wu 24.10.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 to kciukasy za pozytywne załatwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.10.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 To niech się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Ano tak jest, człowiek plany sobie robi a los swoje! Powodzenia i powrotu do normalności:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Sprawę przemilczę... Prawnika mi trzeba... Jutro nad tym przysiądę.... Zimno mi... Węgla nie ma... PC nie ma.. odwierty nie zrobione... Ja już kapituluję... Dogrzewamy się kominkiem od czasu do czasu.... ale pikuś to... Zimno na dworze jak diabli... tak zimno, że trzęsę się w puchowej kurtce.. a o nogach już nie wspomnę..Jutro zakładam ciepłe spodnie i kozaki, rękawiczki i czapkę... Młody dla odmiany wczoraj z mokrą głową z basenu tylko w bluzie chodził po dworze.. dziś też tylko w bluzie...Teraz za oknem jest 2*C.... ciekawe ile będzie nad ranem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Szczerze to i ja dzisiaj łakomym okiem na zimową kurtkę spojrzałam ale mnie przyhamowało .... no bo w czym będe chodzić zimą????? Powodzenia Arnisia, nie daj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2014 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 W kożuchu.... U nas 0*C... ale chyba nie na minusie, bo nie widzę szronu na trawie,.... Podłogówka włączona.. na prądzie chodziła.. mąż wczoraj stwierdził, że trzeba przepalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.10.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 -4C pozwijały się w rurki liście rododendrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2014 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Wczoraj mąż kupił 2 tony węgla... W piecu rozpalone.. W domu cieplutko...Na dworze teraz jest +2*C.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.10.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Cieplutko mam nadzieję, że jednak wywierci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 jednak się złamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nie złamał się.. ale naprawdę nie ma czasu wywiercić dziurek i podłączyć PC... Stąd tylko 2 tony węgla.. I to w sumie na moją prośbę, bo mnie było zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Mam kołowrotek w domu..Załatwiłam całe mnóstwo spraw.. jeszcze tylko jutro... kosmetyczka, dentysta i wizyta w Zakopcu u lekarza z Teściową ... w piątek grobowce posprzątać ..ale to już na spokojnie.. Zimno jest.. Rano chyba przymrozki... jak wstaję to jest koło 0*C ..mgły okrutne, ale koło południa świeci cudne słonko, aż żyć się chce... wieczorem znów zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2014 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 U mnie w kominku codzienne rozpalanie już w krew weszlo. I w wiatrołapie ustawiliśmy programator na 4 rano w dni, gdy Młoda ma na 8-ą do szkoły, bo jakos tak nieprzyjemnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.11.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.11.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Jak tam pompa Weź lepiej "człowieka", wywiercenie dziurek to nie jest koszt zabójczy. Ja muszę sobie szafę wymyślić i też już widzę, że "człowiek" potrzebny, bo jak będę liczyć na męża, to się nie doczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Ja swoją szafę wymysliłam dośc szybko - na szczęście, bo im dłużej bym wymyslałam, tym drożej by mnie to kosztowało Siemanko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 "człowiek" od dziurek to koszt 80 zł za metr wiercenia (chyba w górę, zależy od podłoża...) metrów potrzeba z 250-300 jeśli dobrze kojarzę, a nie przysłuchiwałam się i doktoratu nie robiłam.. Więc musimy poczekać , tym bardziej, że wiertnica czeka u nas na placu... Jest mała , nie zrujnuje mi placu, podjazdu i ogrodu.. wiertnice od "człowieka" są wielkie na samochodach, a taki do nas od strony kotłowni już nie podjedzie...Pompa nie ma obudowy.. więc i ja czekam na pompę i obudowę... I mnie to rybka... Mąż ze starszakiem obsługują kotłownie i węgiel... To jego broszka jest mieć wygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Wczoraj paliliśmy w kominku... cudnie jest na ogień popatrzeć.. ale śmieci się bardzo... lubię kominek, ale nie lubię mieć kotłowni w salonie... Robię wieeelkie pranie... I chyba zabiorę się za mycie okien, póki jest cudna pogoda.. wypucuję je już na zimę i święta.. bo to średnia przyjemność myć okna w mrozie.. co najwyżej jak się ubrudzą to tylko przetrę.. ale to już pikuś będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts