Arnika 02.07.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 A pomarańcze do kąpieli masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Aaaa tam.. szybki... a zapach pomarańczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.07.2014 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 pamiętam, pamiętam poczytaj Timur i jego drużyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2014 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Gosia.. kiedy się nie da.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.07.2014 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 za dużo wypiłaś a na serio na strachy..... czytam kryminały - mnie pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Dziadziuś miał wczoraj zabieg ECPW i został zaprotezowany... operacja odroczona.. i oby nie musiało jej być.... opis taki sobie... na wyniki z biopsji przyjdzie nam jeszcze poczekać... ale... Z godziny na godzinę wyglądał lepiej, coraz więcej mówił, nawet żartował.. doprowadzając nas do śmiechu.. Emil się zaśmiewał z Dziadka... humor mu dopisywał... ale ten humor wynikał też z opowiadania Dziadka.. bo wszystko mu się poplątało.. ale to i tak śmiesznie wychodziło.... Został przewieziony z powrotem do naszego szpitala... i już chciał wieczorem się wypisywać... bo coś tam mu się nie podobało... Apetyt powolutku mu wraca.. zjadł ciastko drożdżowo-półfrancuskie ze smakiem, kilka moreli, aż radość mnie rozpierała jak jadł... (nie jadł już NIC )Nawet już wychodzić wieczorem chciał.. bo coś tam mu nie pasowało... przetłumaczyłam.. chyba został... Jak nic.. tyłek mu odżył...Choć objawy jeszcze nie ustąpiły i lekarka mówiła o kolejnych 10 dniach hospitalizacji... ale ... to już tylko 10 dni... Po nieprzespanych kilku nocach jestem półprzytomna... Zeszło ze mnie takie napięcie i kamień spadł mi z serca... oby na zawsze... bo już bardzo czarne myśli mi się kłębiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 W ramach zabicia czasu i niedopuszczania złych myśli podczas oczekiwania na wiadomości (doktora o info się nie doczekałam rano... wszyscy już na bloku, a pielęgniarki nie udzielają info) wsadziłam zieliny dobrobyt do ziemi na nową rabatkę , który zakupiłam 8 maja...Skosiłam trawnik... I sama nie wiem gdzie byłam i co zrobiłam, ale kilometrów sporo na trzaskałam... Czuję się zmęczona ale uradowana... Uffff ...Znieczulenie niech zadziała i idę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 to dobrze Wioluś trzymam kciuki dalej żeby Dziadziuś się "ogarnął" i wszystko było jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.07.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 :hug: dobrze będzie, a teraz wypoczywaj i sił nabieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Wiecie jak ja się cieszę... I co to znaczy mała rureczka czy sprężynka.. Właśnie dzień zreferowałam mężulkowi... zapracowany baaardzo.... też się ucieszył.... TARcia.. też będziesz miała i dobre wieści i zawsze jest nadzieja... ponoć ona umiera ostatnia.... i ja trzymam kciukiTy wiesz.. ja cieszę się że jest dostęp do neta.. a czasami i wiedzę i dostęp przeklinam... dobrze , że nie miałam dostępu do neta jak Emil był chory... chyba bm uwierzyła jednej pani profesor, że mamy się w nim nie rozkochiwać.. i jak wyrósł... Dziś oboje chłopcy mamę na rękach podniosą i przeniosą... Kciuki proszę trzymac nadal.. no może nie aż tak baaardzo zaciśnięte... , ale dobre myśli posyłać proszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 I za wszystkie dobre i ciepłe myśli, za kciuki i może za modlitwy dziękuję... Nawet nie macie pojęcia ... jak to jest być jedynaczką bez rodziców... mąż zapracowany 700km od domu... i nawet nie ma z kim pogadać... A Tu .... kilka bratnich dusz trzyma kciuki za całkiem obcego Dziadka... DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.07.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Arni tak ładnie napisałaś, że aż mi się łezka w oku zakręciła... też trzymam za Dziadka, którego nie znam, a Ciebie chociaż też właściwie nie znam... bo tylko wirtualnie to przytulam z całych sił Też jedynaczka;)... tyle, że mężowaty jest 24/h ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Arniko, ściskam tym mocniej, że wiem jak to jest. Mojego tatę ciągle chcę o coś zapytać. A ostatnio nawet mamę, choć różnie bywało między nami.To Ciebie chyba nie pocieszy, ale choć mój J. jest najczęściej w zasięgu mojego głosu, nie zawsze mi to pomaga.Ciesze się z Wami, że idzie ku dobremu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.07.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Jaki obcy dziadek - toż to Twój Dziadek i kciuki nadal trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 wszystkie Dziadki nasze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.07.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Możesz TARcie adoptować.. mam jeszcze swoich prywatnych Dziadków... znaczy i Babcię i Dziadka.... Nooo:) Przez Ciebie... no przez Ciebie ... kupiłam... ostróżki... sztuk 5 niespodzianki... mogą być i niebieskie i białe... mam je po ... nie pamiętam.. ale chyba po 4zł... i hyzopy 3 sztuki kupiłam za 10zł/3szt... i lubczyk... 3 papryki dostałam w gratisie... zapomniałam o selerze.. pietruszka wysiana nie wzeszła... poopa.. nie będzie do rosołku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts