Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

dzis chyba w goscinnym bede spac, bo lozko wciaz sie sklada, slysze tylko inwektywy pod nosem i jakies stukanie. a juz 21. ciekawe czy do polnocy zdazy ;) caly czas jednak wierze w mojego himena osobistego :D

Noo tak.. bocian.., nowe łóżko..

Jakże TAARciu mjałby nie skręcić.. Witek pewnie pomaga...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TARcia.. a nie mówiłam , że TARciu dopnie choćby nie wiem co...

Miłych snów .. i czekam na fotki :)

Jak w pierwszą wiosnę grabiliśmy w trójkę .. i po 2 dniach nie posunęliśmy się z pracami.. wymiękłam... poddałam się i jak stałam w brudnych ogródkowych ciuchach wsiadłam w samochód ze ślubnym i pojechaliśmy po wertykulator.. on zrobił najlepszą pracę dla nas... i możliwie krótkim czasie.. chyba z pół dnia bawiliśmy się... ale prace sprzętem było widać natychmiast.. grabiami nie było widać... Szkoda, że jest elektryczny, ma maleńki kosz i ma mały zakres pracy.. jest wąski...

Nie żałuję ani jednej złotówki.. ręce ważniejsze.. Fakt .. drogo mają wypożyczanie...

no i dobra cena, nie oplaca sie wlasnego kupowac no nie? nawet wziac jeden to z sasiadami na spole mozna obleciec.

ale ale co ja widze za oknem : BOCIAN, BOCIAN MOJ LECI - TO TEN DRUGI:wiggle:normalnie mam lzy w oczach, udalo mu sie popaprncow libanskich ominac

Cudowna wiadomość!!! :D Moich nadal niet :(.

Hej Wiolcia:). Ogrodowo i wertykulacyjnie zrealizowana Kobieto ;) :D.

Dołączam do klubu wszystkogubiących w ogrodzie. Nic nie pomaga, nawet wiaderko z narzędziami gdzieś zgubiłam ... Znalazło się na wiosnę:D

:hug:

Cudowna wiadomość!!! :D Moich nadal niet :(.

Hej Wiolcia:). Ogrodowo i wertykulacyjnie zrealizowana Kobieto ;) :D.

Wertykulacyjnie tak.. ogrodowo nie...

Fajnie, że jesteś :)

A my mamy jakiś tani wertykulator, też elektryczny i skubany nam nie zbiera w kosz i trzeba grabić. :lol2:

A bocki u nas też już som.

Arniko dzwoniłaś do mnie?

Mój też nie był drogi a kosz ma tak maleńki , że jechałam w tym roku bez kosza i część grabiłam, a część odpaliłam kosiarkę i wsysało do kosiarki w której kosz jest olbrzymi, ale i tak za mały...

Ne dzwoniłam....

:hug:

Ne dzwoniłam....

Pytałam, bo ktoś sobie jaja robił i na początku myślałam, że to Ty, bo kiedyś też dzwoniłaś i pytałaś czy budzenie zamawiałam, pamiętasz, ale potem już wiedziałam, że to nie Ty, bo Ty byś tyle razy nawet w żartach, nie dzwoniła, a poza tym byś nigdy nie żartowała ze Stefka Dochodzę do wniosku, że ludzie nie mają chyba własnych problemów jak mają czas na takie rzeczy.

Ale nic, przez dwa dni byłam przyczyną czyjegoś szczęścia!!! To też coś, że ja zwykli śmiertelnik mam w sobie taką moc.

Telefony skończyli się dopiero wtedy kiedy poprosiłam męża by to on odebrał. Nawet nie wiedziałam jakiego faceta mam w domu, że wystarczy, że się odezwie, a porządki w "ludziach" same się robią. :rolleyes:

No to miłego ogrodowania i grillowania! A ja idę do mojego gościa. :bye: