Arnika 22.04.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witaj Tolu Jak widzisz sporo jest do zagospodarowania na działce.... Arnika, coś czuję, że to będzie ulubiony taras wszystkich Twoich znajomych;) Nasi znajomi mają dom w literę L z takim tarasem i tam są najlepsze imprezy na świecie. Super Mnie też się podoba ten tarasik.... Ma wyjście z dwóch okien tarasowych z kuchni i salonu...., będzie miał wodę z takiego żeliwnego ogrodowego zlewu, i nie będzie śliski, bo będzie z granitowej kostki.... Tolu a jak fajnie zagospodarować działkę obok tarasu, żeby było miło i pachnąco?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dobry wieczór jak zobaczyłam przedostatnie zdjęcie to mi ręce opadły na radosną twórczość kafelkarza ale po chwili zatrybiłam że sufit to schowa:lol: No na pierwsyz rzut oka źle wygląda jak nie wiem.. ale jeszcze sufit podwieszany będzie, to jest OK.... Poprawili kwiatki i wyszło nawet dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.04.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Doberek Arniczko:D Pięknie idziesz do przodu i taras i łazienki super, a roślinki jak wyrosną będzie pięknie:D:D:D Ale zaszalałaś od naszej wizyty, aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.04.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 paletowy taras jest the best. Tez tak będe miała przy jednym. Drugi na szczęscie lub nieszczescie jest wylany. Znacznie lepiej wygląda teraz nadproze w rabelkowej lazience i pięknie wyrównana działeczka-zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam słonecznie Piękne słoneczko dzisiaj mamy, po bardzo mroźnym poranku. Aż bałam się co zastanę na działce. Wyrównuje się działeczka po lewej stronie domu - od strony wejścia do kotłowni i za domkiem koło drewutni.... Trwa dalszy ciąg podpinania bufora i kotła i lutowania rureczek.... Może już niedługo będzie można zapalić w piecu, i będzie ciepełko.... Megi nie szaleję, bo nie mam pieniędzy..... Myszka nie zazdraszczaj - ja tylko porządkuję ugór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.04.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 no, no, no.... śmigasz bardzo się cieszę z postępów... a migdałka jak przekwitnie to przytynij niech się zagęszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 dobry wieczór i fajnie niedługo parapetówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Nituś migdałek już przycięłam... - nie wiem teraz czy dobrze zrobiłam.... Wusia... parapetówa powiadasz...._ Dziś zakupiłam grilla na działkę... Będzie można coś zjeść ciepłego .... A co i kiedy robi się z kiku shirade????? Ma na patyku tylko 3 gałązki... musi się rozkrzewić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 no jak nie jak tak:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Jakby co to ja już parapety mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 no dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 to kiedy parapetowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Ania... - jak się przeprowadzę.... A to może nastąpić w końcu maja- początek czerwca.....Może na rocznicę ślubu zdążymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 dobry wieczórno czyli kolejna imprezka całkiem bliziutko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Oj całkiem całkiem... Byłam na działce podlać róże, magnolie i takie tam.... Wczoraj z lewej strony posiałam trawkę... ale jest tak sucho, jakbym w popiele siała...Trzeba będzie podlewać... nie ma to tamto.... Dzwoniłam do przesympatycznego Pana Wiesia ogrodnika o krzaczki... ma mniej więcej to co chcę kupić... i jadę najprawdopodobniej do niego w poniedziałek.... To robimy troszkę zielono.... I donoszę, że moja trawka ma jakieś 3 mm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Arniczko no niestety bez podlewania nic nie urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 No tak... ja mam glinę i jak wyschnie to jest jak kamień, a jak ją pan wczoraj zglebogryzował, to jest jak popiół.... I jak tu dogodzić,,, trzeba podlewać... i nie ma rady.... I krzaczków mi się chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Arniczko glina dobra jest bo jak wyschnie na kamień to po wierzchu a pod kamieniem wilgoć sie utrzymuje i roślinki nie zmarnieją tak szybko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.04.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Arnika, Ty perschingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.04.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witaj kochana !!! bardzo Ci dziękuje za życzona urodzinowe !! buziaczki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts