Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

I burze zalały i piorunami ciskało.. baaardzo..... ale powodzi nie ma...

Natomiast pomarańczowi od jakiegoś czasu nie wysyłali mi faktur... i zapomniałam zapłacić.. odcięli mnie od świata.. i nie wiem czy przywrócili mi neta czy nie, bo albo nie przewrócili nam albo sfiksowały w domu komputery i trzeba je skonfigurować.. ale nie miałam czasu za nic.. może dzisiaj pogrzebię, najgorsze , że zrywam ze skubańcami, bo w marcu skończyła mi się z nimi umowa (faktur papierowych brak brak.. a maila mojego nie mieli..., więc e faktury nie wysyłali na pewno... ) i nie wiedziałam nawet, że podskoczyła mi opłata z 32zł na 64zł... i teraz mam ich aż do lipca...

Idę z mini na wojnę... pewnie nie wygram no bo i jak.. ale klienta kilkunastoletniego właśnie stracili...

Brrrr...

Nadaję od teściowej...

U nas wszystko OK...

Mąż chwilowo wyjechał..

Młody wyjeżdża we wtorek na zieloną kolonię i rehabilitację ze szkoły....

Będzie przez kilka dni w połowie pusta chata.... ale mam sporo do pracy...

Aaaa ... starszak dorósł wreszcie do prawka.. idzie .. nareszcie.....

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No do lipca muszę być z nimi.. później jadę nad morze z młodym wiec mi net nie będzie potrzebny, a w razie czego to na recepcji jest wi-fi, a potem chyba zajrzę do dodać... bo jakoś mnie fioletowi nie przekonują z netem... u nas jest słaby zasięg...

Mam tylko jedno ale... muszę coś zrobić abym miała go z powrotem... bo na miłość ... ileż to można podłączać.. ni ile... ?????? chyba w kompach się poprzestawiało...

No i za telefonem się rozglądałam... ale przekonana nie jestem...

TARcia jest zadowolona ze swojego... Rasia ze swojego.. a ja jestem zielona w dotykowych.. tylko teraz to same dotykowe... mnie on rybka.. ale janosik i gps by się przydał... czasami... ciśnienia nie mam...

Jak macie sprawdzone telefony i wiecie, że są dobre i fajne to nazwę proszę podać.. a ja podumam...

I ja tylko dzwonię z tel, sms czasami... zdjęcie okazjonalnie i koniec... no czasami budzik jeszcze i kalkulator...

Ja od lat w przyjaźni z iPhonem i T-mobile. Właśnie piszę z pociągu. Net działa dość prędko. A od 3 miesięcy nie mam nawet w domu problemu chociaż my jesteśmy na granicy zasięgu 2 wież. Net na telefonie działa i nie rwie połączeń. T-mobile modernizację nadajników zrobiło.

iPhona zamieniłabym tylko na któregoś Samsunga :)

Nadaję od teściowej....

Wojnę wypowiedziałam pomarańczowym.. i to nie o 4zł a o 32 zł, brak dobrego neta a obiecywali, brak dobrego zasięgu a obiecywali postawić nadajnik... no ni dla zasady...

Telefon... muszę jakiś nabyć ale ja zielona jestem...

Jak będę miała kupić... spiszę i pójdę do sklepu pooglądać co i jaki fajny.. w sumie mi dotykowy za bardzo nie potrzebny... bo ja tylko gadam przez fona, raz na rok sms i mms, zdjęcia sporadycznie... i tak ich nie zrzucę na kompa... jedynie po to mi dotykowy aby móc korzystać z janosika... Rasia fajny miała... ale jak do wakacji nie kupię to rybka mi to... moja klawiszowa metalowa nokia jest ok.. dzwonię, rozmawiam, i rybka mi to, że nie jest modna...

Muszę więc pójść do tego plusa i oblookać tego neta... a plus i polsat to to samo...?

Dzięki Tola... u nas akurat mokro i ponuro...

Z Janosika korzystała \Rasia.. spodobał mi się... a ja punktów nie mam, i niech tak pozostanie...

Młody wyjechał na turnus rehabilitacyjny ze szkoły nad morze... mam dwa tyg luzu... :lol::wiggle: choć spraw po kokardę do załatwienia...

Neta nadal nie mam...:(