TAR 02.05.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 To niech zrobią do porządku... Zwierza są niesamowite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Czy ja pisałam, że u nas cieplutko i świeci słonko...No to już nie świeci, jest tylko 7*C, rano padał deszcz, który zmoczył mi pozostawione na dworze pranie... no i ogólnie mogę z łóżka nie wychodzić... Młody wczoraj pojechał z dziadkiem nad jezioro.. jest cały happy... bo on tam lubi jeździć i kija moczyć.. ja nie cierpię tam jeździć... Dziś powiedziałam mężowi, ze musimy tam zrobić rewolucję i pozmieniać, bo w budzie nie możemy się ruszyć... szkoda mi jakiejkolwiek kasy na budę.. ale muszę wykombinować jakieś stare meble kuchenne.. chodzi mi o szafki dolne i wiszące... jak coś zdobędę to rozwalę środek, który pamięta początki komunizmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.05.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Hej, witam się matko, jak u Ciebie pieknie i kolorowo, chyba na południu Polski mieszkasz, co??? u mnie ten krzaczek ze złotymi kwiatkami dopiero pąki ma - u Ciebie w pełnym rozkwicie:) a bez nawet pąków nie ma..... cudnie i bajkowo i piesio fajowy, to terier? buziaki z Nadmorza:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Witaj Am u mnie Tak.. na południu.... Kolorowo to fakt.. A pies to nie terier.. to IX grupa psów ozdobnych i do towarzystwa.. rasa to Lwi Piesek.. dość rzadka.. z tym, że ja strzygę Inkę bo mi tak wygodne... za to cudna z niej przytulanka.. gdzie pancia tam psinka.. ale te nasze białaski wszystkie tak mają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ależ Wy mi z TARcią robicie ochotę na spacer po plaży... mmmmm Rozmarzyłam się... Za to w lipcu sobie dogodzę.. mam nadzieję, że mi Emil pozwoli i nie będzie upierdliwy.. on na ryby a ja na spacer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.05.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 to wrzucam kilka fotek na zachetę sunia cudna - wyguglowałam sobie rasę - bomba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Noo jakbym na Słomczyn się wypuściła... Musiałaś...????????? A Twój westek też cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.05.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 nie mogłam sie oprzec... musiałam:p mój białas ostrzyzony po wiejsku - jak najmniej włosa;) obecnie jest szary - bo ziemie mamy rozgrzebaną w ogrodzie i lubi sie zapuszczać właśnie tam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.05.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ba, aż mi żal, że w tym roku nie pojadę nad nasze morze.... ma ono swój urok. A u nas zimno zimno deszcz pada brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Powiem siemanko! Westchnęłam sobie na widok morza i plaży .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.05.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ale piękne widoki u Ciebie . Nie miałabym nic przeciwko by u nas później kwitło - byle mieć w zasięgu ręki morskie bałwany i zmarszczki plażowego piasku Ale tymczasem cieszmy się tym co mamy - a Twój ogród ładnie to obrazuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.05.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 i zmarszczki plażowego piasku mówisz - masz:) jestem wykończona...praca koncepcyjna;) mnie pognebiła...po 5 godzinach wytyczania podjazdów, ścieżek itp itd dalej nie wiem, czy jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Am... ależ mi się dzisiaj szum morza marzy..... Ewa.. no i z kim ja będę jajcoka sączyć????? no z kim? Braza .. odpoczęłaś.. ale zmarzłaś.. ogrzej się u mnie.. w kominku napaliłam... Cze Ewcia.. jak fajnie, że zajrzałaś.. Ty tak jak i ja tęsknimy za szumem fal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.05.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 czy ja jestem w dwóch osobach czy są dwie Ewy? Amglad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.05.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 czy ja jestem w dwóch osobach czy są dwie Ewy? Amglad? hej, z tego co wiem, jestem jedna i to Ania na dodatek, nie Ewa;) jak patrze w lustro, to jest nas dwie, ale też Anie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ty w jednej.. Julianka w drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.05.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 amglad, cudowne zdjęcia znad morza! Lejesz miód na moje serce Ja morze kocham, uwielbiam i tak niesamowicie tęsknię! Pozdrawiam z dziś, niestety, bardzo mokrego południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.05.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 amglad, cudowne zdjęcia znad morza! Lejesz miód na moje serce Ja morze kocham, uwielbiam i tak niesamowicie tęsknię! Pozdrawiam z dziś, niestety, bardzo mokrego południa Nelcia, widziałam zdjęcie;) trzymam kciuki i gratuluję:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts