Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie zaspałam dzisiaj... Braza miała mnie obudzić

Wstałam przed szóstą... pomogłam mężowi ...

Wypiłam już ze cztery kawy...

Zimno mi.. bo nie palili chłopaki w piecu.. młody się focha.. bo nie.. duży w pracy .. wychodzi przed piątą, mąż ciągle w drodze i go nie ma, ja nie umiem, albo raczej nie chce mi się... jakbym bardzo zmarzła to w kominku napalę... na razie pod kołdrą siedzę...

Muszę jednak zwlec sie z łóżka.. i jechać. Pewnie wrócę znów jak ciemno będzie..

U nas też na minusie . Jakieś choróbsko mnie bierze. Niedobrze mi, boli głowa, a za sprzątanie w szafach miałam się dzisiaj wziąć....Trzymaj się Arni.

Zamarznięta jestem...

Po południu starszak wrócił z pracy i rozpalił w piecu.. zanim bufor się zagrzeje, zanim podłogówka zacznie spełniać swoją funkcje ... ogłupieję z zimna...

W domu miałam 18*C.. brrrr jak na mnie to lodówka...

Młody rozpalił w kominku.. w salonie jest już fajnie.. ale w sypialni nadal zimno..

No nic to.. trzeba poczekać aż będzie ludzka temperatura...

Tak to jest nie palić z 4 dni albo i więcej.. nie pamiętam...

TARcia, idiotów i palantów nie sieją, oni sami w jakiś cudowny sposób się mnożą!!!

Zimno dzisiaj jak diabli, grzejniki chyba muszę skorygować i przełączyć na wyższą temperaturę, w kominku rozpaliłam już w granicach 11-ej, bo czuć było nieprzyjemny chłód. Ale za to po kilku tygodniach znowu musiałam założyć okulary przeciwsłoneczne do jazdy, no coś za coś:)