Arnika 13.04.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Schab obsmażyłam na łyżce oliwy .. w zasadzie tylko pory zamknęłam... udusiłam z cebulką , cukinią ... część rozgotowałam część później wrzuciłam , do tego puszka pomidorów, trochę przecieru.. bazylia i czerwony pieprz.. nie est ostry a cudnie pachnie.. Podałam w misce z sosem jakby zupą.. ale nie gęsty i nie rzadki jak zupa.. taki gęstawy wyszedł, z łyżeczką śmietany do dekoracji ciapnięte... W sumie nic takiego, ale nie wiem czemu wyszło pyszne... chłopcy się zajadali... TARcia.. ale nie ma ich w necie... na rynku kupiłam.. kobitka ma sklep w Krakowie i tam sprzedaje sporo drożej (a czy to prawda... to nie mam pojęcia.. ) miała zupełnie inne buty niż inni sprzedawcy.. a obleciałam sklepy i rynek u nas i nie tylko.. i nic mi albo nie pasowało, albo się nie podobało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.04.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.04.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Zrobiłam.. ale nie mam czasu się bawić ze zdjęciami..... Wzięłam się za drugą garderobę... Ależ wywaliłam ciuchów... zwłaszcza Emila... I jakby tu powiedzieć.. nie zrobiło się wcale więcej miejsca w garderobach... Idę sprzątać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.04.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Arni- nie no, weź pokaż te z trudem zdobyte buty Porządki nie zając...Mnie chyba zresztą ominą - mam zapalenie krtani i antybiotyk. Katar i łzy z jegoż powodu zalewają mi facjatę - więc... lenię się w wyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.04.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Skończyłam na dziś... Mam dwie garderoby wysprzątane na cacy.. a ile worów do oddania..Jutro od rana przychodzi pani do sprzątania, mycia okien i takich tam.. cieszę się bo bym na święta się nie ruszyła....Od raniutka będę miała co robić... firany poprać, zasłony poprać itd.. An.. nie chce mi się klikać zdjęć i mordować się ze wstawianiem.. i nie wiem czy dam radę jutro... jak dam radę kiedtś to wstawię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Rasia, musiałaś o tej Ravce???? Cholera jasna, moje wymarzone autko .... i jeszcze długo sobie o nim pomarzę .... Siemanko wieczorne!! Piekne magnolie!! A nie chcesz wypasionej Hondki CRV czasem? Oddam w dobre ręce;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaMM 15.04.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Arnik, sorry, przez nieuwagę wpisałam komentarz w Twoim dzienniku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Witaj Nie wiem czy dobrze napisze... zwisy to chyba Pulman.. jak dobrze pamiętam... jak dla mnie i na nasz użytek zwane dojkami Mają dwie końcówki .. te co ja mam założone i prościuteńkie rurki.. można wybrać jakie się chce... Rasia.. a Ty tak gratis oddajesz? ... bo Twój samochodzik jest boooski.. Kiedyś mój Emil z mężem jest na hurtowni i pyta właściciela po ile są takie rurki wodne w takich jakby tubkach foliowych, można wypić, albo zamrozić mając loda.. on mu odpowiedział.. a aaa gratis... Na co Emil rezolutnie.. tata, bierzemy tego dużo bo to jest gratis Od tego czasu jak patrzę na te rurki gdziekolwiek to mi się ta historia przypomina... Pani do sprzątania nie dojechała... I teraz nie wiem ... czy coś się stało czy co.. bo tel nie odbiera,... Umyłam 5 okien .. w tym dwa tarasowe... .., idę myć dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.04.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 A nie chcesz wypasionej Hondki CRV czasem? Oddam w dobre ręce;). Ale ona nie ma kółka z tyłu;) Chociaż to kółko czasami w parkowaniu przeszkadza. A CRV-ka też fajna, moja siostrzyczka ma i jest zadowolona:yes: Arni Ty mnie tymi porządkami zawstydzasz, mnie się nie chce a jak już się zachce to co innego się wtrynia:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Rasia, Ty nie żartuj bo ja moge to powaznie potraktować. Jakby co pogadamy na priva albo by phone .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Wszystkie okna mam umyte.. umyłam w sumie dzisiaj 10 sztuk w tym dwa podwójne tarasowe... i nawet na strychu też.... Poprane mam wszystkie firany i powieszone.... sypialnia z garderobami posprzątane są na błysk... Została kuchnia, biuro i łazienki, ale łazienkami zajmie się starszak.. przynajmniej się zadeklarował.. jutro muszę uprać zasłony i powiesić , umyć kwiatki.... no i pomyć wszystkie podłogi... muszę jeszcze wywieźć wszystkie ciuchy.. Eeee to już pikuś... nawet jakbym sama miała to wszystko ogarnąć... mam niby całe dwa dni... z tym, że jutro rano jadę usunąć zęba... ależ się boję.... szkoda, że Beata jest tak daleko bo by mnie zagadała chociaż troszeczkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Sumienie... I nie wcale dlatego, że święta... ale chciałam mieć pachnący domek.. Twój w weekend pachniał.. no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 O ślimaki go nie podejrzewałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Po mękach wklejania.. tegoroczna magnolia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Takie butki sobie kupiłam... ... było sobie zdjęcie... Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts