Arnika 04.04.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Właśnie kilka zimowych wpadło mi w oko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Zawsze kupuję buty skórzane... choć ostatnio wpadły mi w oko niestety nie skórzane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Zaczęłam weltykulować trawnik.. i pikuś.. morduję się... Chłopaki chyba odwrotnie wałek założyli... Na dodatek trawa była tak wysoka, że musiałam wyciągnąć i rozpocząć sezon kosiarkowy.. Trawnik skoszony... Teraz poczekam na chłopaków... albo zrobią do porządku weltykulator albo... nie będę weltykulować trawnika... I melduję.. w trawie to ja m am sam mech... Na mech to chyba wapno działa... bo ziemia jak nic za kwaśna jest... Mam 3,5 worka (25kg) nawozów do trawnika, myślę , że na dwa posypania wystarczy... mam nawozy do róż i do hortensji.. czas je rozsypać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 bardziej chodzilo mi o jakosc tej skory, jest dosc gruba w przeciwienstwie do tego co ostatnio ogladalam w sklepach, stad tez i roznica w cenach. To fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 W cieniu zawsze go więcej.. ale u mnie nawet w pełnym słońcu jest.. i wiem, że na pewno na kwaśnym... mam teraz cudnie skoszony trawniczek... I jaki fitness miałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 nio wszędzie piszą coby trawnika krótko zgolić przed wertykulacją u mnie musi wystarczyć trawnikowi póki co wyczesanie grabiami bo się jeszcze wertykulatora nie dorobiłam a 120 zł za dobę wypożyczenia (że o 400 zł kaucji nie wspomnę) nie dam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Mordowałam się do 16.00 Potem pojechałam po Emila i mordowałam się dalej... Mąż przyszedł wziął wertykulator.. i mówię , że nie idzie.. wcześniej dzwoniłam aby wpadł i wypożyczył spalinowy 2-3 godziny roboty i po sprawie... podjechał .. i u nas 150 zł za dobę... TARcia to u Was tanio.. u WUsi nie tanio ale taniej... pomyślał i poszedł wałek i ostrza przekręcić.. założył.. i wertykulator szedł jak burza.. ileż siana i mchu wyczesałam... Zaoszczędziłam 150zł... Działka wyczesana .. nie zdążyliśmy tylko tego siana i mchu posprzątać, bo kosz w tym ustrojstwie jest tak maleńki , że co dwa metry musiałam opróżniać.. jechałam bez kosza, a potem kosiarką jeszcze raz aby to siano pozbierać.. na jutro zostało trochę pograbionego siana, trochę do odkurzenia kosiarką.. i finał z trawnikiem.. znaczy nawóz i albo dolomit albo wapno muszę wysiać... Dalej trzeba się wziąć za kolejne rabaty.. Ale ręce mi już zdrętwiały, mrówki chodzą.. znaczy nadwyrężyłam kręgosłup... Ale porządek baaardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.04.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 ile?????:jawdrop:u nas 50 bez kaucji. moze dla obcych jest jakas kaucja, nas juz znaja wiec na slowo honoru daja. U mnie też 50,- plus kanister benzynki gratis;). Przeleciałam dzisiaj trawniczek w godzinkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.04.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 nie wiem, ile u nas.powiedzcie, czy rozmiarówka tych flei jest standardowa? Ja noszę między 38 a 39. Zwykle półbuty mam 38 a kozaki 39. A jakie tu? I czy są wąskie czy szerokie? Nie wiem, czy się skuszę, boję się z obrazka kupować, choć widzę fajne półbuty w moim stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Nie opaci się kupować jak tylko 50 zł... jak 150zł.. to już wolę mieć swój... niestety .. ja ciorałam wczoraj cały dzień... gdzieś do 18.00 źle założone miałam noże i szło jak orka na ugorze.. mężuś zmienił.. i roboty w dwie godziny zrobiłam tyle co przez cały dzień.. Ja mam tak chude stopy, że aż się boję zaryzykować... choć kiedyś miałam flaje japonki... Za to dzisiaj fajne widziałam z czarnego lakierku... dwa paski grubo ponad dwieście.. i pewnie nie skórzane.. Bocian zawitał do Was Wczoraj i ja widziałam bociana kołującego u nas. ciekawe gdzie ma gniazdo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ale dziś wymarzłam... Od rana wzięliśmy się z mężem za prace ogrodowe.. on wcześniej niż ja... mniie tak dał w kość wczorajszy dzień, że wcale mi się nie chciało do ogródka wychodzić... Ale.. trzeba było... on beze mnie by nie robił, a samej wcale by mi się nie chciało... Popchnęliśmy kawał roboty.. Zostało tylko do skopania i wyrwania chwastów w warzywniku i starszak skopał mi tam gdzie nie ma jeszcze rabaty , a nie wiem co mam z tym kawałkiem placu zrobić.. chodzi o ten skrawek po lewej od garażu.. Nie mam pojęcia co zrobić.. trawę siać.. czy może krzoki wsadzić... A jak rabatę to jaką??? Trawnik i kosztowny i wymagający.. ale kosiarką przelecę i finał... Eeee to nie na moją głowę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts