Arnika 13.10.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Cudną mamy jesień... W ogrodzie nic nie robię.. bo nie mam za diabła czasu... Dziadzio miał dziś zaćmę usuwaną.. miałam po niego pojechać do szpitala, a on nikomu nic nie mówiąc wsiadł do autobusu i przyjechał z całym dobytkiem do domu.. lekarze chcieli po policje dzwonić... zapomniał się.. myślał, że to już... że nie będzie mnie robił kłopotu... no i musiałam go odwieźć do szpitala , odebrać wypis, apteka... pojutrze kontrola.. Pojutrze teściowa też jedzie do szpitala .. hurtem ich zawiozę.. Babcia tydzień temu wyszła ze szpitala... Kuźwa.. szpitalnie coś ostatnio u mnie... Za to na jutro garnitur przygotowany, biała koszula, krawat... Emil ma pasowanie na gimnazjalistę.. No i dzień nauczyciela.. Kwiaty kupione, czekoladki też... Smutne tylko to, że z całego gimnazjum jak na razie nie pozbierały klasy na kwiaty dla dyrektorek... Ja też troszkę musiałam o siebie zadbać.. odrosty zrobione, pedikiur też, manikiur tydzień temu więc jest OKi... sukienka elegancka przygotowana... Syn będzie elegancki... to i mama nie może odstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2014 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Pracowity czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 W domu mam już gimnazjalistę pełną gębą Za oknem mżawka albo wilgoć i w nocy mgły.. chłodno jest. W ogródku NIC nie zrobione.. pitole to... oby była trawa skoszona.. nie chodzi o koszenie trawy a o pozbieranie liści z trawnika kosiarką... bo za płotem brzozy postanowiły obnażyć się z ubranka.. i zasypują nasz trawnik Na zimę nie mam ani kawałeczka węgla... Mąż postanowił, że wreszcie zrobi pompę ciepła... Przywiózł wiertnicę, musi ją poskładać i może.. no waśnie może- zacznie wiercić w sobotę .. jak wywierci pionowo to zawiśnie w kotłowni PC... Oby .. bo zimne dni idą wielkimi krokami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.10.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Arni, kup węgiel Znając facetów..... Ja też ogród zaniedbałam. Powinnam poprzerywać truskawki, ale zostawię na wiosnę. Powinnam powyrywać jednoroczne przekwitłe kwiaty, jw. Ze strachem myślę, że za tydzień/dwa dąb zrzuci liście. tego jest zawsze z koło 10 wielkich worów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Nie kupię ani kawałka węgla... !!!! Mój mąż też się zawziął.. jak kupi węgiel.. to nie zrobi PC jak w zeszłym roku.. W sumie mnie jest rybka... bo ja nie palę.. to chłopakom ma być lżej. Słonko wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.10.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Raźniej mi nieco, bo i ja ogródek zaniedbałam, chroniczny niedoczas Sprzątam jedynie "co z wierzchu", tak się jakoś z tym czasem w tym roku mi porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.10.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 cos zaatakowalo mi swierki i sosny, pewnie jakis przedzior bo susza u nas totalna, grzyb nie mial szans. chociaz rownie dobrze jest szansa na osutke jesienna:sick:... Qrcze, przejrzałam się dzisiaj swoim sosnom - też mam problem - intensywnie żółkną im igły - od środka, czyli od pnia poczynając. Co to może być? Co z tym robić. Szkoda by mi było tych moich kosodrzewinek, spore już są i piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.10.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Węgla nie kupiłam... W kominku rozpaliłam.. cudnie się pali... i grzeje... Mam nadzieję, że jutro chłopaki ruszą z montażem wiertnicy... i zaczną co nie co wiercić... Mechanik wezwał nasze samochody... znaczy.. samochody zachciały zapisać się do sanatorium.. na spa.. i ulepszanie.. ot jak nie urok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.10.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 O moim mułku nie wspomnę... Ale nie znam i nie mam znajomych i zaufanych magików... a ten co pisze , ze się zna.. to czy ja wiem, ze się zna.. a może tylko tak pisze na np reklamie.. Ze znajomych też nikt nie poleca mi nikogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Od rana zawrót głowy... a wstałam na nogi o 6.45 , co jak dla mnie to dużo za wcześnie... Dziś Emil zaprosił kolegę na zaległe urodziny. Był torcik, ciacho , najsmaczniejsza chemia czyli czipsy .. i pizza w knajpie.... Wszyscy objedzeni i zadowoleni na maksa... Znaczy urodzinki się udały Mąż zaczął montować wiertnice... może jutro uruchomią... może... Ale coś w sprawie PC drgnęło... Oby odwierty zrobili i oby PC zawisła w kotłowni wypierając tym samym piec węglowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 to kciuki zaciskam by się zaczęło i w wwierciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 i żeby dostarczało pożądaną ilość ciepełka:hug: u mnie w domu dzisiaj tak gorąco było że się 3 razy chłopa pytałam czy pieca nie włączył to wyskoczył na mnie że jak palę w kominku to jak ma być, tym razem ja spojrzałam na niego jak na ufoludka bo paliłam owszem ale wczoraj po południu i za chińskiego boga nie wiem co się stało:rolleyes: ale po tyłku mi się lało:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Małe służbowe męża... i jest jeszcze jedno.. w ogródku Emila.. i oby było albo sprzedane .. albo niech stoi.. bezpieczne dziecko mam wówczas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Wusia... No właśnie oby...Boję się jak diabli.. nawet bardzo... Jutro mają wiertnicę poskręcać... nie wiem o której.. chyba po południu wezmą się za skręcanie.. Właściwe wiercenie nie wiem kiedy... może za tydzień, a może w tygodniu.. Rybka mi to.. ale węgla nie mamy NIC.. i chyba nic nie kupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 ja też groszku nie mam ale nie z mojej winy małż zawalił ale za to drewienko mam i cieplusio mi chociaż dzisiaj nie paliłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts