Arnika 04.05.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 W sumie na razie nic dla siebie nie szukam.. ale Braza szukała do siebie do wiatrołapu.. i pytała o moje tubki co mam w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.05.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 może kiedyś Ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.05.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Arnika!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Dopiero dzisiaj widziałam w Twojej galerii foty łazienki i stołu! O matko, jak pięknie!!!! Łazienka wyszła ślicznie, jest jasna, bardzo elegancka, lekka. O! Lubię to A stół mnie powalił już totalnie. Niom, nieźle odwalasz chałupę. Z takiej to żal wychodzić Gratulacje!!! Udanej niedzieli. My właśnie zabieramy się za kociołek To znaczy, za zjedzenie tego, co w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Smacznego Nelciu... Dzięki za pochwały Nareszcie zaczynamy wykańczać domek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 TARcia jak Ty nie to kto??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Aaa nieee nie neiiieeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.05.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 PIękny ogródek Arni, jak słonecznie i wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Słonecznie i jasno dziś było po wczorajszym szarym i deszczowym dniu.. ale zimno było niesamowicie..Byliśmy na grillu ... i przemarzłam... nie mówiąc o gardle, bo teraz boli po śpiewaniu wszystkiego chyba co polskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.05.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 U nas zero deszczu od dawna. A by sie przydało. A w takie zimne dni lepsze jest ognisko. U nas sie wczoraj sprawdziło. Wpierw ludzie pomarzli przy grillu i zaraz sie ogrzali przy ognisku. Siedzielismy do północy. Sprawilismy sobie taki trojnog z kratka i pieklismy kielbaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 U nas zero deszczu od dawna. A by sie przydało. A w takie zimne dni lepsze jest ognisko. U nas sie wczoraj sprawdziło. Wpierw ludzie pomarzli przy grillu i zaraz sie ogrzali przy ognisku. Siedzielismy do północy. Sprawilismy sobie taki trojnog z kratka i pieklismy kielbaski. Ja też wczoraj siedziałam najpierw przy grillu, a potem przy takim trójnogu:lol2:... Ale i tak zmarzłam . Wioluś, fajny mebelek zanabyłaś . Czekam na fotki w realu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Kochane jesteście, dzięki piękne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Też rozpaliliśmy ognisko.. ale i mimo to przemarzłam... W nocy był mróz... rano taras oszroniony zastałam.. i trawka też oszroniona... Brrrr... Nic dziwnego, że tak marzłyśmy wczoraj... Emil był natomiast cały weekend z dziadkiem nad jeziorem.. złowił z 30 płoci i leszczy, (wrzucił je do jeziora), żeglował.. dziś go prosto do szkoły odbierałam.. jakiż był szczęśliwy... A tam inny wymiar.. inny świat.. choć ja warunków spartańskich nie lubię i ja tam jeździć nie lubię.. za to młody uwielbia.... Dziś chłodno nadal.. choć już około `10*C.. ale słonko cudnie świeci... Braza.. ni ma za co Rasia.. też czekam.. co to nabyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 05.05.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Ślicznie u Ciebie w ogrodzie,stół pierwsza klasa,tylko biesiadować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 - 2C było, pomidory już drugą noc opatulone, inaczej musiałabym je na kompost wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Całe wino mi przemarzło . Pomidorów jeszcze na szczęście nie wystawiłam... ufff . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.05.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Wiola ..piekny mebelek nabyłaś !!i widac w idealnym stanie:yes: Mam do Ciebie prośbę ..podaj mi przepis na kociołek czy duszonki ..czy jak to sie tam u was nazywa .Kupiłam sprzęt, a teraz potrzebuję sprawdzonego przepisu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Beata.. kiedy nie ma przepisu... Ziemniaki oskrobane kroisz w plastry.., cebula półksiężyce lub całe plastry, boczek cienko w plasterki i drobno wzdłuż.. na takie prostokąciki.., kiełbasa np podwawelska w półksiężyce cienko... sól , pieprz do smaku.. nie wiem ile... Jedni dają buraki , inni nie.. to zleży od upodobań,,... jeszcze inni dają marchew, ale słodkie wychodzi.. też jak kto lubi.. ja daję paprykę czerwoną bo lubimy... I tak.. 5kg ziemniaków , 0,5-1 kg cebuli,0,5-1kg boczku wędzonego ( ja nawet czasami kupuję parzony bo mogę krótko piec) 3-4 laski kiełbasy.. i to wszystko zależy czy ma być bardziej z kiełbasą i boczkiem czy bardziej ziemniaki... Sama musisz wypróbować.. czasami wolę dać więcej boczku niż kiełbasy...No i nie przesól.. zawsze można dosolić.... nawet na talerzu..I do popicia żurek albo kefir... Smacznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 A po mebelek jutro jadę to się okaże co to nabyłam.. na razie kasa za[płacona i suprajś Rasia.. przykro jak czytam, ze u Ciebie i u dziewczyn mróz szkód narobił.... U mnie chyba nie.. ale nie miałam czasu sprawdzić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts