wyjść do ogrodu? w sumie ie chce mi się jeszcze...Nie odpoczęłam po tym całym zamieszaniu balowym.... Sporo energii mnie to kosztowało, albo i jeszcze więcej , że dyrektorka chce przeznaczyć środki na inne cele, niżby chcieli rodzice... Muszę zrobić pracę jedną taką dla męża, pójść do Mamy, bo dziś jest rocznica... i kilka innych drobnych... ale do ogrodu mi się jeszcze nie chce...Bardzo zapaskudził się u as trawnik mchem.. co to za dziadostwo.. rośnie jak głupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.02.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 na drugi raz przed balem trzeba ustalić, na co jest zbierane i ogłosić to gościom na początku. Wtedy nie ma przeproś, ludzie dają na konkretny cel. A teraz to tylko rada rodziców może się kłócić. Jak babcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.02.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Przyszłam w Tłusty Czwartek z...faworkami http://polki.pl/we-dwoje/p/a/2/2/2/16514/c3/c3_tlusty_czwartek___swieto_paczkow_i_fawor.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Amtla dzięki Powinno być to uzgadniane, niby było, ale dyrekcja nas nie słucha i jest jakby na folwarku... Oooojjj będą wióry leciały... Dyrekcja chciała na wypalanie ceramiki.. znaczy na piec do ceramiki, my na wycieczki .... inni rodzice też.. Ciekawe co wyjdzie... jak co to może pójść na noże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.02.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Gratulacje Arnika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.02.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Arni ale to dobry cel jet ten piec, bo sami będziecie mogli wypalać te rzeczy a nie płacić za to komuś innemu. to potem i zysk będzie z tej pracy większy. A na wycieczki możecie innym razem uzbierać. Tak jakoś myślę, nie wiem. W każdym razem życzę Wam spokojnego porozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Piec jest na tak. ale sprzętu reha jest w naszej szkole sporo, a gorzej z ich wykorzystywaniem go dla dzieci, bo ciągle coś... za to jakby były środki rozłożone i na piec i na wycieczki z hipoterapią to było by super. Mam nadzieję, że tak będzie... oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 U nas śliczne słonko... Zakwitł mi jeden krokusik... i wawrzynek... Inne zielone budzą się do życia, magnolia ma pąki.. Trawa... trudno nazwać to trawą.. w trawie mam pełno mchu.. jakbym miała dywan z mchu.. aż się boję .. jak rozpocząć walkę z mchem... Mąż tnie drewienko , które przedwczoraj kupiłam od leśniczego (olcha do wędzenia)...Limonki i inne horty ciąć ? lawendy ciąć? nie wiem czy już czy jeszcze poczekać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 A u nas wszędzie dookoła za ogrodzeniem krety, kopców narobili, że nie wiem. Na razie jeszcze nie przychodzą, no jeden przy samym ogrodzeniu podłubał, właśnie dziś rano mąż był tam straszyć. Nie wiem jak on to robi, na czym to straszenie polega, ale wiem, że jak chce przestraszyć, że potrafi. Zobaczymy na ile to działa na krety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.03.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Wiola ,witam wiosennie;) Hortensje ciąć ja już to ze dwa tygodnie temu zrobiłam,a lawenda jak puszcza młode listki to tez ciąć,ja mam dwa rodzaje,jedną już cięłam,a z drugą czekam;) Pogoda dopisuje,tylko się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.03.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ja już nawet wrzosy ścięłam:) Trawy też ścięte,czekam na nowy sezon i świeżą zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Kobitki a kiedy będziecie nawozić hortensje i czym? Ja nasze bukietowe też już ścięłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.03.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Też dzisiaj poszalałam w ogrodzie, podcięłam budleje, hortensje, perowskie, róże, lawendy. Nie wiem, czy nie za wcześnie, ale z drugiej strony już takie nabrzmiałe pąki na roślinach, że tylko patrzeć, jak wystrzelą. Hortensje to czymś zakwaszającym nawozić. Ja kupuję zawsze jakieś marketowe do kwaśnolubych i działa, ale może specjalistki poradzą coś sensowniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.03.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ja nawożę florovitem,lub magiczną siłą , poczekam jeszcze ze dwa tygodnie.Żelka tylko ja z południa jestem u nas już długo ciepło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts