Gosiek33 30.04.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 a ja mech lubię, mm mniej do koszenia, a że on rośnie głównie na dawnym stawie, nie pod domem to z daleka pięknie zielono wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.05.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Trawka dwudniowa. w sumie już mogłabym kosiarkę wyjąć i kosić... Ależ wszystko w oczach rośnie.. i obłędnie kolorowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.05.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Trawka dwudniowa. w sumie już mogłabym kosiarkę wyjąć i kosić... Ależ wszystko w oczach rośnie.. i obłędnie kolorowo... i za to wszyscy kochamy wiosnę Ja dziękuję za zdjęcia sasanek...nie mam, więc tu oczy nacieszę, śliczne. Arnisia, a co to za nawóz do trawnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.05.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Tola.. nie pamiętam.. ale granulki niebieskie były... jutro jak znajdę opakowanie to sprawdzę nazwę, bo to nic znanego nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Wiosna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Z boku domku od wschodu mam warzywnik.... ależ mi tam chwaściska zarosły... ogołociłam je, wzięłam widły , przekopałam... korzonki wyjęłam.. zagrabiłam.. Jest porządek.. Posiałam cebulkę siedmiolatkę, pietruszkę koper szczypiorek posadziłam z doniczek szczypiorek i lubczyk... i czekam aż urośnie...Swoją drogą.. chętnie bym przytuliła mnóstwo lubczyku.. bo ten z targu często gęsto nie wschodzi, ginie.. a tak od kogoś z podziału może rosnąć....Na dziś jestem zmęczona.. a tylko chwilkę robiłam... W między czasie obiad, i kilka pralek prania... U nas dziś ślicznie jest... słonko, cieplutko... A ktoś tam mówił , że ten weekend brzydki ma być... nooo ale chyba nie u nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 TARcia a mama ma lubczyk? bo jak tak to w sierpniu przytulę, choć pora pewnie nie ta, ale co tam... jak kępa z ziemią by była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Oooo to ja mam 7 i może dlatego taki popier..ny... Z tym , ze ja się nie znam... U nas ciepełko.. słonko świeci cudnie cały dzień, fotki z dzisiaj... Zwróć uwagę na trawę .. do koszenia, a nie bardzo mi się chciało .., starszak laską zajęty... no nic to.. jutro jak damy radę to kosiarkę trzeba będzie wyjąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Do zupy musisz mieć... Mnie mięta rośnie z przodu domu w funkii... będzie do drinków... za to wczoraj oddałam melisę, a dziś jej sporo usuwałam bo rośnie jak głoopia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.05.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 ale kolorowo u mnie jak głupia rośnie mięta cytrynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Oooo to może i mój by musiał do doktorów iść... Ale ja dobrych doktorów od 7 i w ogóle od kompów nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.05.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Nie mów, że ciepło u mnie dziś były 3 stopnie rano. Zupełnie jak w tym roku, cośmy się do Berlina wybierali na wycieczkę. Wyjechaliśmy z domu w piekną pogodę a potem spadł śnieg... Mam w doniczce rodzynka brazylijskiego czy też pomidora rodzynkowego, jak zwał tak zwał, zimna nie lubi bo on brazylijski! W dużej doniczce. Do domu nie zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Nooo w krótkim rękawku biegałam... zdjęcia słoneczne dzisiejsze... A wiesz, że ja ciepłolubna jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.05.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Nie jest duży. A nie udusi się? Słoik to może nie, ale chyba idę coś pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Duża butla 5 litrowa obcięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts