Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

:) :hug:

Dopiero wróciłam.. prawie caaały dzień...

Wiadomość do Ewy.. u pulmono byłam... wreszcie.. i w miarę dobrze jest, będę żyła... co prawda jakieś psik dostałam i tabletki singular... ale żyć będę...

Bożesz... co tam luuudzi...

Mam dość na jakiś czas...

Wpadłam do domku.. sajgon dziadek zrobił/zostawił/naznosił...... wyrzucam co popadnie.. stare ciuchy, buty, kołdry, poprałam pościele firankę zasłonki... wszystkie naczynia wzięłam do domu.. właśnie zmywarka myje..Poodkurzałam...

Jutro dalsza część zabawy , tym razem mycie i szorowanie...

ledwo co żyję...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kiedy jest wilgotno, kiedy pyli brzoza, bylica, trawy, roztocza... ale niezbyt dobrze jest gdy kwitnie brzoza , a jej za płotem nie mam mało, ale jeszcze nie jest tragicznie bo za dużo wówczas nie wychodzę... i tego czego wytrzymać nie mogę to bylica... przez tego chwasta ewakuuję się nad morze .. bo tam tego świństwa jest mniej i mogę oddychać... nawet nie miaąłam pojęcia na co jestem uczulona .. i to obserwacja, ze połowa lipca a ja kicham, smarkam, oczy spuchnięte załzawione, oddychać nie mogłam.... jak w tym czasie nad morze wyjeżdżałam to było jeszcze z dzień dwa dni źle, potem jak ręką odjął..

Śliczna trawa u TAR, śliczne głogi u pestki, z bylicą Arniko też mam problem uczuleniowy, mimo, żem nad morzem :) U mnie ogród odłogiem chwilowo, bo matury, matury, matury. A i niezbyt ciepło na dworze. No nie taki miał być ten maj.

Kiedy jest wilgotno, kiedy pyli brzoza, bylica, trawy, roztocza... ale niezbyt dobrze jest gdy kwitnie brzoza , a jej za płotem nie mam mało, ale jeszcze nie jest tragicznie bo za dużo wówczas nie wychodzę... i tego czego wytrzymać nie mogę to bylica... przez tego chwasta ewakuuję się nad morze .. bo tam tego świństwa jest mniej i mogę oddychać... nawet nie miaąłam pojęcia na co jestem uczulona .. i to obserwacja, ze połowa lipca a ja kicham, smarkam, oczy spuchnięte załzawione, oddychać nie mogłam.... jak w tym czasie nad morze wyjeżdżałam to było jeszcze z dzień dwa dni źle, potem jak ręką odjął..

no to już wiesz, kiedy się dusisz i musisz na początku włączać leki. . Od traw można się odczulić, ale to działa bardziej na oczy i katar, niż na duszność.

Arniko pytałam kilka dni temu o białego baldocera. Płytki są matowe i w połysku. Czy Twoje satynowe to te matowe ? Oglądałam dziś stare meble w antik centrum. Mam od nich pare rzeczy i jestem zadowolona. Spójrz - może coś zaciekawi. Jeśli trzeba to usunę wpis, żeby nikt nie podejrzewał o reklamę. Pozdrawiam. Edytowane przez szarobiały

No to chyba ja mam te matowe.. bynajmniej nie są z połyskiem i nie świecą się... ale widziałam i bardziej matowe więc myślałam, że te są satynowe..

Ot blondynka...

Mówisz o tym antik z allegro? przeglądałam ich kilka razy...

Ewa.. jestem zabezpieczona.. i na morze smyrnę jak bylica zacznie mnie rozkładać... Trawy mi aż tak nie dokuczają... nie najlepiej jest z brzozą.... a tragicznie z bylicą...

An... no bo Ty bliżej 3city mieszkasz.. a ja w zachodnie wybrzeże zwykle wybywam.. choć pewnie że znajdzie się i bylica... ale jest jej znacznie mniej niż u nas...

Komoda którą kupiłam jako pierwsza.. stoi na środku salonu.. Oczywiście TV nie jest przeniesione...

Mąz tłumaczył się, że szyby nie ma.. no to wsiadam w samochód... i za 20 min byłam już z szybą... szyba leży na szafce w wiatrołapie... i cczeka na zmiłowanie... męża...

A mnie to pikuś... niech sobie on robi co chce z tym swoim czarnym pudłem przy którym śpi...

Jestem zła... brrr...

Za to byłam dziś na szkolnej uroczystości.. dzień patrona szkoły .. Jana Pawła II .. msza w kościele z biskupem, bierzmowanie dzieciaków, później cudna akademia.. noo takiej to ja jeszcze nie widziałam...

Łza nie jedna poleciała... oczy się pociły .. i buzia uśmiechała...

Noo cudnie było...

Z radnymi porozmawiałam, jestem umówiona .. na przyszły tydzień... chcemy lepsze dowozy dla dzieciaków.. i więcej opiekunek... chcemy więcej sportu .. SKS : sekcja pływanie ... , piłkarzy chcę posłać na murawę.. na prawdziwe boisko... i pomieszać nasze chłopaki ze zdrowymi chłopcami... ciekawe czy się to uda... i oczywiście transporty dla dzieciaków...

Wstępnie mamy to zaklepane... zobaczymy co dalsze rozmowy pokarzą i jak dojdziemy do konkretów...