Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nad morzem pogoda dopisuje... choć morze baaardzo spokojne, co mnie z kolei niepokoi....

Za to nie pada.. ale jakieś wilgotne to powietrze i mgła jest... choć przez dzień świeciło słońce....

Emil jak to Emil.. z roweru nie schodzi, na ryby jeździ, w basenie się kąpie.. i w morzu szaleje... całe szczęście, że nie karze mi ze sobą na ryby jeździć/chodzić... tego bym nie zniosła...

Wioluś, spóźnione mocno, ale najszczersze życzenia 100-u lat w zdrowiu, szczęściu i miłości.

Przytulam....jeśli dobrze zrozumiałam....:hug:

No i życzę prawdziwego odpoczynku od wszystkiego, od czego chcesz wypocząć.

Wysmażaj na słonku to, czego za dużo, wróć uśmiechnięta i zadowolona.

Bo dobra Wiola...to szczęśliwa Wiola ;) :)

Melduję, że na północy deszczu nie ma (raz troszkę popadało przed wieczorem jednego dnia... przez dwa tyg.)

Słońce świeci niemiłosiernie..., morze raz spokojniutkie, innym razem z falami, które ja kocham... Słoneczko choć grzeje i parzy, plażowicze się skwierczą..., ale mnie nie ubywa tu i ówdzie... nooo raczej przybywa, bo jedzenie suuuper...

Emil szaleje... on tutaj czuje się jak ryba w wodzie... no i on w wodzie też super się czuje... pływa... wczoraj zdobył kartę pływacką...

Dla niego to pikuś był.. basen w całości pod wodą..., i wszystkie style ratownikowi zaprezentował... no i kartę ma :)

Gosia... Emil chyba na drugie imię powinien mieć na "woda"... on wodę kocha w każdej postaci...

i żeby nie było.. nauczył pływać się sam, nie chodzi na kursy, basen czasami.. no w nowej szkole mają teraz rok basenu, ale basen raczej reha a nie pływacki...

Ewa.. mamy jeszcze tu tydzień... jak na razie pogoda jak w południowych krajach... ciekawe jaki będzie ten tydzień... ale młody zapowiedział wędkowanie, bo jest jak to określił .. ''Zjarany"...

Nie wracamy koło Ciebie :(

Kuchnia jest z forniru dębowego , kolor naturalny dąb.