Arnika 25.06.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 To Ty o pomidorze przez calutki dzień byłaś???Mam nadzieję, że na dół zeszłaś coś zjeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Za Dziadka kciuki trzymam. Dlaczego Wy do mnie nie zajechaliście skoro grochówką się wymienialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ale ja nigdzie nie byłam.. to mój połówek jeździ.. i ... teraz to ma już autostradę.... Do Ciebie to specjalnie trzeba pojechać... tylko kiedy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Półtorej godziny wyczekałam się na lekarza w czasie..., w którym powinien udzielać informacji o pacjentach... brrrrr.. Byłam dość zła.. bo odpowiedzi, że gdzieś jest mnie nie satysfakcjonowały... obleciałam dwie dyżurki pielęgniarskie kilkukrotnie pokój lekarzy, i wszystkie sale w poszukiwaniu doktora.. w końcu dość stanowczo zapytałam jednej doktórki gdzie jest i czy by po niego nie zadzwoniła, bo ja już półtorej godziny tu czekam.. przyszedł po 5 min... gdzie był.. kto go wie... Dziadek ma robione badania krwi, moczu, na poniedziałek panendoskopie, jak będzie mało.. to i TK... podejrzenia są.. ale na razie wróżenie z fusów... mnie wstępna diagnoza lekko ścięła z nóg... Idę po googlować i poczytać... Jutro mam wpaść do szpitala.. ale nie wiem jak będzie.. bo.. jest zakończenie roku i może być trudno.. ale będę się starała... Zaczęłąm się znieczulać... na razie jednym piwkiem... ale... muszę się odprasować i Emila gajer i koszulę.. Jutro mój syn kończy szkołę podstawową... Nie powiem.. trudno było.. ale kończy i to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Odbież privka... Robią badania.. wstępnej diagnozy brak... na razie... może jutro coś powie doktor więcej.. ale jest w pracy krótko a ja jestem z Emilem... muszę z nim być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 odgruzowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2014 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Przeczytałam sporo w necie... Na konsultacje nie pójdę już zielona i z ulicy... Zaczęłam się martwić coraz bardziej,bo żadna opcja nie jest dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Niestety... dwie opcje wykluczone... Dziadka wywożą na TK ... jeśli potwierdzą się moje przypuszczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Mam znów neta.. na wypróbowanie z .. + z tym, ze w polsacie wzięłam.. chodzi mi o ruter... dostałąm taki z zewnętrzną anteną... na razie w sypialni położyłam i ruter i antenę.. docelowo będzie na strychu za oknem.. ale dziś i nie mam siły i ochoty po strychu biegać... Może jutro.. Ale nie chce mi się NIC.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 pitulam Was obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.06.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 I po co mi net.. jak nie władujecie do mnie:rolleyes: Jak u nas leje.. czasami bardzo czasami trochę to znów przestaje...Trawy nie dam rady chyba skosić... Nie zrobiłam tego w sobotę... bo nie miałam głowy.., w niedzielę nie chciałam się tłuc... no to dostałam... dziś leje.. trawa śmignie i nie dam jej rady... Byłam sobie dzisiaj w Zakopcu.. wycieraczki okresowo nie nadążyły zbierać wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.06.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Arnika, kciuki trzymam za zdrowie Dziadka A jak w Zakopcu byłaś, to jutro na śniadanie oscypki na ciepło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja też za Dziadka kciuki zaciskam, wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Dziadziusia przekazał właśnie szpital do innego szpitala... tam będzie miał bardzo poważną operacje... tam zdecydują kiedy... chyba w piątek... Kciuki baaardzo potrzebne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts