Arnika 28.04.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Kurde ale sie obkupilas, ja nei wiem jak ty robisz, od 10 stron piszesz, ze nie masz juz pieniedzy a potem kupujesz roslin za 4 moje pensje tez tak chce Jak chcesz takie krzaczki jak ja mam to musisz ze mną jeździć na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 dzień dobry mówiłam nie grzebać w krzaczorach zbyt długo Jak z Tobą rozmawiałam, to już szażyło się, i jak płaciłam za krzaki, to już prawe ciemno było.... Ale pojechałam do Ciebie i pokazałam mężowi, Emilowi i Jerzemu gdzie Ciebie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 no to następnym razem proszę wcześniej cobym ja Wam też mogła pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 No jak ty nie zaplacilas nawet pol mojej pensji to ja tez chce kupowac tak tanio roslinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 No chyba, ze zarabiasz jak najmniejsza emerytura w Polsce Wusia jak będę to zadzwonię.... A Ty Markotko przyjedź i zobacz co mam i jedź i kup, bo już mam gąszcz za naprawdę niewielkie pieniądze.... A nic nie mówię, ale jutro pan przyjedzie zobaczyć auto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 A gdzie ty to kupujesz?? Nie wiem ile jest najnizsza emerytura ale pewnie moja pensja podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Część w Jaworznie i dostałam dużo sosen i daglezje gratis.... Oraz we wsi Wusi , i u mnie na targu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Na targu tez sa roslinki??? Ale ty sie rozbijasz po calej Polsce niemal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Są, są i to bardzo duuuużo.... I różnych, ale trzeba wiedzieć co i u kogo kupić, bo się można przejechać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 A ty skad wiesz takie rzeczy?? tzn u kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Pisałam w dzienniku o pierwszej działce? Pisałam Obsadziłam ją ponad 100 ligustrami zimno zielonymi, migdałaek, i takie tam inne... Zaprzyjaźniłam się z panem Wiesiem i wiem, że mi kłamu nie sprzeda.... Namiar na Myszków mam od Jerzego i tam dostałam duże iglaki, przynajmniej nie będę czekać kilka lat aż coś się odbije od ziemi... A na targu kupuję róże, drzewka owocowe i pelargonie.... A , że gadać lubię to i ze sprzedawcami sobie pogadałam nie raz, i już wiem wszystko i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Jadę umyć autko, bo przyjedzie pan go pooglądać... ale coś mi się wydaje, że tylko pooglądać, bo ma wziąć go na kredyt, a kredyt ma przyznany o 5000zł mniejszy niż ma kosztować auto, a ja już nie spuszczę z ustalonej kwoty, bo za tyle to ja mam merbau do salonu..... Trzymajcie kciukaski i nie zapeszać ..... Jadę też sadzić krzaki i drzewa....Jak ja to mam wszystko zrobić i wszędzie zdążyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 No i pupa... Nie zdążyłam posadzić ani jednego drzewka, bo nie miałam kiedy... Na jutro nie mogę nic planować, ale muszę sadzić, bo się zmarnują drzewka....A mężuś wyjeżdża w trasę, i zostaję z setką krzaków .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 dobry wieczóra czemu nie możesz planować nic na jutro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Bo jestem sama... mąż w trasie, a przychodzą majstry dalej męczyć się z łazienką.... Mam nadzieję, że skończą....Albo i nie.... A dlatego, że jestem sama to nie mogę posadzić ze sto, albo i lepiej krzaczków.... Trochę ciężko jest samej kopać, a jeszcze ciężej kopać i sadzić drzewa... Mysi do tego być facet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ja bym Ci chętnie pomogła ale raz że sama siebie dogonić nie mogę dwa by mnie masażysta zabił jakby mnie przyłapał na kopaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Dasz rade Arnika, ja tez sama kopalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 dobry wieczórArnika autko poszło?? krzaczki posadzone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Wusia.. odpowiem na temat krzaczków... Kilka sosen i daglezje posadzone... Zostało jeszcze całe mnóstwo krzaczków do posadzenia.... A jest tego cała moc.... Już mam ogródek Dziewczyny jakie dobre i bezobsługowe kafle dać do przedpokoju, wiatrołapu i kuchni na podłogę , i żeby mnie nie zrujnowały. Dobrze by było, żeby były proste, bo te co mam w WC to krzywe, jak nie wiem.... Chciałabym w kolorze jaśniutkiej kawki z dużą ilością mleka... taki ciepły, śmietankowy beż.... A podobają mi się gresy rektyfikowane... Ale jakie sa w użytkowaniu, jak się je utrzymuje w czystości..... Czy są proste.... I gdzie kupić w dobrej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Dziewczyny jakie dobre i bezobsługowe kafle dać do przedpokoju, wiatrołapu i kuchni na podłogę , i żeby mnie nie zrujnowały. Dobrze by było, żeby były proste, bo te co mam w WC to krzywe, jak nie wiem.... Chciałabym w kolorze jaśniutkiej kawki z dużą ilością mleka... taki ciepły, śmietankowy beż.... A podobają mi się gresy rektyfikowane... Ale jakie sa w użytkowaniu, jak się je utrzymuje w czystości..... Czy są proste.... I gdzie kupić w dobrej cenie... masz wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts