Żelka 15.03.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 No te są do spódnicy którą będę zakładać tylko na szczególne okazję, więc wytrzymają. Tak na co dzień to chodzę w spodniach i tenisówkach. I tenisówki mam już 5 rok, a okazyjnym corocznym pranie w pralce. Więc, prognozuję, że buty powinny wytrzymać dłużej. Arni a Ty gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.03.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Gdzie się podziałaś? Na odwyk poszłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Arni, trochę to już niepokojące jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Jestem, jestem ... cała i zdrowa...., moi chłopcy też.... nawet opalona Bardzo dziękuję za pilnowanie wątku i za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.03.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 No patrz!! Nie twierdzę, że masz się usprawiedliwiać czy tłumaczyc, ale chociaż naoomknij półgębkiem czemu tak długo się nie pojawiałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2014 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Nooo to co tygryski lubią najbardziej zimą ... narty Emila oduczaliśmy jeździć z kijkami z sukcesem, bo wymachiwał nimi we wszystkie strony jak Wołodyjowski szabelką, niezależnie czy stał do krzesełka czy jechał w dół po stoku... nawet mieliśmy pomysł, żeby na kasku dać mu zielony listek jak kierowcom, bo strach przy nim nieraz jechać.., a nie widać po nim, że jest z nim nie wszystko OKi ... Tak serio super młody jeździ już, pomyka z każdej trasy niebieska czasami za nudna, czerwona to pikuś, czarna też, choć bardziej wymagająca... nie byłby sobą gdyby na stoku nie kręcił friztajli ... wjeżdżał poza trasy i skakał na Małysza... Noo Kubicował jak nie wiem przez cały wyjazd... Jeździł od rana do późnego popołudnia dokąd był wyciąg czynny przy hotelu... Było tak ciepło, że nawet do golasa się porozbierał z koszulek.... Mama z tatą w tym czasie w południe na leżaczkach się opalali... też rozebrani... Nigdy jeszcze nie jeździłam na nartach przy temp +26*C... Słońce świeci, nas opala a tu pod deskami śniegu cała masa... A teraz muszę się wziąć za ogródek, bo przyciać wszystko trzeba.. Wczoraj przegonił mie deszcz i gościów co chwilkę cały domek.. Lubię gości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.03.2014 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Wiesz cooo??? Nie przepadam za nartami... niby jeździmy ale nie jest to to co ja tygrysek lubię najbardziej... młody tygrysek jeździ od 3 roku życia:rolleyes: ale z tym opalaniem to już przegiełaś też tak kcem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Gdy mam do wyboru leżak i ciepłe morze, lub góry i narty to wybiorę zdecydowanie morze i leżak.. ale poślizgać też czasami lubię.. no bo co tu robić jak śnieg leży.. no ślizgać się na nartkach.. no i musi być serwis i obstawa dla Emila.. choć on lepiej już ślizga się ode mnie... ale ten wyjazd był superowy... i były narty i ślizganie i opalanie na leżaku... morza mi tylko brakowało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Melduję... hortensje poobcinane, lawendy też, wiąz tez ogolony, mąż zawału dostał... tłumaczę, że tak trzeba.. za nic nie chciał przyjąć do wiadomości... Zmarzłam, bo jest u nas tylko +5*C... więc poobcinałam wszystko co miałam obciąć... ale już nie zbierałam , zrobię to jutro... Czy głoga albo graba się tnie? chyba nie , bo to są drzewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Modrzewia wiem, że się nie tnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 No o mojego mi chodziło... Róże też pociachałam.. Jutro taczkę wyjmę i te gałęzie muszę pozbierać... bo mi się dzisiaj nie chciało... zimno jak w psiarni.. na nartach nie było zimno.. było gorąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 mój wiąz już dawno obciachany i w nagrodę mi kwitnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Mi też kwitnie... nie zdążyłam wcześniej go ciachnąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ja to się tak po drzewkach przeleciałam z sekatorem, że przez chwilę żal mi było ale teraz śliczniaste;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Widzę, że się "odnalazła" zguba! I w dodatku opalona i wypoczęta! No, to pozazdrościć idę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ja to się tak po drzewkach przeleciałam z sekatorem, że przez chwilę żal mi było ale teraz śliczniaste;) To już u Ciebie poodbijały i listki są?????? u mnie golaski z pączkami i kwitnie wiąz... Widzę, że się "odnalazła" zguba! I w dodatku opalona i wypoczęta! No, to pozazdrościć idę! Jestem Żelciu, jetem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.03.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Arni - zazdroszczę opalania, u nas zimno jak w psiarni. Czy wiązy się tnie? Ja mam jakiegoś, chyba wredei się nazywa, ale nie cięłam nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts