Arnika 14.05.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Dopiero wróciłam.. prawie caaały dzień... Wiadomość do Ewy.. u pulmono byłam... wreszcie.. i w miarę dobrze jest, będę żyła... co prawda jakieś psik dostałam i tabletki singular... ale żyć będę... Bożesz... co tam luuudzi... Mam dość na jakiś czas... Wpadłam do domku.. sajgon dziadek zrobił/zostawił/naznosił...... wyrzucam co popadnie.. stare ciuchy, buty, kołdry, poprałam pościele firankę zasłonki... wszystkie naczynia wzięłam do domu.. właśnie zmywarka myje..Poodkurzałam... Jutro dalsza część zabawy , tym razem mycie i szorowanie... ledwo co żyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.05.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Że żyć będziesz, to się cieszę Hm, to teraz popatrz sobie dokładnie kiedy i dlaczego ci gorzej. Dobra obserwacja to podstawa a nie testy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Kiedy jest wilgotno, kiedy pyli brzoza, bylica, trawy, roztocza... ale niezbyt dobrze jest gdy kwitnie brzoza , a jej za płotem nie mam mało, ale jeszcze nie jest tragicznie bo za dużo wówczas nie wychodzę... i tego czego wytrzymać nie mogę to bylica... przez tego chwasta ewakuuję się nad morze .. bo tam tego świństwa jest mniej i mogę oddychać... nawet nie miaąłam pojęcia na co jestem uczulona .. i to obserwacja, ze połowa lipca a ja kicham, smarkam, oczy spuchnięte załzawione, oddychać nie mogłam.... jak w tym czasie nad morze wyjeżdżałam to było jeszcze z dzień dwa dni źle, potem jak ręką odjął.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.05.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Śliczna trawa u TAR, śliczne głogi u pestki, z bylicą Arniko też mam problem uczuleniowy, mimo, żem nad morzem U mnie ogród odłogiem chwilowo, bo matury, matury, matury. A i niezbyt ciepło na dworze. No nie taki miał być ten maj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.05.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Kiedy jest wilgotno, kiedy pyli brzoza, bylica, trawy, roztocza... ale niezbyt dobrze jest gdy kwitnie brzoza , a jej za płotem nie mam mało, ale jeszcze nie jest tragicznie bo za dużo wówczas nie wychodzę... i tego czego wytrzymać nie mogę to bylica... przez tego chwasta ewakuuję się nad morze .. bo tam tego świństwa jest mniej i mogę oddychać... nawet nie miaąłam pojęcia na co jestem uczulona .. i to obserwacja, ze połowa lipca a ja kicham, smarkam, oczy spuchnięte załzawione, oddychać nie mogłam.... jak w tym czasie nad morze wyjeżdżałam to było jeszcze z dzień dwa dni źle, potem jak ręką odjął.. no to już wiesz, kiedy się dusisz i musisz na początku włączać leki. . Od traw można się odczulić, ale to działa bardziej na oczy i katar, niż na duszność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarobiały 15.05.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) Arniko pytałam kilka dni temu o białego baldocera. Płytki są matowe i w połysku. Czy Twoje satynowe to te matowe ? Oglądałam dziś stare meble w antik centrum. Mam od nich pare rzeczy i jestem zadowolona. Spójrz - może coś zaciekawi. Jeśli trzeba to usunę wpis, żeby nikt nie podejrzewał o reklamę. Pozdrawiam. Edytowane 15 Maja 2014 przez szarobiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 No to chyba ja mam te matowe.. bynajmniej nie są z połyskiem i nie świecą się... ale widziałam i bardziej matowe więc myślałam, że te są satynowe.. Ot blondynka... Mówisz o tym antik z allegro? przeglądałam ich kilka razy... Ewa.. jestem zabezpieczona.. i na morze smyrnę jak bylica zacznie mnie rozkładać... Trawy mi aż tak nie dokuczają... nie najlepiej jest z brzozą.... a tragicznie z bylicą...An... no bo Ty bliżej 3city mieszkasz.. a ja w zachodnie wybrzeże zwykle wybywam.. choć pewnie że znajdzie się i bylica... ale jest jej znacznie mniej niż u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarobiały 15.05.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Tak, mówię o nich. Zakładam tylko, że meble przemaluję farbą akrylową na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Z tym, że oni mają zazwyczaj styl ludwikowski... i chyba bo mnie on nie bardzo pasi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Komoda którą kupiłam jako pierwsza.. stoi na środku salonu.. Oczywiście TV nie jest przeniesione... Mąz tłumaczył się, że szyby nie ma.. no to wsiadam w samochód... i za 20 min byłam już z szybą... szyba leży na szafce w wiatrołapie... i cczeka na zmiłowanie... męża...A mnie to pikuś... niech sobie on robi co chce z tym swoim czarnym pudłem przy którym śpi... Jestem zła... brrr... Za to byłam dziś na szkolnej uroczystości.. dzień patrona szkoły .. Jana Pawła II .. msza w kościele z biskupem, bierzmowanie dzieciaków, później cudna akademia.. noo takiej to ja jeszcze nie widziałam... Łza nie jedna poleciała... oczy się pociły .. i buzia uśmiechała... Noo cudnie było... Z radnymi porozmawiałam, jestem umówiona .. na przyszły tydzień... chcemy lepsze dowozy dla dzieciaków.. i więcej opiekunek... chcemy więcej sportu .. SKS : sekcja pływanie ... , piłkarzy chcę posłać na murawę.. na prawdziwe boisko... i pomieszać nasze chłopaki ze zdrowymi chłopcami... ciekawe czy się to uda... i oczywiście transporty dla dzieciaków... Wstępnie mamy to zaklepane... zobaczymy co dalsze rozmowy pokarzą i jak dojdziemy do konkretów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.05.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Cześć Gosiaczku Czy u Was pada i jest zimno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.05.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Zimno i pada, choć na szczęście mało wody przybywa - widzę po oczku wodnym Za to dostałam ostrzeżenie z gminy o intensywnych opadach, gradzie i burzach A u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Padda, przestaje, to znów pada... dżdży cały prawie czas...Zimno... i wilgotno...Za to trawa rośnie.. i kiedy ją skosić jak jest mokro...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.05.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 u mnie to samo, ale zdążyłam przed deszczem, w tajemnicy przed moim m rozsypać nawóz, zobaczymy jak trawa ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 U mnie od wczoraj po poługniu potop. Woda stoi po kostki w jednym miejscu na trawniku. W przyszłej piwniczce pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.05.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Upssssssssss pestko, to fatalnie ... co zrobisz piwniczce by się nie topiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.05.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Czyli zaczynamy zaklinać deszcze.....zlatujcie tutaj ;) A co to za piwniczka pestko? Arniko, odpowiedziałam u siebie a Vesila trafiła bezbłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Spokojnie, to na razie dół czekający na wybudowanie piwniczki. W zeszłym roku się nie dało bo zbyt mokro było. W tym roku już wydawało się okey i taka pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts