Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No chyba, ze zarabiasz jak najmniejsza emerytura w Polsce :D

Wusia jak będę to zadzwonię....

A Ty Markotko przyjedź i zobacz co mam i jedź i kup, bo już mam gąszcz za naprawdę niewielkie pieniądze....

A nic nie mówię, ale jutro pan przyjedzie zobaczyć auto....

Pisałam w dzienniku o pierwszej działce? Pisałam

Obsadziłam ją ponad 100 ligustrami zimno zielonymi, migdałaek, i takie tam inne...

Zaprzyjaźniłam się z panem Wiesiem i wiem, że mi kłamu nie sprzeda....

Namiar na Myszków mam od Jerzego i tam dostałam duże iglaki, przynajmniej nie będę czekać kilka lat aż coś się odbije od ziemi...

A na targu kupuję róże, drzewka owocowe i pelargonie....

A , że gadać lubię to i ze sprzedawcami sobie pogadałam nie raz, i już wiem wszystko i nic :D

Jadę umyć autko, bo przyjedzie pan go pooglądać... ale coś mi się wydaje, że tylko pooglądać, bo ma wziąć go na kredyt, a kredyt ma przyznany o 5000zł mniejszy niż ma kosztować auto, a ja już nie spuszczę z ustalonej kwoty, bo za tyle to ja mam merbau do salonu.....

Trzymajcie kciukaski i nie zapeszać .....

Jadę też sadzić krzaki i drzewa....

Jak ja to mam wszystko zrobić i wszędzie zdążyć.....

Bo jestem sama... mąż w trasie, a przychodzą majstry dalej męczyć się z łazienką.... Mam nadzieję, że skończą....

Albo i nie....

A dlatego, że jestem sama to nie mogę posadzić ze sto, albo i lepiej krzaczków.... Trochę ciężko jest samej kopać, a jeszcze ciężej kopać i sadzić drzewa... Mysi do tego być facet....

Wusia.. odpowiem na temat krzaczków...

Kilka sosen i daglezje posadzone...

Zostało jeszcze całe mnóstwo krzaczków do posadzenia.... A jest tego cała moc....

Już mam ogródek :D

Dziewczyny jakie dobre i bezobsługowe kafle dać do przedpokoju, wiatrołapu i kuchni na podłogę , i żeby mnie nie zrujnowały. Dobrze by było, żeby były proste, bo te co mam w WC to krzywe, jak nie wiem....

Chciałabym w kolorze jaśniutkiej kawki z dużą ilością mleka... taki ciepły, śmietankowy beż....

A podobają mi się gresy rektyfikowane...

Ale jakie sa w użytkowaniu, jak się je utrzymuje w czystości..... Czy są proste.... I gdzie kupić w dobrej cenie...

Dziewczyny jakie dobre i bezobsługowe kafle dać do przedpokoju, wiatrołapu i kuchni na podłogę , i żeby mnie nie zrujnowały. Dobrze by było, żeby były proste, bo te co mam w WC to krzywe, jak nie wiem....

Chciałabym w kolorze jaśniutkiej kawki z dużą ilością mleka... taki ciepły, śmietankowy beż....

A podobają mi się gresy rektyfikowane...

Ale jakie sa w użytkowaniu, jak się je utrzymuje w czystości..... Czy są proste.... I gdzie kupić w dobrej cenie...

masz wymagania :lol: