Arnika 25.04.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 TARcia.. to po co kupowałaś ten co masz??? Ja czekałam o tym szklanym 4 lata albo i 4,5... i nie kupiłabym może i jeszcze... bo ciągle kasy brakuje.. ale uskładałam i powiedziałam , że teraz albo znów za długo... i jak znalazłam to dzwoniłam do męża aby szybko ze mną pojechał... nas gaz w dwie strony wyszły 60zł... a przesyłka chyba by była droższa... ale za to mogłam pooglądać i pomacać... no i pojechałam po inny stół, a kupiliśmy inny... Ewa.. niektóre rzeczy fajne inne ... hmmm... badziewne, a jeszcze inne nie w moim guście.. ale dostają dostawy z Niemiec i są rzeczy w zupełnie innym stylu... więc trzeba zaglądać.. no i ja tylko byłam w Bochni, a mają jeszcze 3 sklepy... A może zamiast wydziwiać to przesadzić z rabatki koło tarasu nifidiformisa (czy jakiś tak... ) bo już mam tam gęsto.. i będę musiała za jakiś czas przesadzać jak Tola... forma kuli.. gniazdowa... fajny jest , i jest gratis...A ten glu coś tam.. to taki niebieski.. fajny był , szczepiony na pniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 TARcia po ile u Was są modrzewie szczepione pendule???? bo mnie cena chyba zabiła... najtaniej coś koło 50zł, w górę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 do kogo był ten nififi..... ? że niektóre badziewne, to widzę. Ale mają ciekawe kolonialne (ale to trzeba macać) i podróby sławnych projektantów. Taki stoliczek w decuperage to widziałam u Kasiorka chyba, a ona ma bardzo wysmakowane wnętrza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Powiem Ci, że ten uszak fotel był OKi .. tez i ja niekumata wnętrzarsko zwróciłam na nie uwagę... był jeszcze jeden taki klubowy za 600 ileś tam,.. jak przeniesiony z epoki.. super... I te meble kolonialne są nawet niczego sobie... porządne drewno.. ale trzeba się przyjrzeć wykonaniu.. bo np szufladki nie miały prowadnic.. takie wsuwane skrzyneczki... ale viv OKi ... ten fotel nowoczesny też zauważyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Ewa.. ja mam nifidiformisy czy jakoś tam.. mam i rosną sobie szczęśliwie koło tarasu.. a tam już mam busz... no i jednego to ja bym mogła przesadzić i na rondo dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Nifififi jest mój i idzie do mnie... Jak myślisz TARcia.. nifi bedzie pasował zamiast ościstej?Jak tak to robię przesadzanie.. ale ma już u nas w ziemi z cztery lata.. aż się boję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Wiola cholero nie nifidifor a nidifor:bash: Aaa to nie o tego samego świerka gniazdowego czy jakoś tak chodzi....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Odpowiedziałam... A Tola też chłopaków do przesadzenia kołowała .. bo Jej starszy chyba był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Czyli jednym słowem to już ostatni dzwonek aby przesadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Abies koreana 'Silberlocke' TARcia.. a taką jodełkę chyba masz.. co możesz o niej powiedzieć... ? duża urośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 a to świerk po prostu?one nie lubią przesadzania. Rozległw korzenie mają i trzeba z zapasem wyjąć. Ja przesadzałam takie malutkie to się przyjmowały ale jak spróbowałam takiego 1,5 m to padł, niestety. A brak prowadnic w meblach kolonialnych to norma. Ważniejsze jest np. czy blat z desek czy z płyty drewnianej. Z desek się wygina... i jak pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.04.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 TARciu - ja do mebli jeszcze wrócę - a ten nowoczesny fotel, co to wpadł mi w oko to badziewny był, czy przyzwoity - jeśli o wykonanie chodzi? Dla mnie za daleko, żeby pojechać i pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 No to za wysoka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Ewa.. chyba całość z drewna.. i nie widziałam aby było wygięte... i nawet dość dobrze pomalowane były... An... fotel.. nie przyglądałam się , bo to nie moja bajka.. ale nie był chyba badziewny.. stelaż z rurek chromowanych i poduchy.. ale nie wiem jak mocowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts