Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nimesil i zaldiar może każdemy się przydać, każdy jakąś tam rwę czy bóle szyi kiedyś dostanie ;) To są leki przeciwbólowe- Nimesil też ma działanie przeciwzapalne czyli takie "korzonkowe" a Zaldiar to pochodna narkotyczna, czysto przeciwbólowy - jak ktoś złamie nogę to jak znalazł. Daj lekarzowi w przychodni, on da komuś biedniejszemu albo bedzie miał w prywatnej apteczce dla potrzebujących.

Teraz w czasach tego piiii NFZtu i apetytów US nie wiadomo, co z tym zrobić :confused:

Nimesil i ja używałam jak mi szyja wysiadła.....

Ja też bym podała dalej.. a nie wrzucała do pojemnika do utylizacji...

Jak Emilowi lekarka zmieniła leki to podeszłam do pielęgniarki o zapytałam czy zna jakieś dziecko , które przyjmuje takie leki... albo czasami matce braknie leku dla dziecka/dorosłego i nie ma wizyty u lekarza, nie ma recepty.. to takie leki zawsze się przydadzą.. i z całą pewnością trafią do tej osoby , która bardzo tego potrzebuje...

Oddałam plusa.. wzięłam play... i zobaczymy.. szału nie ma... jadę na H na jednej/dwóch kreskach.. o LTE nawet już nie marzę.. podłączali mi ponad pół dnia.. już mnie lekko denerwowało...

I sama nie wiem które lepsze.. pośmigam ten tydzień i chyba zobaczę jeszcze z T- mobile...

Trawa skoszona,... ja zaczęłam.. duży odebrał mi pracę...

Nic mi się nie chce robić... a mam walizę ciuchów do prania... jedna pralka włączona...

Mąż wyfrunął na północ.. więc jestem chwilowo mniej zajęta.. młody nadrabia zaległości w jeżdżeniu na rowerze... tylko głowa mu podskakuje..

Ja mam tylko kolę w szklaneczce... :yes:

Za to wzięłam się wreszcie za Inkę.. maszynka do ręki... zaczęłąm golic.. jeden pasek.. i nie goli.. tempa jak diabli... Uprałam ją, nożyczkami podcięłam po całości... wysuszyłam.. i .. muszę nowe ostrze kupic.. zła jestem jak diabli..