Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak to kiedy ... jak ja baaardzo ciepłolubna jestem..... w lipcu :lol:

Ten w kwiatki mi nie pasi.. nie wygląda jak ten od francuskiego hydraulika...;)

A myślisz, że pas cokolwiek by poradził???

...jakiś czas temu po podcięciu roślin znalazłam sprzed roku łopatkę.. jakże mnie jej widok ucieszył...

Ja po prostu robię, odchodzę i zostawiam tam gdzie robię.. i na śmierć zapominam gdzie co zostawiłam... i szukam, i szukam.. no szlag mnie trafia...

Może wiaderko by było OKi ... ? tylko tyle, ze ja zapominam gdzie zostawiam...

A miało u nas padać i psińco...

Świeciło cudne słonko... mnie się podobało.. ale czy roślinom też się to podoba?Zaczyna mi kwitnąć cudnie magnolia.. a właściwie dwie...

Oplewiłam tylko ciutke .. bo musiałam ważności zrobić dla męża...

I tak zleciał dzień... a roboty w ogródku cała masa...

Zapowiedziałam mężowi i synowi, że w sobotę pracujemy cały dzień w ogrodzie... Trzeba trawnik zwertykulować (chyba nie jest to bardzo po polsku...) dziś młody wymienił mi noże bo tak się ściachały, że masakra.. , że tak na trawniku raz w roku pracując tak metal się tempi...

o, moja magnolia już właściwie kończy kwitnąć.

Ale piękna jest, w ub roku podcięliśmy ją trochę i chyba jej się podobało. A piszą, żeby nie ciąć.

ja właściwie nie mam co robić. Grządka kwiatowa wypielona, chyba nawet aż za, możliwe że kwiaty też wyleciały... Truskawek na razie mi się nie chce pielić, trawnik to my jedynie kosimy a i to jak przeszkadza a nie dla urody. Luzik.

Ciągle gubię :oops: ale wzięłam się na sposób i chodzę z małym wiaderkiem w którym trzymam właśnie różności - grabki, sekator, rękawiczki, łopatkę. Jak miałabym na pasie to ciągle w brzuch bym sobie coś wbijała ;)

O! To zupełnie tak jak ja :)... wiaderko znaczy ;).

Cześć Laseczki :D.

Wypożyczyłam dziś weltykulator... jutro ważny dzień ;).

Ewa... moja ciotka podcina magnolie.. jest cudna rozkrzewiona gęsta... ale nie pytałam czy ona ładnie kwitnie.. jakoś się nie złożyło aby zapytać , a mieszka w Dzierżoniowie... więc spory kawałek od nas...

Rasia... moje chłopaki wczoraj zaczęli wymieniać noże, a dziś je poskręcali i wymienili wałek w wertykulatorze.. znaczy powinnam czesać trawnik... ale mąż zapowiedział abym nie wyheblowała go tak jak w zeszłym roku.. znaczy za bardzo.. a niby jak mam to zrobić... jak mchu jest cała masa....

Arctica .... ja tez mam wszędzie wszystko.. i dalej nie mogę znaleźć...

Kiedyś miałam klapki japonki flaje.. bardzo wygodne były .. ale to wieeeki temu..

Dziś się zastanawiam nad http://www.butyk.pl/towar.21756.Sandaly_z_klamra_koturny_fly_london_Peach_Plus_P500366002.html

http://www.butyk.pl/towar.24075.Klapki_fly_london_Yellow_Yapp_P500449011.html

Podobają mi się.. ale te pierwsze wysokie jak diabli...