Arnika 26.03.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja nie wiem... ja mam pendule... więc ją się tnie... a jaka odmiana.. nie mam pojęcia... ale ładny jest i zielony.. Natomiast wredei jest na liście moich chciejstw... może kiedyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ptaki od jakiegoś czasu u nas ogłupiały.. lecą do okna i walą w szyby.. stukają dziobami... Nawet Inka już na nie nie reaguje... U nas dziś był spory mróz za oknem... ale świeci cudne słońce, choć jest bardzo zimno.. Gałęzi nie pozbierałam, bo mi się nie chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 No wiem, że Ty się sekatorem wyżywasz, a mnie nie pozwalasz klona ciąć... to i nie tnę.... Perukowce w tym roku po przekwitnięciu bardzo muszę pociachać.. takie chabazie z nich porosły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Wiesz, jak wpadłam z sekatorem dwa dni temu i z nożycami do żywopłotu to tylko gałązki odskakiwały.. mąż przyjechał i zbladł jak klona zobaczył... jedna gałąź mi się tylko nie podoba, bo wystaje i wygląda jak rozczochrany... Sosny padły na amen.. Na rondo muszę coś kupić zimnozielonego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Chyba nie.. bo inne żyją... ta druga zaraz było widać, że padnie i padła... pierwsza najpierw padały stare przyrosty a potem nowe... i jak to wytłumaczyć? Już takich nie kupię... nie nadają się, nie są tanie.. pikuś im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Fiutek rośnie choć jeszcze fiutków nie miał, albo jest grendżers czy jakoś tak... Nie czuj się winna.. może tak miało być... ja chciałam to miałam,.. jak im nie służy to arrivederci....Mój ogrodnik Wiesio mówił, że nie wszystko wszędzie będzie rosło i aby patrzeć co rośnie u sąsiadów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 przywitać się wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ja mam i camperdowni i wredei pierwszy dostał ciachanko po każdej dosłownie gałązce żeby się ładnie zagęszczał ten drugi póki co nie ruszany bo ładny;) Wioluś ślicznie wyglądają bo mają okrąglutkie łebki i kształt śliczny, pączki już się otwierają a klonik z żółtymi listkami ma zarąbiste bordowo purpurowe kwiatuszki pomiędzy cytrynowymi zaczątkami listków wygląda cudniasto;) u mnie oścista póki co się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ja mam i camperdowni i wredei pierwszy dostał ciachanko po każdej dosłownie gałązce żeby się ładnie zagęszczał ten drugi póki co nie ruszany bo ładny;) Wioluś ślicznie wyglądają bo mają okrąglutkie łebki i kształt śliczny, pączki już się otwierają o czym piszesz? a klonik z żółtymi listkami ma zarąbiste bordowo purpurowe kwiatuszki pomiędzy cytrynowymi zaczątkami listków jaki klon? wygląda cudniasto;) u mnie oścista póki co się trzyma Chyba mam już trudny zaskok... Napracowałam się... zrobiłam śledzie w żurawinie.. ciekawe co wyjdzie z tego... jak jadłam u znajomej to były pyszne... usmażyłam całą masę dorszy .. i na obiad i do ryby po grecku, zrobiłam ją na imprezke mężusia.. pół dnia w kuchni i przy patelni... Drugie pół dnia (właściwie te pierwsze pół dnia) byłam na rynku i na zakupach... na targu chciałam kupić bratki.. i psińco.. bo albo były prawie po dwa zł albo ciut tańsze miniaturki, które mi się nie widziały... Poczekam na tańsze wersje , albo wsadzę dalie tak jak pisałam... Rozchodniki też są świetnym pomysłem... mam dwa w donicach na tarasie i super sprawa... to jest wersja najbardziej ekonomiczna i wieloletnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 To już u Ciebie poodbijały i listki są?????? u mnie golaski z pączkami i kwitnie wiąz... a o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 ... nie wiem co ci poradzic z tymi zimozielonymi na te twoje gliny ... tuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 widziałaś moje miniaturki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.03.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 ...perukowce mnie wkurzaja i 4 wywalam .... Chętnie przyjmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts