Arnika 02.08.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Kolejny dzień słonecznej pogody za nami:) Za to z "domu"wieści nieciekawe... znów z Dziadkiem nie jest dobrze.. leży w klinice... Ja tu.. On tam.. cała Polska między nami... Oszaleję chyba.. Wyjechać nie mogę... bo Emil... Nie pomogę nic.. bo choroba poważna... Nie mogę w sumie zrobić NIC... Zalecenia od Babci.. weź sobie tableteczkę na uspokojenie... Nooo dobra... zrobiłam sobie drinka... na spokojny sen... bo od ponad tygodnia nie śpię... czasami wcale... ale znając życie spokojny nie będzie... Młody szaleje...Dobrze mu tu... Nie wiem dlaczego powiedział dziś, że w przyszłym roku jedziemy w góry.. tylko po co, jak ja gór nie lubię, on chyba też... basenów brak, morza brak, jeziora brak..ryb nie ma gdzie łowić... to co on będzie niby tam robił....? nie mam pojęcia co...Chyba bredził, bo może za gorąco mu było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.08.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Spokojnego snu życzę Tym bardzie, że poradzić nic nie możesz - bądź dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.08.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 U nas cały czas słonecznie... Młody szaleje... Mamusia tylko po kostki do wody wchodzi.... , za to Młody z wody nie wychodzi... A takie mamy zachody słońca... A teraz lecę młodemu kibicować bo na zawody pływackie poszedł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.08.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Dobrze, że choć powzdychać sobie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.08.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Emil w swojej konkurencji wiekowej wygrał zawody pływackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.08.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 GRATULACJE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 super wyściskaj Bohatera a zdjęcia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.08.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 W imieniu Emiila dziękuję.. przekaże gratulki od dwóch Ciotek z netu i jednej z fona Po 3 tygodniach czas się pakować do domu... Ale.. mi się nie chce... Bohater dnia.. na rybach i ma wywalone na pakowanie.. Ja ze znieczulaczem w klawiaturę klikam.. Walizki w pawlaczu... Ciuchy w szafie... Trzeba się spakować.. Przed drogą wyspać.. No.. i mam za wiele do zrobienia na raz.. to klikać zaczęłam... Podsumowując.. niby powinnam wypocząć.. ale nic nie odpoczęłam... w każdym razie psychicznie.. może we wrześniu choć na chwilką odpłynę... Nie wiem czy to prawda, że A4 otwiera bramki w weekendy.. bo w korkach, jak na pogrzeb jechałam, to 3 godziny w korku stałam.. nie bardzo chce mi się szukać info:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 no znad morza ponoć do niedzieli włącznie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.08.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 korków dziś nie było na A1 - tylko tam otworzyli bramki http://wiadomosci.onet.pl/kraj/darmowy-przejazd-a1-bramki-otwarte-od-godz-16-w-piatek/tgntb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.08.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ja niestety A4 wracam... Przyjdzie mi robić wycieczkę krajoznawczą przez PL po starych drogach.. bo w korku z Emilem to ja już wolałabym na kopalnię węgiel przerzucać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.08.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Prawda!!! Masz już otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.08.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Łosia.. poklikałam.. i Tusk otworzył tylko na Gdańsk A1... bliższa koszula ciału...A ja korzystam z A4 Wrocław Katowice.. dwa tydnie temu stałam w 18km korku 3 godziny i 1 godzina na wysokości Opola zamknięty psa ruchu, ruch wahadłowy jedną nitką..... masakra...Tylko sznurek i powiesić się.. i po cholerę mi autostrady jak wiejskimi drogami dojadę może nie komfortowo. ale jednym ciągiem.. i Emilowi nie będzie się nudziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.08.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 No to leć gorszymi... może dłużej ale za to ciekawiej Ja to zazwyczaj najgorsze wybieram i ustalam sobie trasę z ciekawymi miejscami do obejrzenia... no ale ja to jestem dziwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 No to leć gorszymi... fligrym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.08.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Wiola, ja sama nie znam nikogo (o lekarzu piszę), zadałam pytanie, nie mam odpowiedzi. Jak się coś dowiem, to się odezwę. ten kolega, co się w tym specjalizuje jakoś nie odwiedza ostatnio forum a nie mam na niego prywatnych namiarów. Przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.08.2014 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Ewa.. to podaj nazwisko i imię i z jakiego miasta jest to sobie znajdą... Teraz jest sezon urlopowy to nie ma się co dziwić, że i ludzi nie ma... Poczekamy.... Rajzefibre mam.. spać za nic nie mogę... Niech to szlag.... a miałam być wypoczęta... No i polecę tymi innymi drogami... a niech to.. ale w korku 3 godziny stać za nic nie będę.. i nie chodzi tu o te kilkanaście złotych aby za przejazd nie zapłacić, ale o komfort i szybkość jazdy... I pomyśleć, że w zeszłym roku ja tą trasę zrobiłam w 6,5 godziny a w tym to już 11 godzin potrzebowałam.... i to 3 razy w tym roku tą trasę pokonałam i za każdym razem ponad 10 godzin potrzebowałam... Trzymajcie za nas kciuki... bo młody mapy nie przeczyta, a ja GPSów nie mam.... w komórce też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.08.2014 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 kciuk trzymam i jedź spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Szerokiej drogi... a może już dojechałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 jesteś już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts